Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

As kepiau sirduciu keptuveje, tai man sese dave recepta, ir buvo su grietinele ir lydytu sviestu. Nu visai skanus gavosi. Tik, beda, kad vyriskis mano dejuoja, mat mesos jam truksta. 

Pas mus seimoje isvis visi mesaedziai, tik mazylis ne. Isivaizduokit kaip jam sunku, nes kiekviena karta: kas vakarienei? Ir vel mesa :( 

p.s. kur sypseneles dingo. 

Atsakyti

As vakarienes negaminu, pietus gaunasi labai velyvi, tai jei dar vakare kazkas kazko nori, patys pasiima.

Atsakyti

O velyvi pietus tai kelinta pas jus? Mazdaug?

Atsakyti
Pas mus nera tiksliu valgymo valandu.. O ir valgom daznai atskirai.. Kai man pusryciai,mb miega,kai man pietus,jis tik keliasi biggrin.gif Va as pries gera h vakariene valgiau,jis dabar pietus,nes tuoj i darba eis..

Buvo tarpas kai ir pas mane kiekvienas kazka skirtingo valge.. Jei kaip nervino biggrin.gif Nors ir dabar du patiekalai daznai buna biggrin.gif As nemegstu jautienos,omb jadaznai valgo.. Tai as tada kazka sau kita gaminu biggrin.gif

Per Ostankina dabar rodo kazkoki filma apie ta liga,kur odele nusitrina.. Net ziuret negaliu..
Atsakyti

Vaikai valgo kai is mokyklos pareina, apie 4 valanda, as su MB valgom kai jis gryzta, tarp 5-7. Savaitgaliais pietaujam ir panasiai 4 valanda. Pasiima panos koki obuoli, banana, sureli, jogurta, sausaini, desros atsipjauna, na zodziu ka randa.

Atsakyti

Priedas  IMG_8289.JPG   90,81KB   0 Parsiųsta kartų

Labas rytas...nepyk giega😉...snd visas sveikinu su pavasariu‼

Pas mane jau antri metai,kai valgymas vyksta padrikai,kas kada ir kiek,kaip užkniso kartais,bet nieko nepadarysi,taip jau yra.

Atsakyti
Tiksliai, juk siandien pirma pavasario diena rolleyes.gif prisidedu prie sveikinimu ir as 4u.gif

Giega, dar vis liekneji ar jau sustojai bigsmile.gif

Heida, tai ar pasirinko mergaite dalykus ka mokinsis? Palauk, o jai jau sie metai paskutinei, ar dar ne?
Atsakyti
Labukas

Su pavasariu 4u.gif 4u.gif

Nova,tai jau nebedirbi siandien?Ar tik veliau reikia?KA senasis darbdavys sake?Lengvai isleido?Neikalbinejo pasilikt?

Nebesimeta jau daugiau biggrin.gif Vsio sustojo kritimas,taip ir sukasi apie ta pati..Per savaite iki 63 nukrenta,per savaitgali prisiedu ir vel 65...Reiktu kazka keist,griezciau susiimt,bet ai-gerai ir taip biggrin.gif
Sportai jau irgi atsibodo biggrin.gif Bet dar vis nueinu...Pirmai sakiau po nauju mesiu,dabar sakau-vasara biggrin.gif Bet ziuresiu..MB kazkaip labai uzsikabino,tai ir mane vis nusitempia sportuot...
Atsakyti

Heida, tai ar pasirinko mergaite dalykus ka mokinsis? Palauk, o jai jau sie metai paskutinei, ar dar ne?

Sixth form prades nuo rugsejo, vasara egzus laikys. Pasirinko istorija, psichologija, fotografija ir filosofija. Pirmus tris jau mokesi kelis metus, filosofija butu naujas dalykas, bet labiau pradejusi dometis, abejoja del jos, galvoja gal chemija geriau imt. Na dar turi kelis menesius apsisprest.

Pavasaris  :wub: 

Atsakyti
Siandien maciau,kaip sakaliukas balandi pasigavo..DAr is pradziu galvojau,kad as ta balandi su durelem nudauziau,nes kaip tik uzdarinejau ir plunksnos tik paziro...Ziuriu sakaliukas prispaudes balandi prie zemes...O balandziai gi cia puse vistos,o tas sakaliukas toks maziukas biggrin.gif DAr bandziau telefa sugraibyt nufotkint,bet nuskrido..Sunkiai,bet nusinese ta balandi..
Atsakyti

Nu gincisiuos su Elija del silumos biggrin.gifDel ko as alsptu del Kanaru-todel kad ten tempa ziema vasara 20-30* buna mirksiukas.gifBuvau sausi Gran Canarijoj tempa +28,Buvau vasari toj pat Gran Canarijoj,tempa +26,Buvau Tenerifej kovo men -tempa +30 mirksiukas.gifBuvau balandi Tenerifej irgi apie +30.Buvau Rugseji irgi +30..Taip -sausi vasari vakarai vesesni,norisi megstuko..Balandi Rugseji,net tokio daikto is lagamino issitrauke nebuvom..Net kai su mocais i kalnus vazinet isvarem,tai visa laime,kad tie vairuotojai,kurie vede marsruta turejo aprangos..Uztai fotkese visi vienodai ir apsirenge biggrin.gif
Ir del maudyniu..Nu mirkom juroj istisai mirksiukas.gifAisku turiu drauge salcmire,kuri tik koja ikiso i vandeni ir apsejo be juros ir baseinu..Nu nemegsta salto vandens...O mes tai vandeniniai..Net rata nusipirke padurniuot buvom biggrin.gif

Siamo parke buvau kovo men,nu tikrai nesalta mirksiukas.gif
https://www.facebook...o...e=3

Silta tai silta,bet vanduo tai saltas per anas Velykas buvo.Niekas nesimaude.Mano vyras prie Dubysos uzauges,lenda visur,bet ir tas sake kad salta.As tai taip-stipena baisi,bet ne man vienai salta buvo,todel ir rasau taip.O oras-maziausia problema.Ten visada silta.

Su pavasariu mielosios.

Atsakyti
QUOTE(I.Elija @ 2017 03 01, 14:03)
tSilta tai silta,bet vanduo tai saltas per anas Velykas buvo.Niekas nesimaude.Mano vyras prie Dubysos uzauges,lenda visur,bet ir tas sake kad salta.As tai taip-stipena baisi,bet ne man vienai salta buvo,todel ir rasau taip.O oras-maziausia problema.Ten visada silta.</p><p>Su pavasariu mielosios.</p>

Vnz nepasiseke jums su vandeniu ir viskas mirksiukas.gif GAl kokia audra buvo,sroves salta vandeni atnese...Is 5x KAnaruose,nei karto neteko nusivilt vandeniu mirksiukas.gif Tik 1x patekom i smelio audra...Tempa virs 30,o tooooooks vejas,smeli nesa,horizonto nesimato..Dekuti patiesi,5min ir jo nebera-uznestas smeliu..O tas smelis dar taip skaudziai kerta...BAndem eit maudytis,bet i akis smeli pila...Vnz susirinkom smutkes ir isejom i miesta pasivaiksciot..O ten dusniakas,ner kuom kvepuot...Tu smelio dulkiu pilna visur...
Atsakyti