Idomiai.
O RAnge plastikiniu visokiu tauriu,bliudu,asociu..Irgi tokiu graziu ryskiu spalvu Norejau i kiema susipirkt,bet kazkaip pamastem,kad paskutiniu metu patys dazniau pas kazka nuvarom,nei namie bunam...O kazkur sudet jas reikia-visi kampai jau ir taip uzkisti ir nepirkau...
Apie ka tylim?
Nova,kaip sveikata?As vis dar sirguliuoju...Nu tempos visiskai nera,bet tokia durna savijauta...Snarglys iki zemes,galva nuo tos slogos plysta...Bet dirbau siandien,grizus kritau pamiegot...
Nu va, uzsikabinai. Sveikatos tau.
Apie ka tylim? Idomia knyga uzsikabinau skaityti, tai vis skaitau. Ai, ir siaip siom dienom daug vazinejimo visur: tai viena vaika cia, tai kita ten, ir atvirksciai. Bet, siandien jau ir dickiui atostogos prasidejo, issimiegosiu rytais ir tempas letesnis bus.
Laba.
Mano abi damos dar visa sita savaite mokysis, jau svajoju apie kita savaite, kaip nereiks 7 ryte keltis.
Jezau, kaip baisu, jeigu butu pakliuves. As pro mokyklas visada atsargiai pravaziuoju, nes pilna tokiu begiojanciu. Dabar pas mus stotele autobuso padare, prie mokyklos, tai vaikai paaugliai buna stumdosi, siauteja, begioja visai ant saligatvio krasto. Irgi, stengiuosi atsargiai pravaziuoti. Ka gali zinoti, vienas kita pastums, ir atskris po ratais.
Velyku atostogos mano vaiku skirtingos, pagal sventes. Bet, siemet kazkaip sutapo.
Nesenai irgi kokiu 3 ir 5m vaikai bega tiesiai i gatve,tevai eina uz kokiu 100m atsilike,niekaip nespetu pagaut tu vaiku.. Masinu gatve pilna,bet visos nusimetevgreiti,pristabde,nes visi mate,kaip leke tie vaikai.. Tik tiek,kad tie vaikai patys sustojo paspaust perejos mygtuko.. Bet zinok-isbegs i gatve ar sustos.. O tevai ir nei zingsnio nepagreitino...
Siaip nelakstau as tokiuose miegamuosiuose rajonuose... Niekad nezinai kas isleks i gatve...
Giega, nekas dar man. Jauciu organizmas visas toks nusilpes. Silpnumas vis uzeina, galva svaigsta... visdar koseju.
Nezinau dar ka per sventes darysim. Gal kur su SB isvaziuosim nakciai. Ziuresim kaip oras, sveikata, nuotaika bus
Labas rytas.
Virusas kazkoks bjaurus, reik laiko atsigaut, sveikit Nova su Giega.
As ir labai bijau i gatves issokstanciu zmoniu/vaiku, nestabiliu dviratininku ir belekaip vazinejanciu motociklininku. Neisivaizduoju kaip reiktu gyvent jei kazkas zutu, ir pats tarsi nekaltas, bet gyvybes irgi nebera, brrrr, geriau negalvot.
Per Velykas ir as noreciau kazkur isvaziuot, bet su nakvyne tai jau vietu niekur nebera, nebet labai brangiai. Kalbinu MB persikelt i Isle of Wight be nakvynes, siaip pasivaiksciot. Bet jis jau vakar uzvede kalba lyg tarp kitko, kad gal lubas vonioj reik nuleist ir hologenus idet, tai man jau uzsidege pavojaus signalas, ar tik nesiruosia jis tai daryt per Velyku laisvas dienas
Giega, kaip tu siandien? Tikiuosi ne lovoj
Heida, vat paimkit ir isvaziuokit kur nors ant svenciu. Neleidziu as SB nieko daryt per sventes. Sventes yra sventes. Poilsio reikia kiekvienam. Vaziuokit i Torquay. Labai grazu ten. Dar jei oras grazus papuls