Katinas toks pat pasiutęs, velnių priėdęs. Būna dienų nuo radiatoriaus nesitraukia, miega. Bet, būna, kad ir uždaryti jį kur nors norisi. Visur jo pilna, maišosi, trukdo, laksto, karstosi po namus. Būna dienų, kai būtinai dėmesio reikia, tai tada bliauna non stop vaikščiodamas. Turėjom svarbius asmenis namuose, tai net gėda vieną kartą pasidarė. Kambaryje katinas sėdi po stalo ir kniaaaaukia, kniaaaukia
Buvom su mažiumi pas gydytoją dėl bėrimo. Tokią ligą rado, kad net nebuvau girdėjusi, o ir vertimo į lt kalbą nerandu.
Aha, katinuka - tingini ir grazuoli rodo o suniuko - manekeno, su bantiku (Heida, tikiu dar isegi ) - nerodo pamegink gal dar karta grysiu namo, as savo grazuolius idesiu
Giega, ar penktadieni pribusi ant 5 ? Zizzi - jei pamirsai
O ko jis ten kniauke po stalu?Demesio i katina nekreipet?
Nova,dar negaliu garantuot..Nes galiu uzsidirbt...VA tik tik grizau namo siandien..
NAaa,jei kaip siandien grisiu,kol persirengsiu,kol iki Romfordo dariedesiu,jau visas 3h veluosiu,jus jau skirstysites Va ryt as laisva 13;30 i ambasada ir vsio,visas vakaras mano
Aha, katinuka - tingini ir grazuoli rodo o suniuko - manekeno, su bantiku (Heida, tikiu dar isegi ) - nerodo pamegink gal dar karta grysiu namo, as savo grazuolius idesiu
Risu banta, kitaip neiseina, nieko nematytu, galima apkirpt kitaip, bet man graziau su ilgesnem kudlom. Palauksiu kada tu idesi, tada ir as
Katinas jusu tai visa asmenybe, kokia ponui nuotaika, taip ir elgiasi. Vedat ziema i lauka, ar jam nelabai patinka kojytes suslapt?
Labas rytas,
Kad sirdyje butu daug meiles
Limcamca, jei tau tinktu, gal galetume perstumt dienas? Jei - ne, pasimatysim penktadieni
O i kuria diena stumiam?
Mainly ir Lotuliukui toks laikas turetu buti labai anksti. Jos, gi tik darbus baigia.
Limcamca, kas per liga vaikiui su tokiu keistu berimu, parasyk angliskai kaip vadinasi, idomu pasidare.
Katinas jusu tai visa asmenybe, kokia ponui nuotaika, taip ir elgiasi. Vedat ziema i lauka, ar jam nelabai patinka kojytes suslapt?
Pityriasis Rosea - paguglink. Nuramino, nes nejuokais issigandus buvau. Vyras vis katinus bande apkaltinti, bet matesi, kad berimas nealerginis, ne katinai kalti. Atrodo tai fui, negraziai labai.
Ziema nevedam i lauka. Kartais pats iskisa nosi i lauka, jeigu lietus lyja, tai tolyn ir neina. Bet, siaip nuolat saugom, kad neiseitu. Jo, jis labai su charakteriu. Pavydus labai. Man net keista, kad katinui taip gali buti. Bet, jau niekad nepamirsta Simbai ant kupros uzsokti, jeigu ja palepinam. Gali ir dvi valandas pasaloje pratupeti, kad tik atsikersyti. Nebent tapke is karto parodai.
Limcamca, apie siandiena kalbejau. Giega nedirba, tai vat del jos norejau dienas perstumpt nesuk galvos, pasimatysim penktadieni, kaip ir sutare manau Giega spes prisijungt
Heida, o tu kaip? Gal ir tu prisijungtum ?
Su meiles diena visas bukit mylimos ir mylekit pacios