Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Laba ryta.

Nova, as turiu taures, bet kaip jos statomos tik teoriskai zinau, nesu staciusi. Galiu paskolint. O antibus geri? Turetu i trecia para jau pradet geret jei veikia vaistai  :hmm: 

Atsakyti

Ne, neturiu. 

Nova, pas GP gal tada. Nebuvai?

Atsakyti
Buvau pas gp. Sake 3-5 dienas islaikys tempa. Geriu antibus ir paracetamoli. Tiek kad tas kosulys zudo. Bijau kad plauciu uzdegimas neprisikabintu.
Matai, antibai veikia i trecia para. Nezinojau, rezultato laukiau jau ta pacia diena smile.gif

Heida, gal pabandytum pastatyt taures?
Atsakyti

Musu seimynai tai labai tinka prie sauso kosulio ACC, jis gerai skystina gleives ir padeda atsikoset, issivalo bronchai.

Bet jei ir temp ilgai nekrenta, tai gal reiktu kad gyd paziuretu.

Atsakyti

Bandyk kvepuoti garais, inhaliacijas daryti. Arba bulviu issiverdi ir kvepuoji ranksluosciu uzsidengus. 

Nesmagiai skamba, sveik!

Atsakyti

Nova, bijau nudegint, nestaciau nei karto. O TB  gal tau pastatytu?

Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2017 03 31, 08:26)
<p>Nova, bijau nudegint, nestaciau nei karto. O TB  gal tau pastatytu?</p>

Nu maniskis ir tik teoriskai zino kaip statyt. Jau vakar juokemes kad stiklainius reikia det ant nugaros, kad tik ta kosuli apmazint biggrin.gif

Viska darem, ir bulves virtas su lupyna ant krutines dejo ir kvepavau juros druskos garais. Nu nieko. Bet jei antibai pradeda veikt po triju paru, tai gal siandien prades geret. Jau skauda visa krutine, nugara nuo kosulio.
Atsakyti
Labukas

Nova,sveik 4u.gif Tauriu neturiu,nei det moky,nei paciai patikdavo,kai jas dedavo... ACC mums irgi labai padeda nuo kosulio.. As dabar ir pakrenksciu,bet tikiuosi be vaistu pagysiu ax.gif
Atsakyti

As tai pirma karta girdziu, kad antibai tik po triju dienu suveikia. Siaip jau jie is karto veikia, tik turi pradet geret veliausiai po triju dienu. Tos trys dienos ir siaip sergant, skaitosi kritines. 

Vietoj taves varyciau plauciu rentgena daryt i greitaja. 

Atsakyti

Ateinu su ašaromis akyse,nebijokit,nieko blogo,jos džiaugsmo nes mano sesė laukiasi!!!!!!!

As per mamos laidotuves sakiau,kad geri žmonės neišeina,ir sesės laukia stebūklas,ji pastos...taip ir atsitiko!!!!! Ji taip senai to laukė,viltis jos širdelės geso,nes daktarai gero nieko nežadėjo...oi panos,kokia aš laiminga!!!!

Patranka sveikinu jusu seima.Kaip sako-kaip Dievas uzdaro duris-tai atidaro langa.Kiek sesei metu?

RAdo pigius bilietus tokiam tarpui,taip ir atvaziavo mirksiukas.gifPagrindinius lankytinus objektus pamate,liko muziejai biggrin.gifO i muziejus nelabai ir verzesi mirksiukas.gifZinai kas is vis labiausiai patiko-voverytes parke ir balandziai is ranku lesantys biggrin.gif
Beje,zinojot,kad tam parke prie karalienes rumu labai daug zaliu papugu gyvena mirksiukas.gif

Papugu pilna visam Londone ir kitur.Apie mano namus buriais skraido jos.Cia pries kokiu 10 metu kazkoks laivas is Amerikos plugde papugas narvuose ir kazkaip jos pabego prie UK krantu.Susimete i miestus.Taip kad ju pilna.

Labas rytas

Panos, ar kas turite taures? Tiek kosciu, be sustojimo. Sausai, kai suo loju. Bijau kad plauciu uzdegimas neisitaisytu. Ir niekaip tempos nenumusu. Vaistai visai neveikia.

As turiu taures ir statyti moku.Savaitgali busiu Hampstede.Jeigu kas prileks-paskolinsiu.Siulyciau kaitinti kojas.Man labai padeda nuo kosulio.

Sveikos visos.

Atsakyti
Dekui Elija, o kaip tavo mama laikosi?

Nu jau pfu pfu pfu, neprisigirt bet jau va visa pusdieni be tempos mirksiukas.gif
Net legviau ant dusios. Ir kosulys lengvesnis, tik tiek kad krutine ir pilvo raumenis skauda kai tik uzsikosinu.
Atsakyti

Blogai laikosi.Aciu Nova kad  paklausei. :4u: .Jau atsibodo su NHS koliotis.Isverkiau visas akis.Jau sakiau tik belieka i BBC kreiptis.Dar ir vyras uminiu prostatitu apsirgo.Tris dienas ligoninej pragulejo.Zodziu.....

Cia kaip ziuriu tos kimplikacijos visiems per visus galus eina.

Atsakyti