Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Labas rytas.

Giega, geras su tuo balandziu. 

Pas mus gatvej duobiu prikasinejo, duju jungtis ar ka ten keis, dujas atjungs visai dienai, reiks pietus sugalvot elektrinej orkaitej gaminamus.

Vejas lauke stiprus.

Atsakyti

Labas rytas...vėjas stipris ir šaltas,brrr...

Gavau laišką iš mokyklos,kad kitam vasariui bus trip to Moskaw,kaina 1090..nažinau ką daryti,galvoju,kad brangoka,reiks skambinti i mokyklą,nes tipo jei bus daugiau negu 30 vaikų,kaina keisis,tik va įdomu ant kiek,nes reikia sumokėti depozitą 150 kuris negrąžinamas ...

Atsakyti
LAbukas

PAs mus pernai kase,dujas atjunge buvo...Mums tai vasara atjunge buvo,sildymo nereikejo,o kaip dabar g.gif nors gal ner labai salta,viena diena pakentesit..

Patranka bigsmile.gif Bet tai sugalvojo- i MAskva bigsmile.gif Jei ir nupigs kazkiek tai tikrai nedaug..Vistiek kazkur 1000 kelione kainuos...Bet jauciu as leisciau...As ir pati labai noreciau i Maskva mirksiukas.gif

Holland BArratt pardej yra lietuviskos Ecodenta pastos po 1,99sv mirksiukas.gif Reiks nuvaryt nusipirkt...
Atsakyti

Na tikrai nepigi kelione, o kiek dienu? Pas mano pana kai skrido i Berlyna ir Lenkija dar reikejo idet pinigu, nes i kaina iejo tik pusryciai ir vakariene, pietus turejo pirktis uz savus, plius dar visokios dienos islaidos. Man tai dar baisoka butu, kokia gali susiklostyt politine situacija per metus su Rusija, nors jei labai uzastretu santykiai, gal nebegabentu ten vaiku.

Atsakyti

LAbukas

PAs mus pernai kase,dujas atjunge buvo...Mums tai vasara atjunge buvo,sildymo nereikejo,o kaip dabar g.gifnors gal ner labai salta,viena diena pakentesit..

Nieko baisaus, as namie viena, nesusalsiu tikrai, tik va turiu sedet namie ir laukt kada nores ieit, nes sake nores prie skaitiklio pora kartu uzeit, jauciu reik koki filma paziuret.

Atsakyti

Tai va,aš ir galvoju,kad nedaug atpigs...plius,kad nemanau bus tiek mylinčių Rusiją,entuziastų kaip mes,kad susirinks 30 virš... va prisegtu laiską,kelionė tikrai įdomi,o kas liečia pilitinę situaciją,tai mane asmeniškai ima juokas,kai kalbama apie Rusiją,kaip tik ir besidairančią,ką užgrobti,su kuo kariauti...

Priedas  IMG_8291.PNG   892KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Mes su vyru tarp kitko ana sav skaiciavom,kad dviem suaugusiems kelionė kainuotų 1800,neskaitant išlaidų ten.

Atsakyti
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2017 03 02, 08:33)
<p>Mes su vyru tarp kitko ana sav skaiciavom,kad dviem suaugusiems kelionė kainuotų 1800,neskaitant išlaidų ten.</p>

NA vaikui ir suaug kaina nelabai skirias...Ir atsimink,kad mokiniai uz mokytojo kelione sumoka...

Sunku ka patart..Kelione tikrai viliojanciai skamba...As gailuosi,kai kazkada neleidau vaiku i Paryziaus disneilenda...NA tada jie tik atvaziave buvo,pabijojau,kad nesusisnekes,nes i mokykla dar tik 2-3men kaip ejo...Aisku ri kelione tada tik apie 300sv kainavo...Pazadejom vaikams,kad visa seima nuvaziuosim...Taip niekad ir nenuvaziavom biggrin.gif
Atsakyti

Laba, 

Na vakar ir dienele buvo  :karsta:  :karsta: ir mokslus pradejau, ir daktarus aplankem, ir i ligonine ekskursija pradejom. Siandien tikiuosi geriau bus. Vejas, is tiesu saltas, stiprus. Is kur jis cia atsirado, niekas nieko neprasinejo  :laugh: 

Heida, ar ilgai tvarkys? Bent, jau pas mus kai pradeda, tai minimum savaite. O, nervuoja, nes per langa kiek ziuri, tiek 1 ar 2 darbininkai tik ir viskas. 

Faina kelione. As leisciau. Bet, mano vaikis nevaziuotu  :laugh: Paprasta man leist  :laugh: 

Atsakyti

Pazadejom vaikams,kad visa seima nuvaziuosim...Taip niekad ir nenuvaziavom biggrin.gif

Cia jau klasika sitas pazadas  :laugh: 

O ta dantu pasta gi juoda, ji nenudazo dantu sepetelio, nelieka juoduliu  :hmm: 

Atsakyti

Niekur nedingsi,reiks mokėti,nes tikrai ne kokia eiline kelione ...plius kad jis labai domisi Rusija,su tėvu diskutuoja apie istorija,domisi,skaito rusiškas knygas.

Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2017 03 02, 08:45)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="giega" data-cid="71478216" data-time="1488447594"><div><p>Pazadejom vaikams,kad visa seima nuvaziuosim...Taip niekad ir nenuvaziavom vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Cia jau klasika sitas pazadas  laugh.gif </p><p>O ta dantu pasta gi juoda, ji nenudazo dantu sepetelio, nelieka juoduliu  hmm.gif </p>

Siaip neturejau dar sitos pastos biggrin.gif Bet tikiuosi,kad nenudazo biggrin.gif O jei nudazys,tai pakeisiu i naujus sepetukus,kai pasta pabaigsiu biggrin.gif

As kazkada buvau nusipirkus iskart juodus sepetukus,atseit jie jau prisotinti anglies ir balina biggrin.gif Kazkokio skirtumo nepamaciau biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti