Tiesa, reikia ir cia pazymeti: su gimtadieniu, Lotuliuk
Lotuliuk, su gimtadieniu
Pūga, gal sumastytume kur palekti su seima link tavo puses, vyras vis judina kur nors kur grazu, kad galetu su dronu paskraidyt. Tada galeciau pranesti kad vaziuojam ir pasiplanuoti gal fotosesija. kiek tau dabar savaiciu?
Columbia road marketas yra nerealus man visai šalia, tai kiekvienas savaitgalį matau žmones tempiančius palmes visokias namo. Dar kai atsikraustėm vyrui sakau "čia kažkur gėlių turgelis yra, reikia pasekti iš kur tie žmonės su gėlių pundais vaikšto". O paskui kažkurį kartą nuvažiavom tai vau! Apakimas... tiek gėlių visokių, dar tos vintažinės parduotuvėlės.. dar pamenu kažkokia grupė ten grojo vieną iš tų kartų ir gėrėm kavą lauko kavinukėj, buvo žiauriai smagu. Paskui kitą kartą vežėm anytai parodyt, kai buvo svečiuose, tai tuokart užtaikėm per patį piką, tokia žmonių jūra kad baisu.. vos nusiyrėm iki kito galo, vyras vieną vaiką nešė ant pečių, o kitą aš rankose nešiau nes bijojom kad sutryps. Turgus berods 15 val baigiasi, tai atvykus prieš galą jie paleidžia pigiai gėles, jei yra noro didesnį kiekį nusipirkti. tada ir su mašinos prakavimu paprasčiau.
JAu FB sita maciau...Pas mus kazkada buvo tikrai is consulu ateje,ten siule visokius vandeni taupancius kranus,lmputes ekonomines,jei seimoj mazameciu vaiku arba pensijinio amziaus suaug yra,tai stoga apsiltintu nemokamai..Bet jis vienas buvo..3-4 neisileisciau i namus...Nors..Gal uztenka tik duris atidaryt ir jie patys isiverztu...O paklaustum kas,pasakytu is consulo ir atidaryytum...
O vaikus mokint,kad duru nedarinet,tai ohoho kaip reikia...KAip tik vakar kokiu 2m vaikas man duris atidare Ir stovi sypsos..Kol prisisaukiau mama TA atbego su leliuku ant ranku..Gal migde,gal maitino,negirdejo,kaip as skambinau...Bet jei 2m vaikas pasiekia rankena,jei durys nerakintos,tai ne tik,kad kazka ileistu,bet ir pats i gatve iseit gali...
Pas mane ana sav sakė sūnus buvo kazkas atėję,bet jis neatidarė,nes tuščiomis rankom stovėjo....jie pas mane išmokinti kad nevalia niekam atidaryti,jei aš namie ir negaliu atidaryti durų,jie ateina pasako,kad kazkas skambina...o prieš dvi sav pas mane,per namą gyvena garbaus amžiaus pora,tai 8 val vakaro iš gardeno laužėsi du kažkokie,tik tuo metu kitas kaimynas šunį išleido ,užsidegė šviesa lauke,tie du spruko...
Labas rytas.
Turiu uzduoti siai dienai, kazkaip sukurt sijona juoda iki zemes, mazoji rytoj mokykloj bus Marija Kiuri, visai pamirsus buvau, teks daryt vojaza po labdaros parduotuves. Oras grazus, pasivaiksciosiu
Laba,
Heida, i turgu tau reikejo vaziuot, ten tikrai rastum Bet idomus personazas. Ka jie mokosi?
Ei, geriam kava pirmadieni knyga atnesiu paskaityt.
Del tu pranesimu, tai baisu. Mano vaikai irgi primokyti duru niekam nedaryti. Jei kas itartina, ir as nedarau, ypac vakarais.
Musu kaimynu berniukas, tada dar 3 metu, atsidare duris, pasibelde pas kt kaimyna, anas duris atidare, ir vaikas ibego pas ji i kambari. Uzleke i virsu ir davai zaist su kaimyno vaiku zaislais. Kaimynas kviete, kviete mama, skambino, skambino i duris - tyla. Tik po 2.5 val prisisauke kaimyne, ji pasirodo su leliuku uzmigo bemaitindama. Ir, taip daugiau/maziau yra buve kelis kart. Kol kaimynas pasake, kad dar karta toks bajeris, pranes soc tarnybai.
Sveikos. Aciu uz sveikinimus ir visai as nesenstu
Siandien MB paskambino, sako as manau mums laikas pirkti suni - nu taip is giedro dangaus.... Likau grynai nesupratus....
Giega Juoda-Balta licenzija prarado, bet leidzia savo alkoholi atsinesti. Mes buvome pavakarieniauti ir pavakarot truputi kai I ZERO ejome.. tai boze boze... turbot todel kad leidzia savo alkoholiatsinesti kazkoks visiskai zalais jaunimelis (18 turbut...) visa didziuli kampa pasieme svente kazka... nusitase belekaip, betvarke, anksciau kazkaip tokiu vaizdu nematydavau, manau ne visi sau gali leisti gerti tiek kiek nori kai alkoholi reikia pirkti su 200% antkainiu. As supratnu kad negali riboti kokio amziaus zmones renkasi, bet kai toki ispudi palieka, tai kazkaip nebesinori grizt, bet jau ne greitu metu.
As jauciu jau pavelavau su visokiom salotom ir ridikais ane? nes seklu tai prisipirkau, bet pasodint tai nieko tiap ir nepasodinau...
Limcamca pirmadieni as niekaip
Heida kaip tu kates is savo sodo isvarai? Visos kitos tai mandros cia, pacios kates turi , tai pas jas turbot net neina tos betvarkes darytojos...
Eina, eina vienu kaimynu kate. Nekenciu bjaurybes Praejusiais metais gerokai man geles iskasus buvo, ir aisku, pridarius zalos.
Salotoms, ridikeliams jauciu neturi but dar per velu Jeigu tiesiai i lysve. Reikia, kad rimtesnes darzininkes patartu
Rimtai?I Juoda balta galima savo alhogoli atsinest Jooo,anksciau ten bardakai buvo,tai dabar dar didesni turetu buti..
Limcamca,uz tai kad tavo katinai i lauka neina,tai svetimos ateina Pro mano kiema jokia pasaline kate nepraeina Dar buna,kad tvora eina tokia pukine kaimynu kate,bet tereikia maniskiui uzmatyt ir nebeina ji
Siaip kazkur maciau,kad vienkartiniu sakuciu dantim i virsu i darza prikaisioje buvo...KAtes nebeina-duria
Manau,kad dabar pats tas sodint visokiu ridikelius ir salotas Juk dar tik kovas
Heida,tai ar radai koki sijona?