Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Su tulpiu diena grazuoles

Pridėta:

Atsakyti

Rytas

Su mūsų diena nuostabiausiosios 4u.gif

Limcamca dirbu dar visu pajėgumu, man tik 20sav o burbuliuoju kaip močiutė biggrin.gif tik birželį išeinu, gerai kad daug atostogų turiu tai 7sav atostogų ir 1 savaite dekreto smile.gif

Man šiltnamį mėnesio gale statys tai oi sodinsiu pomidorus ir agurkus biggrin.gif Lietuvoj skaičiau yra šiltnamiai kurie patys atidaro ir uždaro langus kai šalta ar per karšta, man nieks tokio protingo nepirks, gavau paprasčiausia stiklinį, bet įdomu kokiu naujovių atsiradę bigsmile.gif
Atsakyti
LAbukas

Su TArptautine moters diena 4u.gif Ar gavot kokiu dovanu? bigsmile.gif

Puga,o nezinai ko laukies ar dar anksti?Ar nenori zinot is anksto?
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2017 03 08, 11:10)
LAbukas

Su TArptautine moters diena 4u.gif Ar gavot kokiu dovanu? bigsmile.gif

Puga,o nezinai ko laukies ar dar anksti?Ar nenori zinot is anksto?

Žinau jau, pasirodė visa grožį per scana flirt.gif wub.gif
Atsakyti

Žinau jau, pasirodė visa grožį per scana flirt.gifwub.gif
Cia kaip suprantu bus kasytes? 

Nepersidirbk su tuo siltnamiu, saugok save.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Heida: 08 kovo 2017 - 15:24
QUOTE(Heida @ 2017 03 08, 13:21)
vartotojo įkelta nuotrauka</blockquote> Cia kaip suprantu bus kasytes? 
<p>Nepersidirbk su tuo siltnamiu, saugok save.</p>

Aha bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pūga_: 08 kovo 2017 - 16:55

Labuka panos,

Pūga, sveikinimai su mergyte :wub:  pagaliau ir pas mane daugėja klientų su mergytėm, nes paskutiniai tai buvo grynai berniukų metai (čia kalbant apie naujagimių fotosesijas).

Limcamca, kaip tavo tyrimų rezultatai?

Norėjau pranešti, kad maždaug savaitei laiko turėsiu nerealias rankų darbo karūnas. Panašią naudojau savo Ice Queen nėštukės fotosesijai su kuria laimėjau Gold Award. Tiesiog galvoju gal pažįstat nėštukių ar šiaip kas norėtų unikalesnės fotosesijos, turiu ir kelias sukneles. Važiuoju visur Londone apie 20 mylių spindulių į fotosesiją. Labiausiai norėčiau pafotografuoti nėštukę (fotosesija nėra nemokama). Tai jei žinot kas yra tokie crazy kaip ir aš, galit paskleisti šitą žinią. Info ir foto yra mano FB darbų puslapyje (https://www.facebook...itePhotography/)

Atsakyti

Laba,

Su svente, mielosios  :wub:  :wub:  :wub: 

GOTTE, jokiu ziniu, bet speju, kad viskas gerai su smegenim. Kitu atveju gal kviestu pasirodyt  :hmm: 

Atsakyti

PUGA, smagu mergyte  :wub: 

Atsakyti

Sveikos :D Kaip issilaikiusios?  Kaip faina kad jau pavasaris, jau kai pamatau kad medziai zydeti pradeda ir kai is ryto atsibundi ir sviesu, tai super jausmas :yahoo:

Sese uzsisake bilietus su vaikais pas mumi, tai taip spirgu visa :wub: uz menesiuko atostogos, paskui griztam Velykos, o po mensio ir jie atleks. Super :B Tik vyras mano vakar kai isgirdo tai turbut neliko suzavetas, nes jam tai reiskia kad as pereisiu namus ir liepsiu isdazyti kampus :hihihi: tai jam kokie sveciai is toli visada reiskia papildomus darbus :D 

Puga smagu kad mergyte  :4u: galesi kasas pinti :wub: ar vyras sake ko nori ar diplomatiskas buvo :rolleyes:

Kaip visur vejaraupiai siaucia tfu tfu tfu .. nenoriu nesamoniu ant atostogu :blink:

Gal zinote kas nors kokia faina vieta kur galima ne tik skaniai pavalgyti bet ir pasokti? Nu tokia kaip Juoda Balta tik ne juoda balta :D

Atsakyti
LAbukas

JAu orelis wub.gif wub.gif Nupjovem zole,isrinkau lapus is roziu,isroviau nereikalingas geles...Liko kabantys vazonai,bet palauksiu gerokai paaugintu geliu biggrin.gif

Kiek girdejus,tai Juoda balta alhogolio licenzija praradus...Tai gal dabar bardaku,mustyniu ten nebebuna...
KAs dar su sokiais buna g.gif Berneliai gal g.gif Ten kazkaip grieztai ziuri,savaitgaliais be ID net neileidzia,tai nesu girdejus,kad kokios mustynes but buvusios...Greit apsauginiai nuramina...
Atsakyti

Laba,

Ka veikiat penktadienio vakara? Siandien tokia faina namine diena buvo. Dickis veliau i mokykla ejo. Pas juos siandien Purim svente. Tai visi eina persirenge karnavaliniais ar kitokiais rubais. Jam nudazem plaukus skirtingom spalvom, gerai atrode :) MB nedirbo iki vakaro, tai sutvarke visa soda, sudegino visokius lapus, sakas po ziemos. Isvale ir paruose jau man geles sodint. Bus kada siltesne diena ir uzsiimsiu. Gavau geliu kataloga, tai taip vilioja, vilioja uzsipirkti.  :D Ar po namus tvarkinejausi, tai taip faina savaitgali ramiai pradet. 

As, kaip ir Lotuliukas pasidziaugsiu. Mama su sese atvaziuoja i svecius balandzio pabaigoje. O, veliau dar ir anyta baigiam prikalbinti. Laukiu nesulaukiu  :wub: 

Klausykit, panos! MB sveikuolis. Patarkit kur jam gauti lesiu nusipirkti? Ar jus valgot tokius dalykus? 

Nova, kaip naujas darbas? 

Atsakyti