Laba ryta.
Nova, as turiu taures, bet kaip jos statomos tik teoriskai zinau, nesu staciusi. Galiu paskolint. O antibus geri? Turetu i trecia para jau pradet geret jei veikia vaistai
Ateinu su ašaromis akyse,nebijokit,nieko blogo,jos džiaugsmo nes mano sesė laukiasi!!!!!!!
As per mamos laidotuves sakiau,kad geri žmonės neišeina,ir sesės laukia stebūklas,ji pastos...taip ir atsitiko!!!!! Ji taip senai to laukė,viltis jos širdelės geso,nes daktarai gero nieko nežadėjo...oi panos,kokia aš laiminga!!!!
Patranka sveikinu jusu seima.Kaip sako-kaip Dievas uzdaro duris-tai atidaro langa.Kiek sesei metu?
RAdo pigius bilietus tokiam tarpui,taip ir atvaziavo Pagrindinius lankytinus objektus pamate,liko muziejai O i muziejus nelabai ir verzesi Zinai kas is vis labiausiai patiko-voverytes parke ir balandziai is ranku lesantys
Beje,zinojot,kad tam parke prie karalienes rumu labai daug zaliu papugu gyvena
Papugu pilna visam Londone ir kitur.Apie mano namus buriais skraido jos.Cia pries kokiu 10 metu kazkoks laivas is Amerikos plugde papugas narvuose ir kazkaip jos pabego prie UK krantu.Susimete i miestus.Taip kad ju pilna.
Labas rytas
Panos, ar kas turite taures? Tiek kosciu, be sustojimo. Sausai, kai suo loju. Bijau kad plauciu uzdegimas neisitaisytu. Ir niekaip tempos nenumusu. Vaistai visai neveikia.
As turiu taures ir statyti moku.Savaitgali busiu Hampstede.Jeigu kas prileks-paskolinsiu.Siulyciau kaitinti kojas.Man labai padeda nuo kosulio.
Sveikos visos.
Blogai laikosi.Aciu Nova kad paklausei. .Jau atsibodo su NHS koliotis.Isverkiau visas akis.Jau sakiau tik belieka i BBC kreiptis.Dar ir vyras uminiu prostatitu apsirgo.Tris dienas ligoninej pragulejo.Zodziu.....
Cia kaip ziuriu tos kimplikacijos visiems per visus galus eina.