Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Man nepatinka tokia diena kaip mamos..

Atsakyti

Mrs Patranka, kad butu uztikrintai, trys zinutes  :D 

Na man tai nei patinka, nei nepatinka, tiesiog yra mamos diena, tecio diena, kol juos turejau ir Lietuvoj gyvenom, sveikindavom, jie laukdavo musu atvaziuojant, skanumynu prigamindavo, o dabar yra kaip yra, patys mes per daug nesvenciam ir neakcentuojam kad va siandien kazkieno diena.

Atsakyti

Ateinu su ašaromis akyse,nebijokit,nieko blogo,jos džiaugsmo nes mano sesė laukiasi!!!!!!!

As per mamos laidotuves sakiau,kad geri žmonės neišeina,ir sesės laukia stebūklas,ji pastos...taip ir atsitiko!!!!! Ji taip senai to laukė,viltis jos širdelės geso,nes daktarai gero nieko nežadėjo...oi panos,kokia aš laiminga!!!!

Atsakyti

Na va MrsPatranka, tau gera proga pamegt mamos diena, smagi naujiena. Lengvo ir saugaus nesiojimo tavo sesei. Man tai ji tokia jaunute atrode, aisku kiek as ten maciusi, kelias nuotraukas fb ir tas senokai.

Atsakyti

Papasakosiu kaip saldainiu nusipirkau ka tik lietuviu parduotuvej  :D  ziurineju, bet nezinau ko noriu, susverta viskas maisiukais, ananasiniu nenoriu, migles nenoriu, aguonos nenoriu...ziuriu triufeliukai kazkokie nematyti, tuos ir pasiimu. Dabar issilupu, MB klausia kas juos pagamino, ziuriu i popieriuka, o ten parasyta "Lietuvos diabeto asiciacija", zodziu nusipirkau saldainiu skirtu diabetikams, tikrai nesitikejau kad bus va taip kartu sudeti su visais be jokio ispejimo, gerai kad skonis dar visai valgomas  :D 

Atsakyti
Labas vakaras, nelabai zinau kur kreiptis, tad rasau cia 4u.gif Gal zinote siuveja Londone?
Atsakyti

Labas rytas. Jau laukiu savaitgalio  :wacko: nekenciu laiko sukiojimo.

Prizadejau vaikams balandelius, reiks eit kopusta didesni susiieskot.

Atsakyti
Labukas

Na,kad ilgesne diena,tai as uz biggrin.gif Bet va taip ri palikt galetu biggrin.gif

KAip jums orelis wub.gif wub.gif JAu net ir man noris kieme krapstytis biggrin.gif
Atsakyti

Laba,

Oi, as siandien irgi sunkiai keliausi. Zadintuvas nuskambejo, MB atnese kava, as miegu. Atejo vaiku kelt, uzejo pas mane, sako, nemiegok, kelkis. O, as jam ir sakau: as jau atsisedau, jau nemiegu :) :) 

Blyn, ir darbo labai daug. 

Balandelius labai megstu, bet negaminu. O, blogiausia, kad pas mane ju niekas ir nevalgo. 

Giega, ka nuveiket centre su sveciais?

Atsakyti
LAbukas

Dziaugetes graziu oru biggrin.gif

QUOTE(Limcamca @ 2017 03 27, 13:23)
ka nuveiket centre su sveciais?</p>

Ka cia nuveikem g.gif apejom garbes rata-nuo Tower hillo pro Big bena,pro karalienes rumus,Trafalgaro aikste iki Pikadilio..Kita diena i CAmden towna ir viskas biggrin.gif Dar shopingai ir islydejom namo biggrin.gif Greiti sveciai biggrin.gif
Atsakyti

O ko jie taip trumpai?

Mes sekmadieni Canvey Island buvom, na visai nieko pasirode. Gyvent smagu butu. 

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2017 03 28, 13:55)
<p>O ko jie taip trumpai?</p><p></p><p>Mes sekmadieni Canvey Island buvom, na visai nieko pasirode. Gyvent smagu butu. </p>

RAdo pigius bilietus tokiam tarpui,taip ir atvaziavo mirksiukas.gif Pagrindinius lankytinus objektus pamate,liko muziejai biggrin.gif O i muziejus nelabai ir verzesi mirksiukas.gif Zinai kas is vis labiausiai patiko-voverytes parke ir balandziai is ranku lesantys biggrin.gif
Beje,zinojot,kad tam parke prie karalienes rumu labai daug zaliu papugu gyvena mirksiukas.gif
Atsakyti