Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Na vaziavom mes vyno, tai ir pirkom, vyno, sampano, alaus paprasto ir su skoniais visokiais, as dar likeriu pasiemiau, nes megstu koki kokteili sumaisyt, o cia pasirinkimo tai nera. Tada kavos pupeliu pirkom, arbatos, garstyciu ir padazu. Surio racletem ir paprasto, varskes surio uztepeliu, pasteto, kumpeliu ir desru.  Patare pirkt zaliu zirneliu konservuotu, tai paemem, dar neragavom.Vaikams paemiau nemazai visokiu desertu/jogurtu, ten ju toks pasirinkimas, kad akys raibsta, guminuku, cipsu. Dar pirkau sampunu ir duso zeliu, bet kokios sanex, nivea, garnier ar kitos mums iprastos, kur cia perkam po 1£, tai ten labai brangios, emiau prancuziskas, nematytas cia, tai mokejau apie 1,60€. O siaip maistas tai nera pigus, su MB kalbam kad idomu butu kokiam kitam prekybos centre pasidairyt, nes Carrefur, tai manau nera jau toks pigus. Buvau Yves Rosher pardej ir labai nusivyliau, nieko nepirkau, nuolaidu niekam nebuvo, tai pirkt duso zele uz 5€ man tikrai ranka nekyla, jau nekalbant apie kremu kainas, internetinej pardej tikrai labai geros kainos budavo. Prasiejom ir per drabuziu pardes, nieko nepirkom, is tikro tai man nieks labai i aki nekrito, o ir kainos man pasirode didokos, pvz kokie marskinukai prie dzinsu 35€, as Tkmaxxe uz tokia kaina galiu nupirkt zinomo vardo ir geresnes sudeties. Va ko gaila, kad neuzejau i batu pardes, sito tai gailiuosi.

Atsakyti
O tai i outletus nebuvot uzvaziave?Ten kainos neblogos mirksiukas.gif O paciam Europos shopinge pardes man irgi nepatiko..DAr lygtai kazkokia apatiniu parde nebloga buvo,bet irgi nieko nepirkus,nes ko norejau,dydziu nebuvo..
Atsakyti

Buvom tik europoj,  apsliauziojom shopinga, tada nemazai laiko tam carrefure prabuvom, pavalgem ir atgal namo. Apatiniu pardes ten 2 neblogos buvo, bet as ir nepirkau nieko, buvo graziu dalyku, na bet ir cia yra, o kazko tokio kad sakes kaip grazu ir reikia, tai nebuvo.

Jei daug pardziu apvaziuot, reiktu anksti isvaziuot, mes be skubejimo, ten buvom gal pries 12 val, o atgal apie 6 vakaro isvarem.

Atsakyti
Heida, o zirneliai tai Bonduelle, tie? Idomu, kurie ten geri.

Laukiu, nesulaukiu ir mes kada vaziuosim. Outletai mums tinka, nes ten Nike, Adidas. Mano sportininkams pats tas. Va, futbolistui net dvieju poru batu reikia.
Atsakyti

Zirneliai paprasti carrefuro, va tokie

https://www.carrefou...320288?t=R07F04

Atsakyti
Heida, jus vienai dienai vaziavot? Nenakvojot?

Limcamca, o kada jus vaziuojat i francus bigsmile.gif

As kita men i lt skrendu rolleyes.gif ir laukiu nesulaukiu ax.gif
Atsakyti
Labukas

Mes birzeli uzsuksim i prancuziskas bazes,gal ir outletus,nors tikslas po Paryziu pasivaiksciot. Vakare koncertas,pernakvojam ir dar iki vakaro bunam.. Bet i bazes planuojam iskart uzsukt,pasiveziosim ta vyna biggrin.gif

Bet visai gerai butu ir dabar iki baziu suvazinet.. Niekaip nesusiorganizuojam.. norinciu daug,o niekaip nesusiderinam visi.
Atsakyti
Labas rytas

Giega, o ne geriau tokiais atvejais vieniem vaziuot mirksiukas.gif nuleket, pasikrovet ir namo mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(*nova* @ 2019 02 22, 07:39)
Labas rytas

Giega, o ne geriau tokiais atvejais vieniem vaziuot  mirksiukas.gif  nuleket, pasikrovet ir namo  mirksiukas.gif

Su kompanija smagiau,o ir pigiau-pasidalini benza,kelta,kapeikos tekainuoja.. Zinau,kad galima uzsisakyt vyno ir tau baze apmoka kelione,bet ten tik vidury sav toki dalyka rast gali,o ir pirkt reikia uz 300£... Man tiek nereikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2019 02 22, 07:46)
Su kompanija smagiau,o ir pigiau-pasidalini benza,kelta,kapeikos tekainuoja.. Zinau,kad galima uzsisakyt vyno ir tau baze apmoka kelione,bet ten tik vidury sav toki dalyka rast gali,o ir pirkt reikia uz 300£... Man tiek nereikia biggrin.gif

Nu jo, daugoka. Nu bet klausyk, apsirupintumet ilgam laikui mirksiukas.gif brexit arteja - vietoj vandens galesite naudot biggrin.gif
Atsakyti
UZ tokia suma ir i masina vargiai sukistume biggrin.gif biggrin.gif NA nebent ant galiniu sedyniu,nes dabar bagazine tai juokingai maza biggrin.gif
Atsakyti

Heida, jus vienai dienai vaziavot? Nenakvojot?

Nenakvojom, su nakvyne kelione isbrangsta, viesbutis, vakarienes, o ir keltas ar tunelis tada daug brangesnis, nei kai imi vienos dienos tripa. Mums keltas dabar kainavo pirmyn/atgal 47£, o dar kai per puse, tai isvis mazai.  Jei su nakvyne, tai vaziuotume su vaikais ir dar kokia pramoga prijungtume, o cia grynas apsipirkimas. 

Atsakyti