Nu kaip neina? Eina su pavadeliu
Kiek/1h i diena? O mano gyvena kieme Saugo Va tik atsilo orai ir namo tik paest pareina-voliojasi ant saulytes
https://scontent-lhr...amp;oe=59613A17
Nei tiek neina. Seimininke laiko neturi isvest.
O uz ka juoda/balta licenzija prarado, nezinot?
Lotuliuk,o kokio suns nori TB?Tu jauciu pati tai nelabai suns nori
As tai nieko pries sunis,bet jei rinktis,tai man geriau kates Va atidarei duris,i kiema isleidai,pati pasivaiksciojo,uzkase ka padare,pati parejo O su suniu jau sunkiau...KAd ir i kiemeli isleisi,vistiek kakas reiks paciai surinkt
MB jau svaigsta-sestad varysim pas draugus i sodyba,ten vilksunis yra,tai jau ruosias prastus rubus,eis voliotis,dukt su tuo suniu
Del ko Juoda balta licenzija prarado ne nezinau...Buciau sakius,kad del tu pastoviu girtu mustyniu...Bet jei dabar patiems leidzia atsinest,tai
Laba,
Heida, i turgu tau reikejo vaziuot, ten tikrai rastum Bet idomus personazas. Ka jie mokosi?
Ei, geriam kava pirmadieni knyga atnesiu paskaityt.
I koki turgu? As i labdaros pardes einu kai prireikia kokiu apredu, yra pas mus kur viskas po 1£ tai ten dazniausiai kazka ir randu.
Buvo science savaite, tai va jos uzbaigimui visi ateis i mokykla apsirenge mokslininkais, labai sunku kazkoki charakteringa personaza rast, o Kiuri pasirinkom nes labai panasius baltinukus turiu kaip ji jaunystes nuotraukose pozuoja.
Na gal ir einam pirmadieni.
Lotuliuk, o kur tu sesi ridikus? Jei siltnanamyje, tai sek kada nori, per sezona gali kelis kartus set, vienus suvalgai, kitus paseji, kelis derlius gali uzaugint ridiku ir salotu. O lauke seti dar per anksti, zeme per salta.
Va kates man kieme nieko nedaro, matau kartais praeinant, bet nekasa ir nesika, bent jau kolkas. Siaip yra pirkt miltuku ,granuliu atbaidyt katems, nezinau kiek veiksminga.
Heida,tai ar radai koki sijona?
Radau suknele, bet ji jau patapo sijonu
Be kaimyno kaciu, as dar turiu reikalu ir su vaiko pelem. Tos irgi atsibodo. Greiciau nudvestu.
Heida, car boots sale turejau omenyje
Giega, ne nevedzioja vaikai. Siemet ir siaip dar nebuvom lauke
:wub:Sveikos Palikau restorano uzsakyma paskutinei deinai, kazin ar kur begausiu stala, juk pas mus kaime ziauriu nei central London
Juoda-Balta licenzija prarado del mustyniu atsibodo turbut policijai vazineti... As net nezinau is tikro kaip jinai prarandama, bet isivaizduoju kad panasiai kaip del security alarm'o ... tai jeigu buna per daug iskveitimu gal...
O vaikai nevedzioja katino po lauka?O kaip juoduke ziuri,kai rainius i lauka eina?
Lotuliuk,o kokio suns nori TB?Tu jauciu pati tai nelabai suns nori
As tai nieko pries sunis,bet jei rinktis,tai man geriau kates Va atidarei duris,i kiema isleidai,pati pasivaiksciojo,uzkase ka padare,pati parejo O su suniu jau sunkiau...KAd ir i kiemeli isleisi,vistiek kakas reiks paciai surinkt
MB jau svaigsta-sestad varysim pas draugus i sodyba,ten vilksunis yra,tai jau ruosias prastus rubus,eis voliotis,dukt su tuo suniu
Del ko Juoda balta licenzija prarado ne nezinau...Buciau sakius,kad del tu pastoviu girtu mustyniu...Bet jei dabar patiems leidzia atsinest,tai
Na mes visada sakydavom kad jeigu jau pirksime suni tai tik vokieciu avigani Pasirodo jisai nekuokavo Vakar ipyle vyno prie vakarienes, sudauzem taures ir sako - nu , uz suniuka OMG, dabar biaju kad kokia diena paims ir parnes... jisai nemoka ziureti 10 metu I prieki, viskas yra daroma pagal tai ko noriu siandien. Vakar bandziau irodyti , kad suniukas tai = dar vienas vaikas, nu ta prasme taigi cia gyvenimui. Galit musti ir metyti pomidorais, nu bet as tikrai nesikelsiu valanda anksciau kad suni i lauka isvesti pries darba...
Lotuliuk, o kur tu sesi ridikus? Jei siltnanamyje, tai sek kada nori, per sezona gali kelis kartus set, vienus suvalgai, kitus paseji, kelis derlius gali uzaugint ridiku ir salotu. O lauke seti dar per anksti, zeme per salta.
Va kates man kieme nieko nedaro, matau kartais praeinant, bet nekasa ir nesika, bent jau kolkas. Siaip yra pirkt miltuku ,granuliu atbaidyt katems, nezinau kiek veiksminga.
Ane? As galvojau sitoje salyje ridikus kazkur vasario pabaigoj seti reikia, kiek is mano praktikos... tai jeigu kova paseji nebespeja jie uzaugti pavasari, o vasara jie juk neauga, sukirmija tik
Lotuliukas,o kad taip kiekvienas atsakingai žiūrėtų į augintinius,o ne kaip dažnai būna,snd noriu,perku,o ryt "alergija"...
laba diena...šalta kaip šnd
Vaziuoju po darbo namo. Nu geras dalykas uzbaigt savaite puse 4
Lotuliuk, su praejusiu gimtadieniu tave
Nu prispaude TB tave i kampa su augintiniu
Jo, suo rimtas isipareigojimas. Ir paciam, ir turi tureti kazka kur paliktum jei isvaziuoji ir pan. Bet, smagu! Vaikams augti su gyvunais yra labai smagu!
Panos, kas gersit kava, priminkit, kad pasakyciau apie Giedriu. Kas jis per vienas, tada ir pasakysiu