Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Limcamca, juk ir tos kurios dirba nori suzinot apie Giedriu biggrin.gif jau cia manau reiktu normalaus meeto mirksiukas.gif
Atsakyti

Visada uz! 

Atsakyti
As ir uz. Bet tik vakarais darbo dienom, ir savaitgaliais - bet kokiu laiku mirksiukas.gif

Vaziuoju i romforda sportbacius pirkt. Daugiau vaikstau- kojas skauda....
Atsakyti

Laba. Na cia jau taip, suo ilgam, naujas seimos narys gali sakyt. As pati tai nesu didele sunu myletoja, man tik maziukai patinka, dideliu privengiu, net gi gal truputi bijau  :hmm:  O ridikai auga bet kada, esu auginusi cia ir pavasari, ir vasara, kodel jie turetu kirmyt  :hmm: tik aisku siltnamyje galima juos anksti seti, anksciau ir valgysit. Kada pirmadieni susitinkam, apie 10 ryte?

Limcamca, man ta ambulatorija duosi paskaityt, ane ? 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Heida: 18 kovo 2017 - 16:14

As is karto po mokyklu vaziuosiu. Jo, atnesiu. Galesi skaityt  :4u: 

Atsakyti

As ir po mokyklos, tai pries 10 atsirasiu, o kur susitinkam? Costoj, pyraguose ar dar kur?

Darysiu sushius su zaliu tunu, dar tokiu negaminau, MB jau is anksto seiles varvina, sau tai pasidarysiu su rukyta lasisa, kazkaip netraukia zalia zuvis...

Atsakyti

Lekste 3 minutem, nezinau kiek ju reik padaryt, kad atsivalgytu. O tie su tunu visai nieko ipatingo, isvis butu be skonio jei ne vasabis.

Pridėta:

Atsakyti
Man sushi nelabai tinka.

Nusipirkau african lily svoguneliu. Einu sodint rolleyes.gif
Atsakyti

Tai gal Costa? Pirma atejus uzima staliuka. 

Susi tai nesuviliosit. Nemegstam visa seima. Ramu. 

Atsakyti
LAbukas

O tai kelinta h susitinkam?KAda jus i mokyklas vaikus nuvedat?

Sushius megstu,gana dazna pasidarau mirksiukas.gif Bet su zaliu tunu ir man nelabai buvo...Nesuprantu,ko tas tunas toks brangus,visai neskanus jis..Su lasisa 100x skanesni,nei su tunu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giega: 19 kovo 2017 - 22:13

9 priduodam vaikus i mokyklas ir is karto i kavine. 

Atsakyti
Aisku,tai as ir kokia po 9 isvaziuosiu,Costoj ir susitiksim mirksiukas.gif
Atsakyti