Su pavasariu KAzi kodel cia UK nera zibuciu ?
Gal miskuose ir yra. Man rodos cia ir zemuogiu laukiniu nera, nors nesu buvusi niekur kad butu paprastas miskas, o ne parkas.
KLausykit, gal nauja tema susikuriam?
Ana karta griztu namo, sode kazkas is tolo melynuoja, galvojau zibutes. Bet, ne ten kazkoks kitoks vijoklis, panasiai kaip zibutes zydi.
Giega, aciu uz patarimus, restoranu nuorodas. Shaka zinau, jau bandem.
Ana karta griztu namo, sode kazkas is tolo melynuoja, galvojau zibutes. Bet, ne ten kazkoks kitoks vijoklis, panasiai kaip zibutes zydi.
QUOTE(Heida @ 2019 03 01, 10:02)
<p>Gal miskuose ir yra. Man rodos cia ir zemuogiu laukiniu nera, nors nesu buvusi niekur kad butu paprastas miskas, o ne parkas.</p>
NA tikrai tokiu misku,kaip LT cia,bent aplink Londone,nera..Miskingas parkas ir tiek..KAzkada vaiksciojom po Epingo miska,tai nei skruzdelyno,nei kokio voratinklio..
Cia ir avieciu nelabai meciau,tik tas gervuoges..
QUOTE(Limcamca @ 2019 03 01, 10:02)
KLausykit, gal nauja tema susikuriam?
O kam ta nauja tema?
PAs mane tos zydres melynuoja jau
Kad ziemine musu tema vis dar ziemos laukiam
QUOTE(Limcamca @ 2019 03 01, 10:53)
Kad ziemine musu tema vis dar ziemos laukiam
Nu sukurk nauja,neutralia
Su pavasariu, brangiosios
Giega, kokia proga i restorana eisite? Svesit ka, ar siaip pavalgyt
Vaziuoju is kirpejos namo. Patenkinta baisiausiai, jauciuos lengva, jauna tokia... patinka kad isklauso, ir gerai nukerpa
Ka planuojates siam savaitgaliui? Mes ryt i romforda vaziuojam. Gi pasluosteliu uzsipirkt dar reikia 😉 man jos taip prie dusios 😊
Giega, kokia proga i restorana eisite? Svesit ka, ar siaip pavalgyt
Vaziuoju is kirpejos namo. Patenkinta baisiausiai, jauciuos lengva, jauna tokia... patinka kad isklauso, ir gerai nukerpa
Ka planuojates siam savaitgaliui? Mes ryt i romforda vaziuojam. Gi pasluosteliu uzsipirkt dar reikia 😉 man jos taip prie dusios 😊
Sukuriau. Einam ten: https://www.supermam...risijunk-ir-tu/