Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

As kai kuriose vietose buvus mirksiukas.gif Bet kelias irgi uzsiseivinau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giega: 07 balandžio 2017 - 12:01

Laba,

Langus sveiciat? Lauke karstis  :karsta: 

Nuvaziavau i ferma geliu pirkt, ir nesuprantu, palergonijos kazkokios nupiepusios, naslaites grazios, bet parduoda tik padeklais. Daugiau nieko gero nera. Nesuprantu. Per anksti gal dar? 

Ar naslaites visa vasara zydi?

Atsakyti

Laba.

As kieme nuo ryto, nusiploviau lauko baldus, zole nusipjoviau, isslaviau kampus visus, dabar tik geliu reik nuvaziuot kazkur.

Naslaites man rodos nuauga veliau, nors gal yra ir kokiu modifikuotu kur graziai zydi visa sezona, bet as ju nesodinu, man jos kapus primena.

Kaip keista kad taip silta siandien, lyg vasara, gaila tik kad kita savaite ne taip jau silta bus.

Nesugalvoju ka pietums daryt, o ir tyngiu  :rolleyes: 

Atsakyti
Labukas

Turbut darbiski anksti gelem.. Ta prasme isdygusiujau yra,bet jeinori gatavaizydinciu,tai dartiek neuzaugo..

Mes atvarem i Braitona,tiksliau Hove mirksiukas.gif Siaip vejukas saltokas dar.. Bet pluaze uzuoveja,tai visai malonu pasedet mirksiukas.gif

Pavalgem restorane biggrin.gif As skaniai,mb nelabai biggrin.gif Amziais issirenka kazka nevalgoma biggrin.gif Pasieme coda,nu kaip steikhouse tikejomes kazko sustriau,o gavo eilini fish and chips biggrin.gif O kai nebevalgom aliejuj isvirtu trupiniu,tai nelabai kas liko is to codo,kai nueme ta apvalkala..As pasiemiau vista,skanibuvo mirksiukas.gif
Namie irgi yra pamaronuotos krutineles,gal vakare ant lauzo uzmesim..
Atsakyti

Laba,

Deginates? Giega, jauciu prie kokios juros? 

Mes su vaikais susitvarkem soda. Nu blyn, blyn musu councilas, kad ji kur perkunas. Is namu siuksliu neima, anksciau budavo i tokia aikstele sekmadieniais nuvezi, priima. Tai nors tas gerai. O, dabar panaikino ir ta aikstele. Tipo, jeigu reikia, garden siuksles rinkti, uzsisakyk, mazdaug 10 maisu i metus, 50 svaru. Taigi as ir taip jau bila moku??!! Pasiutimas toks uzvire, kad nezinau. Kur man tuos lapus, zoles det?! Iplieksiu skunda rytoj, jeigu pasiutimas nepraeis. 

Kokia tvarka pas jus? 

Atsakyti

Laba.

As tai tikrai deginausi, knyga paskaiciau, tai jau pecius jauciu.

Del siuksliu, tai pas mus yra zali konteineriai zolems ir lapams skirti, sezono metu veza kas dvi savaites, nors mes tai jo neturim, as metu i bendra konteineri. O siaip netoli yra siuksliu rusiavimo centras, galima viska ka tik nori nuvezt, priima nemokamai.

Atsakyti
Aisku prie juros biggrin.gif I Southenda atvarem biggrin.gif O zmoniu zmoniu biggrin.gif Gera valanda vaziavom.. strigom jau prie pat southendo-9km vaziavom 40 min..

Gardeno siulslem ir meskonteineri turim,bet ji irgi padaremokama.40£ i metus reikua susimoket,isveza kas dvi savaites.. Pas mane pilnas nuo pernai metu,nepastaciau paskutiniam isvezimui.. O siemet hau 2x zole pjovem,taijau maisas salia stovi..
Atsakyti

Bet parazitai kokie, tokius consultaxus lupa ir dar papildomai apmokestino  :huh2: 

Atsakyti
Butent.. Mb klyke kad nemokes,jad mes i bendras siuksles arba isvezines i ta siukslyna,bet cia as ikalbejau sumoket tuos 40£...

Ai o siulslynas praso kokio adreso patvirtinimo,kad tu gyveni tam rajone.. Nes kitu atveju irgi reikua susimoket..
Atsakyti

Tai va, as del to ir piktinuosi. Juk sumoki ir taip jau nemazai CT kas menesi, dar papildomai uz sodo siuksles. 

O, i tuos siukslynus MB visada nervuojasi vaziuoti. Ten reikia rusiuoti. Dabar issivale sandeliuka, tai yra visko: ir dazu, ir senu irankiu, ir senu visokiu pagaliuku, apluzusiu plastmasiu, dar ko. Nu, kol ten viska isrusiuoji (o, sake labai akylai stebi), vos ne visa diena uztrunka. 

Kitas variantas, turim ismesti plastmasinius baldus. I lengvaja netilps. Kai vaziuoja su busiku, tai kabinejasi, kad komercine auto. 

Atsakyti
Nu bet visokiu plaktuku,lentu,plastmasiu i gardeno konteineri irgi nemesi.. Pas mus 3 konteineriai-gardeno,rusiuojamu-popierius,plastmase,skarbonkes ir vusu kitu siuklsiu.. O jei oasirusiuoji is namu,tai ten greit issimeta.. na mes anskciau daznai pardes dezes isvezdavom,nes man ir maisas 2£ kainuodavo,o niekas i ji netelpa.. Tai kardonus isvezdavom,o kitos siuksles i tuos maisus budavo..
Anksciau sakydavo,kad paskambinus konsulams,kokius baldus atvaziuodavo ir patys nemokamai paimdavo.. Bet itariu,kad dabar ir ta paslauga mokama..
Atsakyti

Nemokama. 

Ne ne, nemestum. Bet, nuvaziuotum paliktum, jie tegul ten rusiuojasi. Tuo labiau, kad vistiek ten zmones geriau zino, kaip rusiuoti, kur ka deti. 

Pas mane net rusiuojamu siuksliu neima. Viska, kas rusiuojama as pati maisais vezu i tuos centrus ir rusiuoju. Pakalbejom su kaimynais, kad reikia kelti triuksma, nes man atrodo cia patys vairuotojai specialiai patingi paimti. Prasem, kad atveztu dezes rusiavimui, tipo, per 15 dienu. Praejo jau menuo - nera deziu. Nu, ryt skambinsiu! 

Atsakyti