Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Labas rytas.

Limcamca, kaip tavo vaikis jauciasi?

Uz lango grazu, bet galetu jau siluma ateit, visai jau norisi kieme pasikapstyt. Parduotuvej tai seklas saugiu atstumu apeinu, nesiseka man su jom, bet va pagunda didziule set ir sodint, zemdirbe is prigimties  :D

Labas rytas visoms.

Su seklom jau baigiau zaistis.Nuvaziuoju ir nusiperku didelius augalus kurie iskarto padabnai atrodo,nes auginti viska is stipenu ir laukti kada jie suzydes-man per trumpa vasara buna. :D .Net pomidorus perku su ziedais iskarto.Dabar dar net dvistiebius juos perku.Taip kad pomidoru visada turiu labai daug.Pernai pirkau dvi nuostabias dideles hortenzijas.Jau dabar abidvi suzaliave ir pilni krumai ataugu.

Dabar lauksim kada daigai pasirodys.Jau ir as noriu kapstytis.

Kaip savaitgalis panos jums praejo?

Atsakyti
Labukas

As siandien laisva,nenorit kur Romforde kavos isgert??

Nieko neseju...Visiskai ne prie zemes...Reikia jau zole pjaut,vis paziurim ir vis paliekam..Reik kabancius vazonus atnaujint,bet gerokai veliau uzsiimsiu,kai jau irgi bus paaugusu geliu..Tikrai nieko nedaiginsiu,tuo labiau kai man reikia ten 4-8 geliu...
Atsakyti

Savaitgalis labai paprastas, sestadieni iki pietu MB servise prabuvo, tada vaziavom i parduotuve maisto, kepem saslykus, ziurejom filma ir gerem vyna. Sekmadieni buvom Romforde, po to gaminom paella su juros gerybem, dar paziurejom filma, o poto iki nakties braizem lenteles worde  :D , bet visgi teko vyresne is lovos issitraukt kad pabaigtu iki galo ta lentele  :D 

Atsakyti

Laba,

As siuo metu laaabai biziake. Nieko nespeju. 

Lidl siandien uztaikiau geliu nukainuotu po 50 ct. Pirkau ir sukisiu i vazonus. Dar nusiziurejau roziu krumelius. Nu taip graziai atrodo, rankos niezti, jauciu eisiu rytoj pirkt. O apie rozes nieko neismanau. Nu tai, mergickos, laikykites, nes as jusu klausinesiu. 

O, gal kas nors pirkot?

Atsakyti

Labas...

Man su gėlem retai kada pasiseka...aš kaip Elija,už pirkai krūmais ramu,tik va dar galvoju kad peranksti,reikia palaukti šilumos.

Atsakyti
LAbukas

Jei rozems pataikysi vieta,tai ir augs ir zydes jos mirksiukas.gif Prieziura tokia,kad nukarpyt nuzydejusius ziedus reikia,tada ji dar karta zydes mirksiukas.gif
Man patinka tokie augalai,kurie patys savaime auga biggrin.gif Va kaip rozes biggrin.gif Nei as ju laistau,nei as ju popinu,o auga graziausiai,zydi visa vasara iki velyvo rudens mirksiukas.gif Dar net gruodi ziedu buvo mirksiukas.gif Ir dabar jau su lapais ir pumpurais mirksiukas.gif Ai,dar nuo amaru rozes nupurkst reikia...Nezinau is kur atsiranda tu slykstyniu,bet visada is pavasario aplipe sakos buna...
Atsakyti

O sauleta vieta turi buti?

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2017 03 07, 07:23)
<p>O sauleta vieta turi buti?</p>

Pageidautina biggrin.gif rozes megsta saule mirksiukas.gif
Atsakyti

Aciu Giega. 

Man irgi atrodo sodinimui reiktu daugiau silumos, saules.. tai gales vazonuose palaukt. 

Atsakyti

As roziu esu pirkusi labai daug.Ir mano patirtis tokia kad nebeperku is jokiu Lidlu,Tesko ar Asda.Nes ten prekiauja senais atzeldintais kerais kurie isbega ir mazai zydi.Visada perku tik is veislyno.I duobe visada pripilu daug durpiu.Tada zydi kaip isproteja.Sveikos visos.

Atsakyti
Sveikos

Vis rečiau beparašau, tinginys uzpuoles mane, biski biesina kad naktim blogai miegu, vis noris ant pilvo gultis, tai taip ir vartaus nuo šono ant šono, auga pilvas dienom, dirbu visu pajėgumu bet jau vis sunkyn ir pasimuliuot noris smile.gif

Pavydžiu atostogų kas važiuoja, vyras sakė manęs atostogų neleis niekur šiemet smile.gif
Atsakyti

PUGA, nestukes rupesciai  :wub: kai negali, tai atrodo, visa gyvenima ant pilvo miegojai ir dabar kitaip negali :) kaip siaip jautiesi? Dar dirbi?

I.Elija, ka turi omenyje geliu veislynus? Fermas, garden centre? 

Pirkau roziu, tokios sodrios. Man patinka. 

Atsakyti