Sventes vaikis uosvijoj sves
Giega, o kaip tau martele, tinka/patinka, nenoriu kad ja kazkaip vertintum, tiesiog kaip zmogus jinai jums patinka?
Ai,labai tyli rami mergaite NA gal dar suveikia,kad as nelabai lenkiskai moku,nors suprantu,ka sako,ji rusiskai nesupranta..O angliskai irgi nei sis nei tas sneket TAi kazkokiom labai asmeniskom temom nesnekam.NA svarbu sunui gerai Nors man rodos jis su ja tik is patogumo..Mergaite matos,kad isimylejus,o jis kazkaip posalciai elgias..Nu bent jau viesumoj
Ai,kazkaip skaiciuojam kas prie Kuciu stalo bus ir MB sako-gal tegu dukra savo juodi atsiveda Cia pirmas jo pasiulymas,nes jei as ka paminedavau,tai vis sakydavo-jis ateis,as iseisiu
GIEGA, nu maladiec TB
HEIDA, didelė ta eglė, bet visai negraži Garsiai negaliu to sakyt, bo supyks didieji puošėjai. NOrėjau vienodais žaisliukais, kokiu vienu stiliumi, bet kur tau, kai užprieštaravo vaikų duetas, teko nusileist. Nu tai va ir gavosi balaganas, o ne egle, visko kas turėta prikabinta ir tiek. Ale va jie sėdi, jiems labai gražu. Iš ryto dar didesnis balaganas, nes kai kam gi fainai ir slėpynių po egle žaist ir blizgučius tampyt, ir žaisliukus judint. Žodžiu, teks man stilingos eglės senatvėje palaukt
Va foto, ant viršūnės Kalėdų senis, jau palenktas, nes remiasi į lubas.
O ka katinai?nelipa i egle?Tik zaisliukus pajudina?
Šiaip, ne, nelipa. Ryžas ištisai graužia spyglius. Nežinau, gal nepavojinga Nu, jam užplaukia žaisliukais žaisti, judinti, girliandas tampyti, bet šiaip tfu tfu tfu neaukštai. Specialiai apačioje prikabinau, kad nebūtų poreikio į viršų lipti. O, juodukė gi tobula pas mane, atsisėda ir sėdi po egle. Jai tiek užtenka.
Atkeliavos pirmi siuntiniai iš LT, mmm kaip fainai
Giega, beveik Kaledu stebuklas, kad TB isileis juodi i namus, bet is tikro tai gal per tiek metu priprato ir susitaike su ta mintim. O jis ne muslimas?
Limcamca, grazi eglute, pats medis labai grazus, o papuosimas, tai ka ten, visaip gerai, svarbu vaikai patenkinti ir jiems grazu, dar palauk su elegantiska eglute.
Blyn blyn, kad sulaukem naujienos is LT, MB pusbroliui vezys, na bet tikimes geriausio.
Oi, Heida, kaip nesmagu. Koks vezys ar labai pazenges i prieki?
Man sese irgi paskambino, kad brolio ex zmonai valo krauja. Taip idomiai traukia lauk, valo ir pila atgal. Siaip su skydliauke ji sirgo, gydesi, bet prisidejo sirdis, ir va dabar tokios proceduros.
Ne,dukros draugas katalikas.Nors teik gerai Dar neaisku,kaip cia su tuo pakvietimu bus,taip tik paminejo,daugiau nebekalba NA bet jei jau karta paminejo,tai iki kitu metu tikrai iseis pakviest
Buvom LAkeside,o jau zmoniu zmoniu.Visi tik perka tempia MAn dovanu jau nebereikia,bet vis sukneles sau ieskau...Siandien kokias 7 matavaus..TKMaxxe Just CAvalli,nu bet pagailejau 100sv uz tokia gana paprasta suknele..Versacine buciau pirkus,jei butu mano dydis..PAskui toj Quiz 5 matavaus.Viena tokia sexy sexy,kad net geda i sale MB pasirodyt buvo Kitos ir lygtai nieko,bet ne wow...Bet viena issirinkau,jei nieko graziau nerasiu ir dar bus ju pardavime,tai pirksiu.Dabar visas demesys 26d outletams
Dar nera atsakymu, tai nezino tiksliai stadijos. Zarnyno vezys, jau dvi operacijas dare, stoma per sona isvede, bet sita laikinai, zadejo po poros menesiu nuimt.
Irgi baisu..
MAn cia ir papasakojo,kaip daromas venu skanas,kad as jau net galvoju ar as eisiu i ji Pasirodo leis kazkoki melyna skysti ir tada ziures...O man adata=komai...
Bet tai jau buvo kazkas,kad operacijas dare,ar tas operacijas dare jau del vezio?