Man nepatinka tokia diena kaip mamos..
Mrs Patranka, kad butu uztikrintai, trys zinutes
Na man tai nei patinka, nei nepatinka, tiesiog yra mamos diena, tecio diena, kol juos turejau ir Lietuvoj gyvenom, sveikindavom, jie laukdavo musu atvaziuojant, skanumynu prigamindavo, o dabar yra kaip yra, patys mes per daug nesvenciam ir neakcentuojam kad va siandien kazkieno diena.
Ateinu su ašaromis akyse,nebijokit,nieko blogo,jos džiaugsmo nes mano sesė laukiasi!!!!!!!
As per mamos laidotuves sakiau,kad geri žmonės neišeina,ir sesės laukia stebūklas,ji pastos...taip ir atsitiko!!!!! Ji taip senai to laukė,viltis jos širdelės geso,nes daktarai gero nieko nežadėjo...oi panos,kokia aš laiminga!!!!
Na va MrsPatranka, tau gera proga pamegt mamos diena, smagi naujiena. Lengvo ir saugaus nesiojimo tavo sesei. Man tai ji tokia jaunute atrode, aisku kiek as ten maciusi, kelias nuotraukas fb ir tas senokai.
Papasakosiu kaip saldainiu nusipirkau ka tik lietuviu parduotuvej ziurineju, bet nezinau ko noriu, susverta viskas maisiukais, ananasiniu nenoriu, migles nenoriu, aguonos nenoriu...ziuriu triufeliukai kazkokie nematyti, tuos ir pasiimu. Dabar issilupu, MB klausia kas juos pagamino, ziuriu i popieriuka, o ten parasyta "Lietuvos diabeto asiciacija", zodziu nusipirkau saldainiu skirtu diabetikams, tikrai nesitikejau kad bus va taip kartu sudeti su visais be jokio ispejimo, gerai kad skonis dar visai valgomas
Labas rytas. Jau laukiu savaitgalio nekenciu laiko sukiojimo.
Prizadejau vaikams balandelius, reiks eit kopusta didesni susiieskot.
Na,kad ilgesne diena,tai as uz Bet va taip ri palikt galetu
KAip jums orelis JAu net ir man noris kieme krapstytis
Laba,
Oi, as siandien irgi sunkiai keliausi. Zadintuvas nuskambejo, MB atnese kava, as miegu. Atejo vaiku kelt, uzejo pas mane, sako, nemiegok, kelkis. O, as jam ir sakau: as jau atsisedau, jau nemiegu
Blyn, ir darbo labai daug.
Balandelius labai megstu, bet negaminu. O, blogiausia, kad pas mane ju niekas ir nevalgo.
Giega, ka nuveiket centre su sveciais?
Dziaugetes graziu oru
Ka cia nuveikem apejom garbes rata-nuo Tower hillo pro Big bena,pro karalienes rumus,Trafalgaro aikste iki Pikadilio..Kita diena i CAmden towna ir viskas Dar shopingai ir islydejom namo Greiti sveciai
O ko jie taip trumpai?
Mes sekmadieni Canvey Island buvom, na visai nieko pasirode. Gyvent smagu butu.
RAdo pigius bilietus tokiam tarpui,taip ir atvaziavo Pagrindinius lankytinus objektus pamate,liko muziejai O i muziejus nelabai ir verzesi Zinai kas is vis labiausiai patiko-voverytes parke ir balandziai is ranku lesantys
Beje,zinojot,kad tam parke prie karalienes rumu labai daug zaliu papugu gyvena