Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Idomiai.  :) 

Atsakyti
Sitos tokios grubios(pacios taures) palygint pagal anas bigsmile.gif Anos plono plono stiklo ir taip graziai ispiestos buvo bigsmile.gif Sakau,vos susilaikiau biggrin.gif Grynai Velykom butu biggrin.gif
O RAnge plastikiniu visokiu tauriu,bliudu,asociu..Irgi tokiu graziu ryskiu spalvu mirksiukas.gif Norejau i kiema susipirkt,bet kazkaip pamastem,kad paskutiniu metu patys dazniau pas kazka nuvarom,nei namie bunam...O kazkur sudet jas reikia-visi kampai jau ir taip uzkisti ir nepirkau...

Atsakyti
Labukas

Apie ka tylim?
Nova,kaip sveikata?As vis dar sirguliuoju...Nu tempos visiskai nera,bet tokia durna savijauta...Snarglys iki zemes,galva nuo tos slogos plysta...Bet dirbau siandien,grizus kritau pamiegot...
Atsakyti

Nu va, uzsikabinai. Sveikatos tau. 

Apie ka tylim? Idomia knyga uzsikabinau skaityti, tai vis skaitau. Ai, ir siaip siom dienom daug vazinejimo visur: tai viena vaika cia, tai kita ten, ir atvirksciai. Bet, siandien jau ir dickiui atostogos prasidejo, issimiegosiu rytais ir tempas letesnis bus. 

Atsakyti
Bet kazkaip skirtingai mokyklose atostogos prasidejo g.gif I viena salia namu esancia dar siandien ejo vaikai,o i tolimesne jau nebe...Ir kazkokios ilgos tos Velykines atostogos..Sukrito ir half termo ir velyku.Ir vaikams gerai ir man ramiau gatvese biggrin.gif Cia nesenai kokiu 10m vaikas grynai po ratais man soko blink.gif Bego bego saligatviu ir sast i gatve pries pat masina blink.gif Gerai,kad greicio nebuvo,spejau sustabdyt...
Atsakyti

Laba.

Mano abi damos dar visa sita savaite mokysis, jau svajoju apie kita savaite, kaip nereiks 7 ryte keltis.

Atsakyti

Jezau, kaip baisu, jeigu butu pakliuves. As pro mokyklas visada atsargiai pravaziuoju, nes pilna tokiu begiojanciu. Dabar pas mus stotele autobuso padare, prie mokyklos, tai vaikai paaugliai buna stumdosi, siauteja, begioja visai ant saligatvio krasto. Irgi, stengiuosi atsargiai pravaziuoti. Ka gali zinoti, vienas kita pastums, ir atskris po ratais. 

Velyku atostogos mano vaiku skirtingos, pagal sventes. Bet, siemet kazkaip sutapo. 

Atsakyti
Tas vaikas visai nesalia mokyklos bego.. Bet jau kazkaip atebejau ji,nes vis atgal daires,mates,kad begs per gatve.. Tik va galvojau kad po manes,o ne pries masina blink.gif
Nesenai irgi kokiu 3 ir 5m vaikai bega tiesiai i gatve,tevai eina uz kokiu 100m atsilike,niekaip nespetu pagaut tu vaiku.. Masinu gatve pilna,bet visos nusimetevgreiti,pristabde,nes visi mate,kaip leke tie vaikai.. Tik tiek,kad tie vaikai patys sustojo paspaust perejos mygtuko.. Bet zinok-isbegs i gatve ar sustos.. O tevai ir nei zingsnio nepagreitino...
Siaip nelakstau as tokiuose miegamuosiuose rajonuose... Niekad nezinai kas isleks i gatve...
Atsakyti
Limcamca, kokia knyga skaitai bigsmile.gif

Giega, nekas dar man. Jauciu organizmas visas toks nusilpes. Silpnumas vis uzeina, galva svaigsta... visdar koseju.

Nezinau dar ka per sventes darysim. Gal kur su SB isvaziuosim nakciai. Ziuresim kaip oras, sveikata, nuotaika bus mirksiukas.gif
Atsakyti

Labas rytas.

Virusas kazkoks bjaurus, reik laiko atsigaut, sveikit Nova su Giega. 

As ir labai bijau i gatves issokstanciu zmoniu/vaiku, nestabiliu dviratininku ir belekaip vazinejanciu motociklininku. Neisivaizduoju kaip reiktu gyvent jei kazkas zutu, ir pats tarsi nekaltas, bet gyvybes irgi nebera, brrrr, geriau negalvot.

Atsakyti

Per Velykas ir as noreciau kazkur isvaziuot, bet su nakvyne tai jau vietu niekur nebera, nebet labai brangiai. Kalbinu MB persikelt i Isle of Wight be nakvynes, siaip pasivaiksciot. Bet jis jau vakar uzvede kalba lyg tarp kitko, kad gal lubas vonioj reik nuleist ir hologenus idet, tai man jau uzsidege pavojaus signalas, ar tik nesiruosia jis tai daryt per Velyku laisvas dienas  :rolleyes: 

Atsakyti
Sveikos

Giega, kaip tu siandien? Tikiuosi ne lovoj 4u.gif

Heida, vat paimkit ir isvaziuokit kur nors ant svenciu. Neleidziu as SB nieko daryt per sventes. Sventes yra sventes. Poilsio reikia kiekvienam. Vaziuokit i Torquay. Labai grazu ten. Dar jei oras grazus papuls wub.gif
Atsakyti