Skaitet apie ta mergina...Liudna labai....
Rytas
Lotuliukas aha vyras diplomatiskas buvo, jam visad viskas tinka nu apart maisto
Aš nesveikuole visai tai net negalėčiau pasakyt kaip tie lęšiai atrodo
Gotte gal yra koks pusiaukelis tarp Londono ir Hastings fotosesijai aš vietinius fotografus peržiūrėjau Nu pas juos jau tokios boring fotosesijos, jokio meno
Na va, pasisodinau rozes. Tikiuosi augs. Nevykusi as sodininke
Prisiminiau Netaa, pas ja visada grazus gelynai. Galetu uzeit ir pasirodyt.
Jau orelis siandien MB baseina tvarko. Noriu lauke krapstinetis ir as, bet persalus stipriai. Nosis bega, gerkle skauda, galva plysta, kosulys krutine drasko gerai kad nors tempos nera.
Puga, o varda jau turit, ar dar renkat
Nova, pora zinuciu auksciau klausiau, kaip pirma darbo savaite? Sveik!
Oras pasakiskas. Visa savaite silta pranesa.
Kaip savaitgaliaujat
As pirmadieniais laisva,tai gal kuri ryt nori kavos isgert Romforde
Labas.
Visa savaite prasirgau, visai negaliu temperaturos pakelt, dalys 3, o atrodo kad pamirsiu tuoj. Na bet vakar zole kieme nusipjoviau, pora geliu pasisodinau, gyvensiu 😁
Limcamca, aisku kad augs rozes, jos gi visai nelepios, tik jei amarai puola reik nupurkst, na ir trasu rozems skirtu papilt, kad ir is svarines. Siaip tai man puikiai auga rozes ir po svara pirktos, aisku jei savo namus tureciau, tai noreciau kokiu mandresniu, o dabar tinka ir pigiausios.
Siandien papirkau blizgancius batus
Heida,sveikateles
As ir apziurinejau blizgesius MAn reikia kedu prie iseiginio treningo MAtavaus Replay tokius fainus,bet jau toookie neatogus Conversus dar matavaus,bet i zalsvuma-spalva netinka TAi pirkau tik suknele ir maike ilgom rakovem,nuogais peciais
MB Niko outletuose LAkeside nusipirko kedus uz 29sv...Snekam su sese,rodom tuos kedus..Ji parodo kazkoki lankstinuka-tokie patys kedai 130 euru Nu OK,MB outletuose pirko,oroginali kaina ju 89sv,bet versk kaip nori,vistiek 100euru gaunas,o ne 130...Ot LT kainos...
Laba,
As labai labai labai labai labai noriu su tavim kavos pagerti. Bet si pirmadieni niekaip negalejau ir negaliu. DAvai ka, uzsibukinam is karto sekanciam pirmadieniui!!! Kaaa???!!! Heida, irgi prisijungsi, gal. Knyga perduociau.
Mes vakar su dukterecia vaziavom i geliu turgu, kur yra Columbia Road. Nu fainuma, zinokit! Butina apsilankyti. O, sodo geles, visokios loveliu, vazonu geles zinokit net pigiau parduoda nei kur kitur. Tik, aisku juos su metro parsivezti sunkiau. Yra ir visokiu kambariniu geliu. Palmes didziausias labai pirko, kaina ju 20 svaru buvo. Nu rekomenduoju butinai apsilankyti!
NA as pirmadieniais nedirbu,tai man tinka ir sekantis pirmadienis
Esu girdejus apie ta geliu turgeli.Viena pazistama pastoviai ten vaziuoja geliu pirkt...As esu salia buvus,ta pazistama veziau ,bet pati vidun nejau,nes masinos nebuvo kur teisingai pastatyt...Tai palaukiau jos,ji ten jau zinojo kur ko reikia tai greit grizo
Man reikia kabantiems vazonam geliu,gal reiks nuvaziuot kokia diena iki ten
Su auto ten jo, gali buti sudetinga!
Tai davai taip ir tariames, kt pirmadieni geriam kava!!! Kas nori, prasom prisijungt!