Labas rytas.
Giega, geras su tuo balandziu.
Pas mus gatvej duobiu prikasinejo, duju jungtis ar ka ten keis, dujas atjungs visai dienai, reiks pietus sugalvot elektrinej orkaitej gaminamus.
Vejas lauke stiprus.
Labas rytas...vėjas stipris ir šaltas,brrr...
Gavau laišką iš mokyklos,kad kitam vasariui bus trip to Moskaw,kaina 1090..nažinau ką daryti,galvoju,kad brangoka,reiks skambinti i mokyklą,nes tipo jei bus daugiau negu 30 vaikų,kaina keisis,tik va įdomu ant kiek,nes reikia sumokėti depozitą 150 kuris negrąžinamas ...
Na tikrai nepigi kelione, o kiek dienu? Pas mano pana kai skrido i Berlyna ir Lenkija dar reikejo idet pinigu, nes i kaina iejo tik pusryciai ir vakariene, pietus turejo pirktis uz savus, plius dar visokios dienos islaidos. Man tai dar baisoka butu, kokia gali susiklostyt politine situacija per metus su Rusija, nors jei labai uzastretu santykiai, gal nebegabentu ten vaiku.
LAbukas
PAs mus pernai kase,dujas atjunge buvo...Mums tai vasara atjunge buvo,sildymo nereikejo,o kaip dabar nors gal ner labai salta,viena diena pakentesit..
Nieko baisaus, as namie viena, nesusalsiu tikrai, tik va turiu sedet namie ir laukt kada nores ieit, nes sake nores prie skaitiklio pora kartu uzeit, jauciu reik koki filma paziuret.
Tai va,aš ir galvoju,kad nedaug atpigs...plius,kad nemanau bus tiek mylinčių Rusiją,entuziastų kaip mes,kad susirinks 30 virš... va prisegtu laiską,kelionė tikrai įdomi,o kas liečia pilitinę situaciją,tai mane asmeniškai ima juokas,kai kalbama apie Rusiją,kaip tik ir besidairančią,ką užgrobti,su kuo kariauti...
IMG_8291.PNG 892KB 0 Parsiųsta kartų
Laba,
Na vakar ir dienele buvo ir mokslus pradejau, ir daktarus aplankem, ir i ligonine ekskursija pradejom. Siandien tikiuosi geriau bus. Vejas, is tiesu saltas, stiprus. Is kur jis cia atsirado, niekas nieko neprasinejo
Heida, ar ilgai tvarkys? Bent, jau pas mus kai pradeda, tai minimum savaite. O, nervuoja, nes per langa kiek ziuri, tiek 1 ar 2 darbininkai tik ir viskas.
Faina kelione. As leisciau. Bet, mano vaikis nevaziuotu Paprasta man leist