Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Ne, Nova, jau keli metai kartu dukra gyvena. DAbar ir jau vienai dienai vienos nebepalieka. Nors ji kalba, pavaiksto pasiremdama po namus. 

Atsakyti
QUOTE(*nova* @ 2017 03 03, 22:36)
Limcamca, tikrai smagu kad ja turit  4u.gif  stiprgbes ir sveikatos jai  4u.gif
Ar pati savim dar apsirupina?
Kaip idomiai kraujas ta gysla varo  unsure.gif  Nu bet tau tikrai pasiseke dasimust per nhs iki tiek. Man tik i LT gryzt, arba ziuret kokiu draudimu nauja kompanija draus. Gal daugiau kas bus prideta ir papildomai nereiks moket uz prisirasyma.

Na taip tie guziukai ir gaunas...Nes kazkoks voztuves nedasidaro ir krauja praleidzia netinkama vena...O bega is virsaus ir is apacios ir stringa,pliaciasi venos,kad prasiteketu...
Siaip tikrai galiu savo GP pagirt.Nu tikrai viska gaunam,ko paprasom...

NA ka,nuvarem i Ikeja,man slankiojanciai sistemai uzuolaidas atnaujint reikejo,tai dar dovanu dekuti gavom biggrin.gif Paskui maistelio apsipirkom ir jau namie..Kaip ir neber jokiu planu..Reikia kokio vyno atsidaryt biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

Giega, o tavo vyras dabar kaip sportuojantis alkoholi vartoja? Netaps abstinentu?

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2017 03 04, 17:02)
<p>Giega, o tavo vyras dabar kaip sportuojantis alkoholi vartoja? Netaps abstinentu?</p>

Vartoja vartoja biggrin.gif Juk varzyboms nesiruosia,del saves sportuoja mirksiukas.gif
Atsakyti

Aisku. Galvoju, kad taip sveikuoliskai gyvenat, gal jau ir alkoholio nebevartojat.  :D 

Atsakyti
BAik tu,jau ir taip daug ko atsisakem,tai nors vyneli savaitgaliais pasilikom biggrin.gif Va ir dabar sangrijos atsidarem...1,5l biggrin.gif biggrin.gif Dviese biggrin.gif
Siaip MB zada nebegert,net vyno biggrin.gif Beeeet-kita savaitgali draugelio gimke,paskui draugai is LT atvaro,paskui sunaus gimke,paskui Velykos...O tuoj dvi poros draugu is LT atvarys-nu kur cia negersi biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nu mociutes tokios tai baltai pavydziu.Kaip is pasakos islindusi geroji dvasia.Duok D jai sveikatos.
Giega,dar tokio bajerio net nebuvau girdejus apie priesinga kraujo tekme.Tai pas tave visa kraujotakos sistema atvirkscia?
Mes savaite pries Velykas susiruosem vaziuoti i Amalfi.Jau nupirkau bilietus dviem porom draugu,kad atskristu pas mus,is musu sedam i masina ir varom ten.Biski kreizova,bet su gera kompanija bus fainai.Nebandet su masinom kur nors toliau vaziuoti?Gal kokiu patarimu turetumet?
Atsakyti

Laba,

Aciu, I.Elija.  :4u: 

Nelabai supratau, jus ten auto nuomosit ir vazinesit ar is UK? 

Grazios vietos ten, super kelione nusimato. 

MB delioja plana rugpjuti Zydraja Laguna apziuret. Gal net Provansa, mano issvajota uzkabintume.  :wub: 

Atsakyti
Labukas

KAip tik filma ziuriu ,,Zydroji laguna" biggrin.gif biggrin.gif

As irgi vis SB pakalbinu su masina ten apvaziuot ax.gif Bet siemet ir vel neiseis biggrin.gif

Elija biggrin.gif Neatvirkscia pas mane kraujotaka biggrin.gif Venu varikoze pas mane..VA kas yra ta venu varikoze biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Laba, Aciu, I.Elija.  :4u: Nelabai supratau, jus ten auto nuomosit ir vazinesit ar is UK?  Grazios vietos ten, super kelione nusimato.  MB delioja plana rugpjuti Zydraja Laguna apziuret. Gal net Provansa, mano issvajota uzkabintume.  :wub:
Tu nori pasakyti Zydraja pakrante arba taip vadimama Cotte Azure?Mes ten paluojam vaziuoti ant atgalinio kelio.Mes is Londono vaziuosim su musu masina sesiese.Esam ten buve.Pati mano graziausia matyta rivjera.Dar labai noriu Canyon Verdon paziureti ir paplaukioti.

I Amalfi vaziuojam i zvalgytuves. Pasiurejom kelia gaunasi arciau negu Lietuva.Rugpjuti irgi turesiu atostogas,tai vaziuosim kurnors.Bet rugpjuti kainos kosmines gaunasi. Ai varikoze zinau kas yra.Ji duoda kraujagysliu sakojimasi.Zodziu turiu drauge teismo experte,kuri skrodzia lavonus.Kaip del ko nors pasiskundziu ji man pataria i pasa pasiziureti.Zodziu....

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo I.Elija: 05 kovo 2017 - 13:56

Jo, situo. 

Sena svajone musu. Siaip, su auto keliaut mums visiems labiau patinka. Daugiau laisves, kazkaip. 

Kiek laiko jus planuojat taip keliauti? Nes, lyg ir netrumpas kelias jums nusimato?

Rugpjuti yra i USA pigus bilietai. Sveicaru avialinijos paleide. Rugpjucio pabaigoje. 

Atsakyti

Labas rytas.

Limcamca, kaip tavo vaikis jauciasi?

Uz lango grazu, bet galetu jau siluma ateit, visai jau norisi kieme pasikapstyt. Parduotuvej tai seklas saugiu atstumu apeinu, nesiseka man su jom, bet va pagunda didziule set ir sodint, zemdirbe is prigimties  :D 

Atsakyti