Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Eik  tu sau Giega, na kas jau tau ten skaudes, nebijok, nebus adata arklinio dydzio.

O pusbroliui pilva skaudet pradejo, ligoninej nusprende kad apendicitas, prapjove ir pasirodo kad ne apendicitas, zarnu nepraeinamumas, saaugos ir pilvapleves uzdegimas. Tai va ispjauste ten ji ir laukia atsakymo, tada spres del gydymo. 

Atsakyti
Tu man adata parodyk ir gali greitaja kviest biggrin.gif
Atsakyti

Baisu. 

As irgi galiu pasiguost. Gi, penktadieni buvau del akiu. Regejiams tobulas, bet akiduobese yra kazkas negrazaus. Nezinau kaip LT isversti, zodziu, daro tolimesnius tyrimus, antradieni skanas, ir jis parodys, kas tas mano akis spaudzia nuo smegenu. Ar skystis kaupiasi, ar kazkas daugiau. 

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2016 12 18, 21:46)
<p>Baisu. </p><p>As irgi galiu pasiguost. Gi, penktadieni buvau del akiu. Regejiams tobulas, bet akiduobese yra kazkas negrazaus. Nezinau kaip LT isversti, zodziu, daro tolimesnius tyrimus, antradieni skanas, ir jis parodys, kas tas mano akis spaudzia nuo smegenu. Ar skystis kaupiasi, ar kazkas daugiau. </p>

O ka tu jauti?Kaip rado tuos pakitimus?
Cia tau papsakosiu.Mano vyrui pries pora metu vaziuojant i darba apsisuko galva ir jis su skausmais galvoje apsiveme.Po 10 min vel apsiveme.Iskviete gydytoja ir ji isveze i ligonine.Rado kad pas ji uz akiu kraujagysliu susiaurejimas ir pilnos akys kazkokiu krustalu,del kuriu jis mato vos ne kaip su ziuronais.Zidziu jis nemato nieko aplinkui,tik priekyje pries save.Dabar eina visi tyrimai Morfildo akiu ligoninej.Nors isvadose parasyta kad tai apsigimimas,bet yra problemos ir darbe,ir vairuojant ir tt.
Budavo is jo pastoviai zvengiam,kad jis uzkliutu uz vieninteles plytos viduryje stadiono,o dabar zinom priezasti.Nemato jeigu is sono prieni prie jo.Jeigu kas po kojom.Istisai lipa ant vaiku,nes jie mazi ir ne akiu lygyje.Zodziu...
Vakar praktiskai supirkau visas dovanas.MB nupirkau Trusardi megztini,puszenciui irgi megztini,dukrai megzta chalata,mamai pedkelnes,karsto vandens pusle ir puodeli.Dar dukrai ir puszenciui nupirkta kelione i Tenerife.Dar vakar nupirkom eglute.Uz tokia susna mokejau 20£.Bet jeigu butu reikeja kur jos vazineti ir ieskoti,tai ant benzo dar kruva gautusi.
Pati irgi apsipirkau superinem kainom.Ivaldziau pora sijonu po 13£,kelnes uz 9£,uz svarka mokejau daug54£,dar pirkau odine bliska.Irgi brungi 64£,bet superine.Zodziu saves nenusiskriaudziau. biggrin.gif .Is manes isviso reikia atimti visus pinigus.Gerai kad Kaledos karta metuose.
Rytoj dukra grizta is vokietijos.Is vestuviu.Zodziu ten viskas buvo baisu.Nuotakos tevas,uz tai kad ji paeme vyro pavarde atsistojo ir isejo is vestuviu.Is siandien parase jai laiska,kad jeigu ji neatsims savo pavardes,tai ja isbrauks is palikimo.Zodziu visi sokiruoti.Mano puszentis sako,kad jam liezuvis nesivercia jo tevu vadinti.Seip jis is viso pridurku pridurkas.Savo vaikams per veidus dauzantis.Nesisveikinantis ir neatsisveikinantis jeigu jam kas nepatinka ir tt.Istisai sneka apie savo turtus ir jais manipuliujantis.Mano dukrai sokas.Visa nakti ramino nuotaka.Finale issitempe jaunuosius i kluba ir visi ten prisigere.Nezinau net kaip visa tai pakomentuoti.Esme tame,kad 28th manieji abudu isskrenda pas tuos pacius tevus i Sveicarija ir is ten vaziuoja pas juos i prancuzijos namus.Po tokiu akibrokstu manajai net rankos dreba.Bijau kad priepoliai nesugriztu.
Labas vakarelis.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2016 12 18, 18:46)
<p>Baisu. </p><p>As irgi galiu pasiguost. Gi, penktadieni buvau del akiu. Regejiams tobulas, bet akiduobese yra kazkas negrazaus. Nezinau kaip LT isversti, zodziu, daro tolimesnius tyrimus, antradieni skanas, ir jis parodys, kas tas mano akis spaudzia nuo smegenu. Ar skystis kaupiasi, ar kazkas daugiau. </p>

4u.gif 4u.gif MAtyt del to tau ta galva ir skaudedavo 4u.gif

Elija,kur cia tiek visko prisipirkai bigsmile.gif

Mes kad ir pasivaiksciojom po shopingus,bet nelabai ka pirkau biggrin.gif TAupau pinigus ant Boxing dienos ispardavimu biggrin.gif
Atsakyti

Laba

Limcamca :4u:  kad nieko blogo nerastų ir viskas būtų lengvai "pataisoma" :4u: Klausyk, o jei tavo regėjimas tobulas, ką tu pajautei tose akyse kad nutarei pas gyd kreiptis?

Man taip baisu tos visos ligos... :unsure: prisiskaitau apie kitus ir po to pergyvenu.

I.Elija, oho kokia nemaloni situacija per vestuves... :unsure:

Giega, kada tau tą tyrimą darys? Gal nebus skausminga... kaip ten viskas vyksta?

Mes eglę tik vakar pasipuošėm. Važiavau po fotosesijos namo, netoli manęs yra Columbia Road Flower Market. Šiaip 14 val jis užsidaro, o jau buvo pusė trijų. Bet pravažiuojant žiūriu, kad dar yra žmonių. Tai tik greit mašiną numečiau, nulėkiau, o ten gražiausios eglės po 10 svarų. Jie visad pigiai pardavinėja į darbo pabaigą. Sakė tokios eglutės buvo po 35.

Aš irgi norėjau pasipuošti ale stilingiau, bet vaikai ir vyras sakė kad tur būti spalvota. Kai nematė truputį pataisiau :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 19 gruodžio 2016 - 11:37

Labas rytas.

Limcamca, sekmes tau rytoj ligoninej, geru atsakymu  :console: 

Elija, eina sau, na ir situacija per vestuves, kaip is filmo, bijociau pas tokius zmones sveciuotis.

Atsakyti

. Kai nematė truputį pataisiau :D    

:laugh:  labai pazistamas dalykas.

Atsakyti

Laba  :D 

I.Elija, ačiū už pasidalinimą  :4u: 

Gotte, man tiesiog akis pradėjo skaudėti. Atrodo, kad kažkas ant jų uždėta, spaudžia. Arba, kai akys būna sausos, jas peršti, tempia. Ir viskas. Tik dėl to ir nuėjau. Nustatė, kad reikia akinių kompiuteriui, ir paskui patikrinus akiduobes išsiuntė toliau. 

Giega, MB panašiai sako. Su ta galva ir aš ir mama kankinuosi, aišku gali būti susiję. 

Nu matysim, ačiū už linkėjimus.

Atsakyti
Mergai,gal kuri turit ir galit man penktadieniui paskolint kazka panasaus..Gali but lape kokia,gali dirbtinio kailio but..Na kazka grazaus,bet ne salika, uzsimest ant peciu vestuvems...Sitas butu idealus,as vis paciupinu ji Debenhame,bet vis pagailiu tu 120sv uz toki nelabai reikalinga daikta ax.gif
http://www.debenhams...10 900828106_-1
Atsakyti

Neturiu zinok nieko panasaus :(

Atsakyti

Neturiu ir as tokiu groziu.

Atsakyti