Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

As tai pirma karta girdziu, kad antibai tik po triju dienu suveikia. Siaip jau jie is karto veikia, tik turi pradet geret veliausiai po triju dienu. Tos trys dienos ir siaip sergant, skaitosi kritines. 

Vietoj taves varyciau plauciu rentgena daryt i greitaja. 

Na as ta pati ir pasakiau, kad turi pradet geret i trecia diena :) jie pradeda veikt kai patenka i kraujatoka, maximuma pasiekia 3 val. po isgerimo, po to pradeda salintis is organizmo. Kad mums jau gereja, liga traukiasi, optimaliai pajuntame dvi dienas vartodami geriamus antibus, leidziami veikia greiciau. Neaiskiai gal parasiau :)

Atsakyti

Elija, saugok bent jau save, tiek ligoniu slaugai. Labai uzjauciu del mamos, o ka GP, nenori gydyt?

Atsakyti

Nova, kaip sveikata? 

I.Elija, eina sau kaip tau sunku. Kas mamai, dėl ko kovoti reikia? Ir, dėl vyro užjaučiu. Kaip jis dabar, jau geriau jaučiasi? 

Gali būti, dėl antibiotikų. Kažkaip kai mums visada greitai pradeda veikti, taip ir užsiciklinau. Ar skaitai knygą, Heida? Ar patinka?

Mano dičkis su skautais šiandien išvažiuoja nakvynei į tramplynų parką. Net pavydžiu. Šokinės, paskui bus pica ir DVD ir miegos ant tramplynų. Smagu. 

Atsakyti
Elija 4u.gif stiprybes jums 4u.gif

Nachiort vel tempa laikosi nuo vidurio nakties.
Limcamca, o tu ar nemoki tauriu statyt?

Snekinu SB kad statytu taures. Nepasiraso ir vsio.
Neprisukam gydytojai niekaip.
Atsakyti

Oi ne, as nemoku. 

Atsakyti

Gal kas nors liepos pabaigoje, rugpjuti zadat skristi i LT? Noriu savo dicki i LT parsiusti, ieskau su kuo kartu galetu skristi. Didelis anas, nebe leliukas, bet vistiek smagiau, jeigu kas pazistamas lydetu. 

Atsakyti

Ar skaitai knygą, Heida? Ar patinka?

Mano dičkis su skautais šiandien išvažiuoja nakvynei į tramplynų parką. Net pavydžiu. Šokinės, paskui bus pica ir DVD ir miegos ant tramplynų. Smagu. 

Skaitau po truputi, bet nelabai ji man, stilius kazkoks nei sioks, nei toks, tie trumpiniai durnai skaitosi, raso tarsi su jumoru, bet skystoka gerokai. Kazkokia atmintine, tik neaisku kam  :hmm: 

Faina tavo vaikui.

Atsakyti
UZkretei Nova,mane per kompa biggrin.gif PAti pradzia,tai geriu savo vaistus-DAy nurse,tikiuosi suveiks ir neisisirgsiu..

Limcamca,mes nors ir planuojam pora kartu per vasara i LT suvazinet,bet pirmas karats butu Liepos pradzioj(7turiu but LT) Tik kainos pasakiskos,kad galvoju nebeskrist..Nu nekya rankos vrs 400sv tik uz bilietus sumoket blink.gif O kur dar dovana,o kur dar ten issileis...
Antros vestuves rugpjucio 19..Bet mastom masina vaziuot,nes musu 6 zmones butu..Bet ir dar 100% nenusprendem..
Atsakyti

Labas..

Elija,dėkoju,24...

Atsakyti

Skaitau po truputi, bet nelabai ji man, stilius kazkoks nei sioks, nei toks, tie trumpiniai durnai skaitosi, raso tarsi su jumoru, bet skystoka gerokai. Kazkokia atmintine, tik neaisku kam  :hmm:

Faina tavo vaikui.

Nu va, sakau ir man taip. Nei siaip nei anaip, istisi pamokslai ta knyga  :laugh:  :laugh: 

Faina, jo. 6-a ryto pusryciai, kazin ar sugebes atsikelti  :laugh: 

Atsakyti

Ka veiksit per VElykas? Planu jau turit? 

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2017 04 01, 20:22)
<p>Ka veiksit per VElykas? Planu jau turit? </p>

Ryte pusryciai su kiausu dauzymu biggrin.gif Diena-pas draugus i gimke mirksiukas.gif Drauges 12d,draugo 18d mirksiukas.gif Nupirkom dovanu gera bbqine uz 250£. Cia nuo keliu seimu bus mirksiukas.gif
Atsakyti