Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Laba, 

Na vakar ir dienele buvo  :karsta:  :karsta: ir mokslus pradejau, ir daktarus aplankem, ir i ligonine ekskursija pradejom. Siandien tikiuosi geriau bus. Vejas, is tiesu saltas, stiprus. Is kur jis cia atsirado, niekas nieko neprasinejo  :laugh:

Heida, ar ilgai tvarkys? Bent, jau pas mus kai pradeda, tai minimum savaite. O, nervuoja, nes per langa kiek ziuri, tiek 1 ar 2 darbininkai tik ir viskas. 

Faina kelione. As leisciau. Bet, mano vaikis nevaziuotu  :laugh: Paprasta man leist  :laugh:

O ka ligoninej veiket, susirgot?

Na tikiuosi kad padarys greit, vaiksto ten ir atgal, durys atidarytos, salta ir ziauriai smirda dujom.

Siaip neturejau dar sitos pastos biggrin.gifBet tikiuosi,kad nenudazo biggrin.gifO jei nudazys,tai pakeisiu i naujus sepetukus,kai pasta pabaigsiu biggrin.gif

As kazkada buvau nusipirkus iskart juodus sepetukus,atseit jie jau prisotinti anglies ir balina biggrin.gifKazkokio skirtumo nepamaciau biggrin.gifbiggrin.gif

Turejom ir mes juodus sepetukus, man labai patiko, tokie minksti, rodos jie is lietuviskos ekologiskos parduotuves buvo.

Atsakyti
Nova,va siandien vel buvau pas gyd del venu. Vnz vuena gysla pas mane kraujas ne aukstyn varo,o zemyn.. Darys op su lazeriu. Kada neaisku-eile..Bet sake 2-3men begyje.
Atsakyti

Kaip cia taip priespriesiniu tas kraujas varo?  :hmm:  :hmm: 

Dickiui mano vakar mokykloje pradejo krutine skaudeti. Gan smarkiai. Jis turi astma, inhaliatoriai nepadejo, tai teko lekt pasiimt. GP patikrino, israse stipresni inhaliatoriu, bet nuo to taip idomiai isvis bloga pasidare, uzspaude krutine. Tai varem i ligonine. Rado beprasidedanti plauciu uzdegima. Pora savaiciu nezymiai pakosejo, bet net vaistu nedaviau, tik arbatu. Jokios temperaturos nebuvo, nieko. Idomiai taip. 

Atsakyti
Kazkoks voztuvas ne i ta puse darinejas.. Taip ir gavos tas venos issokes guziukas..

Ogo,sveikatos dickiui 4u.gif

Nu bet va-ir priejot,ir apziurejo ir ne tik paracetamolio israse... Ir cia gydytojai ziuri..ir ne kaip ant kokio papulsi,bet kaip pati sugebesi issireikalaut.. Nu bent jau iki siol esam gave visa pilna prieziura..Ir mb kiek kreipes,ir as,ir vaikai.. Tiesa dukrai ranka po 3d sugipsavo,bet cia tik musu zioplumas,reikejo i kita ligonine nuvaryt ir viskas ok butu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giega: 02 kovo 2017 - 18:51

Oho Limcamca, plauciu uzdegimas jau rimta liga, bet kaip idomu kad be temperaturos. Sveikatos tavo vaikui  :4u: 

Giega, pasiryzai operacijai? Su lazeriu tai gal tik epiduras koks ar vietine nejautra, ar migdys?

Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2017 03 02, 20:24)
operacijai? Su lazeriu tai gal tik epiduras koks ar vietine nejautra, ar migdys?</p>

Na jau vien i GP ejau su ta mintim,kad operuotis reikia...Bijau aisku...Klause ko noresiu-vietines ar pilnos narkozes,tai aisku pilna pasiemiau-baile gi as biggrin.gif biggrin.gif MAn reikia nematyt,negirdet,nejaust biggrin.gif O po laiko jau iskentesiu biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

Aciu Heida. Tu geriau zinai, ar gali nuo antibiotiku skaudeti pilva? Vakar sugere pirma tablete ir po pusvalandzio pradejo skusti pykinimu ir pilvo skausmu. Antibiotikai tokie idomus, 500 mg (kas atrodo nemaza doze) ir tik viena karta i diena.  :huh2: 

Ei, siandien mano mociutes gimtadienis  :wub: 100 metu  :wub: 

Atsakyti

Laba.

Grazus amzius mociutes, gera kad jus dar ja turit, sveikatos jai.

Del antibiotiku, aisku kad gali nuo ju pykint, vidurius paleist, galejo buti ir sutapimas, bet jei pykina ir skauda pilva po kiekvieno isgerimo, reiktu prasyti kad pakeistu i kitus. O 500 mg tai nera didele doze, iprastine.

Atsakyti

Aciu, Heida. 

Na, gers siandien antra tablete (taip israsyta, 1 tablete i diena), paziuresim kaip reaguos. 

Atsakyti
Limcamca,sveikinimai mociutei su tokiu graziu jubiliejum 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Mano seneliai nors ir gana ilgaamziai buvo,bet 100m nei vienas nepasieke..Prosenele mire 98,viena mociute 95,senelis 97 mirksiukas.gif
Atsakyti

Is tiesu tokia emocinga diena. Mociute jau pavargo, zurnalistai, rajono meras buvo, pusseserei pasake, nebevaziuokit, niekur as nedingsiu, ryt galesit pasveikinti  :D  :D Optimiste ji pas mus. Mes su dukterecia siuntem vaisiu krepseli, atsiunte irasyta video, ja ten sveikina. O mociute ramiai taip sako, nu jo simtas, bet dar noreciau kaip ir visi zmones kelis metus pagyvent.  :D 

Atsakyti
Limcamca, tikrai smagu kad ja turit 4u.gif stiprgbes ir sveikatos jai 4u.gif
Ar pati savim dar apsirupina?

QUOTE(giega @ 2017 03 02, 17:02)
Nova,va siandien vel buvau pas gyd del venu. Vnz vuena gysla pas mane kraujas ne aukstyn varo,o zemyn.. Darys op su lazeriu. Kada neaisku-eile..Bet sake 2-3men begyje.

Kaip idomiai kraujas ta gysla varo unsure.gif Nu bet tau tikrai pasiseke dasimust per nhs iki tiek. Man tik i LT gryzt, arba ziuret kokiu draudimu nauja kompanija draus. Gal daugiau kas bus prideta ir papildomai nereiks moket uz prisirasyma.
Atsakyti