Ne durni jie. Taip pat, ne pigiai gaunasi, atskirai perkant.
O jus kokiam Durdle door buve?3h vaziavimo i viena puse,bet labai grazu
Norfolke ruoniu ziuret Bet sako jau gali but isplauke,jau nebebut ant kranto.
http://www.exploreno...rsey-beach.html
Sedziu lauke ant suoliuko. O silta kaip bet deje reikia jau po biski gryzt i ofisa.
Vaikis musu su 39 tempa neisejo i darba. Ot virusiukas susuko
Durdle door jau kelis kartus esam buve.
Va, gal tu ruoniu reikes ziureti, tuo labiau, kad draugai i svecius kvieciasi. O, nuo ju visai netoli.
Jeigu oras issilaikys iki savaitgalio, reikes gal geles pasisodint. Kai ir kasmet, as cia su savo gelem
Oi, zole man irgi reikia seti. Vaikas su futbolu visa istrype.
Beje, Lidle avies koja pardavime pigiai. Ka domina, Velykoms
NA dabar pats laikas set zole Bet jei fotbolas,tai abejoju ar ji labai augs
O isitikinus,kad avies koja?Ne kiaules?
Laba ryta. As galvoju savaitgali kiema pasitvarkyt, vazonai visi tusti, reik geles sodint, tik kiek ziurejau , nieko idomesnio neradau, tos pacios geles, tos pacios spalvos. Va vedrynai visai patiko, nezinojau kaip auginti, tai neemiau, bet paskaiciau kad visai paprasta, tai jauciu reiks pasiimt pabandyt.
LAbukas
NA dabar pats laikas set zole Bet jei fotbolas,tai abejoju ar ji labai augs
O isitikinus,kad avies koja?Ne kiaules?
Man rodos Limcamca sako apie avies koja kepimui, nes maciau ir Asda reklamuoja, jog po 5£ kilas avies kojos. O kiaules kojos zalios pirkt as nemacius parduotuvej
Giega, jus gal esat kepe avies koja ciela lauke ant grilio? MB galvoja bandyt, bet man atrodo per stora, neperkeps vidus, o isore per daug sudegs.
As ir vis noriu pabandyt ciela ant lauzo kept,bet dar nekepiau..Siaip galvoju pradziai reiktu i kokia folija suvyniot,o paskui nuimt ta folija...Nors ziurek,kaip iskepa cielus sernus kokius...Nevynioja i jokias folijas,nu ir iskepa...
O geles vakar as sodinau..Tikrai nieko naujo ir idomaus,tai si karta nupirkau tokiu maziuku gvazdikiuku...PAziurejau,kad turi zydet per visa vasara,man kaip tik tokiu ir reikia
Avies, taip. Lamb. Kur jus zinot super duper receptus ir kepat
Idejau i FB 12 vietu, kurias verta aplankyti UK. Jau daug kur ir buve. ATstumas panasiai toks pat, bet nera kelto iki Cheddar. Skaiciau, kad ten labai grazu. GAlvoju, gal ten vaziuoti
As tai niekur nebuvusi is tu 12 vietu, bet vaizdai tai tikrai ispudingi.