Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Kas cia visi sveikuoliais atsivercia biggrin.gif Lesiu ir kitokiu kosiu nevalgom,tai ne nezinau kur ju pirkt ax.gif Mes gryna mesa ir salotas tik...Bet siandien ir bulviniu blynu prisikepiau biggrin.gif

Skaitet apie ta mergina...Liudna labai....
Atsakyti

Rytas 4u.gif

Lotuliukas aha vyras diplomatiskas buvo, jam visad viskas tinka biggrin.gif nu apart maisto biggrin.gif

Aš nesveikuole visai tai net negalėčiau pasakyt kaip tie lęšiai atrodo ax.gif

Gotte gal yra koks pusiaukelis tarp Londono ir Hastings fotosesijai rolleyes.gif wub.gif aš vietinius fotografus peržiūrėjau Nu pas juos jau tokios boring fotosesijos, jokio meno biggrin.gif
Atsakyti

Na va, pasisodinau rozes. Tikiuosi augs. Nevykusi as sodininke :) 

Prisiminiau Netaa, pas ja visada grazus gelynai. Galetu uzeit ir pasirodyt. 

Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Jau orelis siandien wub.gif MB baseina tvarko. Noriu lauke krapstinetis ir as, bet persalus stipriai. Nosis bega, gerkle skauda, galva plysta, kosulys krutine drasko unsure.gif gerai kad nors tempos nera.

Puga, o varda jau turit, ar dar renkat wub.gif
Atsakyti

Nova, pora zinuciu auksciau klausiau, kaip pirma darbo savaite? Sveik! 

Oras pasakiskas. Visa savaite silta pranesa.  :wub: 

Atsakyti
Limcamca, ax.gif gerai pirma savaite praejo. Ketvirtadieni direktore pasake kad payroll skyriu naikina. Viska pas mus atkelia. Tai nuo balandzio men mokins mane ir kita moteri kaip daryt ta payrolla. O siaip tai dar sunku ka pasakyt apie kompanija, dar tik pirma savaite atidirbta. O darbas mano, tai tas pats per ta pati. Nu va dabar, ismoksiu dar payrolla daryt. Praskaidrinsiu savo specialybe nors tiek biggrin.gif
Atsakyti
Labukas

Kaip savaitgaliaujat biggrin.gif

As pirmadieniais laisva,tai gal kuri ryt nori kavos isgert Romforde mirksiukas.gif
Atsakyti

Labas.

Visa savaite prasirgau, visai negaliu temperaturos pakelt, dalys 3, o atrodo kad pamirsiu tuoj. Na bet vakar zole kieme nusipjoviau, pora geliu pasisodinau, gyvensiu 😁 

Limcamca, aisku kad augs rozes, jos gi visai nelepios, tik jei amarai puola reik nupurkst, na ir trasu rozems skirtu papilt, kad ir is svarines. Siaip tai man puikiai auga rozes ir po svara pirktos, aisku jei savo namus tureciau, tai noreciau kokiu mandresniu, o dabar tinka ir pigiausios.

Siandien papirkau blizgancius batus  :flirt2: 

Atsakyti
Tai nenori su manim niekas kavos gert,ane biggrin.gif biggrin.gif

Heida,sveikateles 4u.gif

As ir apziurinejau blizgesius biggrin.gif MAn reikia kedu prie iseiginio treningo biggrin.gif MAtavaus Replay tokius fainus,bet jau toookie neatogus blink.gif Conversus dar matavaus,bet i zalsvuma-spalva netinka biggrin.gif TAi pirkau tik suknele ir maike ilgom rakovem,nuogais peciais biggrin.gif
MB Niko outletuose LAkeside nusipirko kedus uz 29sv...Snekam su sese,rodom tuos kedus..Ji parodo kazkoki lankstinuka-tokie patys kedai 130 euru blink.gif Nu OK,MB outletuose pirko,oroginali kaina ju 89sv,bet versk kaip nori,vistiek 100euru gaunas,o ne 130...Ot LT kainos...
Atsakyti

Laba,

As labai labai labai labai labai noriu su tavim kavos pagerti. Bet si pirmadieni niekaip negalejau ir negaliu. DAvai ka, uzsibukinam is karto sekanciam pirmadieniui!!! Kaaa???!!! Heida, irgi prisijungsi, gal. Knyga perduociau.  :4u: 

Mes vakar su dukterecia vaziavom i geliu turgu, kur yra Columbia Road. Nu fainuma, zinokit! Butina apsilankyti. O, sodo geles, visokios loveliu, vazonu geles zinokit net pigiau parduoda nei kur kitur. Tik, aisku juos su metro parsivezti sunkiau. Yra ir visokiu kambariniu geliu. Palmes didziausias labai pirko, kaina ju 20 svaru buvo. Nu rekomenduoju butinai apsilankyti! 

Atsakyti
LAbukas

NA as pirmadieniais nedirbu,tai man tinka ir sekantis pirmadienis mirksiukas.gif

Esu girdejus apie ta geliu turgeli.Viena pazistama pastoviai ten vaziuoja geliu pirkt...As esu salia buvus,ta pazistama veziau ,bet pati vidun nejau,nes masinos nebuvo kur teisingai pastatyt...Tai palaukiau jos,ji ten jau zinojo kur ko reikia tai greit grizo biggrin.gif

Man reikia kabantiems vazonam geliu,gal reiks nuvaziuot kokia diena iki ten g.gif
Atsakyti

Su auto ten jo, gali buti sudetinga! 

Tai davai taip ir tariames, kt pirmadieni geriam kava!!! Kas nori, prasom prisijungt!

Atsakyti