QUOTE(Limcamca @ 2016 12 18, 21:46)
<p>Baisu. </p><p>As irgi galiu pasiguost. Gi, penktadieni buvau del akiu. Regejiams tobulas, bet akiduobese yra kazkas negrazaus. Nezinau kaip LT isversti, zodziu, daro tolimesnius tyrimus, antradieni skanas, ir jis parodys, kas tas mano akis spaudzia nuo smegenu. Ar skystis kaupiasi, ar kazkas daugiau. </p>
O ka tu jauti?Kaip rado tuos pakitimus?
Cia tau papsakosiu.Mano vyrui pries pora metu vaziuojant i darba apsisuko galva ir jis su skausmais galvoje apsiveme.Po 10 min vel apsiveme.Iskviete gydytoja ir ji isveze i ligonine.Rado kad pas ji uz akiu kraujagysliu susiaurejimas ir pilnos akys kazkokiu krustalu,del kuriu jis mato vos ne kaip su ziuronais.Zidziu jis nemato nieko aplinkui,tik priekyje pries save.Dabar eina visi tyrimai Morfildo akiu ligoninej.Nors isvadose parasyta kad tai apsigimimas,bet yra problemos ir darbe,ir vairuojant ir tt.
Budavo is jo pastoviai zvengiam,kad jis uzkliutu uz vieninteles plytos viduryje stadiono,o dabar zinom priezasti.Nemato jeigu is sono prieni prie jo.Jeigu kas po kojom.Istisai lipa ant vaiku,nes jie mazi ir ne akiu lygyje.Zodziu...
Vakar praktiskai supirkau visas dovanas.MB nupirkau Trusardi megztini,puszenciui irgi megztini,dukrai megzta chalata,mamai pedkelnes,karsto vandens pusle ir puodeli.Dar dukrai ir puszenciui nupirkta kelione i Tenerife.Dar vakar nupirkom eglute.Uz tokia susna mokejau 20£.Bet jeigu butu reikeja kur jos vazineti ir ieskoti,tai ant benzo dar kruva gautusi.
Pati irgi apsipirkau superinem kainom.Ivaldziau pora sijonu po 13£,kelnes uz 9£,uz svarka mokejau daug54£,dar pirkau odine bliska.Irgi brungi 64£,bet superine.Zodziu saves nenusiskriaudziau.
.Is manes isviso reikia atimti visus pinigus.Gerai kad Kaledos karta metuose.
Rytoj dukra grizta is vokietijos.Is vestuviu.Zodziu ten viskas buvo baisu.Nuotakos tevas,uz tai kad ji paeme vyro pavarde atsistojo ir isejo is vestuviu.Is siandien parase jai laiska,kad jeigu ji neatsims savo pavardes,tai ja isbrauks is palikimo.Zodziu visi sokiruoti.Mano puszentis sako,kad jam liezuvis nesivercia jo tevu vadinti.Seip jis is viso pridurku pridurkas.Savo vaikams per veidus dauzantis.Nesisveikinantis ir neatsisveikinantis jeigu jam kas nepatinka ir tt.Istisai sneka apie savo turtus ir jais manipuliujantis.Mano dukrai sokas.Visa nakti ramino nuotaka.Finale issitempe jaunuosius i kluba ir visi ten prisigere.Nezinau net kaip visa tai pakomentuoti.Esme tame,kad 28th manieji abudu isskrenda pas tuos pacius tevus i Sveicarija ir is ten vaziuoja pas juos i prancuzijos namus.Po tokiu akibrokstu manajai net rankos dreba.Bijau kad priepoliai nesugriztu.
Labas vakarelis.