Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Ir tas tiesa. Buvo ir taip, kad dangste minusus, ir juodas buchalterijas vede, visko buvo... biggrin.gif
Tokias gyvenvietes ir netoli musu kaimo state. Visi namukai kaip vienas biggrin.gif tikiu kad ne vienas ne pas save parejo biggrin.gif

Panos, kaip del meeto kita penktadieni bigsmile.gif planai nesikeicia bigsmile.gif
Atsakyti
O ryt ryte nenorit kavis Romforde isgert?
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2019 02 07, 20:50)
O ryt ryte nenorit kavis Romforde isgert?

Dirbu as 🙁 o kaip del kito penktadienio? Ar prisiderintum?
Atsakyti
Sveikos,

Mano tėvai tai patys namą pasistatė. Šiaip, kaime gan nemažai tokių buvo.
O, pamenu tuos vienodus namus. Alytnamiais kažkodėl juos vadino. Ir, sakydavo, ai gi ten alytkaimyje gyvena biggrin.gif
Atsakyti
LAbukas

NA mano kaimuose irgi kazkaip patys statesi g.gif ta prasme as nepamenu kaip ten kas states,bet namus skirtingus turejo..Tie Alytnamiai atsirado veliau,man jau kokia 10m buvo g.gif taip,ir mano kaime pastate kelis tuos alytnamius ir lygtai mokytojams dave g.gif
MAno tevai is darbovietes gavo koperatini buta.Zinau,kad uz ji daug metu mokejo..Bet kai kazkada norejom pasikeist i didesni,tai tiek reikalu buvo,kad finale tevai taip ir nesugebejo pasikeist,taip ir likom gyvent tam 2kamb bute.

QUOTE(*nova* @ 2019 02 07, 21:06)
Dirbu as 🙁  o kaip del kito penktadienio? Ar prisiderintum?

O kelinta val ten jus planuojat?Lygtai galesiu mirksiukas.gif

Reikia dabar iki Romfordo vaziuot mirksiukas.gif Heida,Limcamca,jus neatvarot?
Atsakyti

biggrin.giftu zinai, ir as galvoju kad reikia ir bartui ir neirai maisto uzpirkt. Ka gali zinot kaip cia viskas susiklostys. unsure.gif

Prie ruso zmones tikrai taip nebego is lt, kad ir sunkiai ta gala su galu sudurdavo. Jaunos seimos ir bendrikus ir butus gaudavo. Uzimti zmones buvo, zemes ukis klestejo... o dabar kas beliko is lt?

Nu Nova,jauna moteris esi o sneki kaip bobute tikinti komunizmo gerove.Jis gi nerealus buvo.Isaugo blato ir bezdeniku kartos,kur nemokejo nei dirbti nei mastyti.Kolukiai vieni kitu minusus dangste.Salis pinigu neturejo,ejo trilijardines skolos pasauliui,todel ir atlyginimai mazi buvo.Zmones butu laukdavo po 15-20 metu,kas blato neturejo.O nusipirkti draudziama buvo.O kur is LT begti?LT geriausiai gyveno is visos sajungos,nes Snieckus neprileido rusicizmo ir Brezniavui pareiske kad aprupis savo sali maistu,tik tada leis isvezti pertekliu.Mano kriksto mama dirbo CK ir buvo Snieckaus desinioji ranka.Mes turejom visko,teva tada jau vazinejo po kapitalistines salis, bet as sneku globaliai.Tai buvo baisus laikas,atpratines zmones mastyti ir prigresuoti.

Nebijau jokio brexito .Pragyvenom ne viena krize,pragyvensim ir kita.

Atsakyti

Ne, Giega, aš nevarau, man darbas. 

Šiandien einu  pro Greggs, žiūriu kažkas ne taip. Vyrai sėdi, prietamsyje, šviesa tik nuo šaldytuvų šviečia. O, galvoju, kaip romantiškai čia Greggs ryte kavą dalina. Paskui toptelėjo, kad visos parduotuvės tamsios, pasirodo elektra dingusi visoje gatvėje. Eina tokia, nu, panaši į konsulinę ir klausia pardavėjo, kas yra. Tas sako, elektros nėra. Bobikė ant viso rajono, kad užrėks: f...ing brexit  :lol:  :lol:  :lol: Nežinau ji rimtai ar bajeris buvo, bet visi juoktis pradėjo  :lol:​ 

Atsakyti
Limcamca, biggrin.gif taip dabar kas tik biski - tuoj brexit biggrin.gif
Atsakyti
Mes irgi juokiames biggrin.gif Va atvarai i Costco ir matai,kaip sluoja vandeni biggrin.gif NA ji visada nemazais kiekiais pirkdavo,o dabar atrodo dvigubai kiekvienas ima biggrin.gif
As su Elija solidari- tikrai,isgyvenom ne Europos sajungoj,isgyvenom krize,isgyvensim ir dabar mirksiukas.gif
Atsakyti
Dar ziurekit, kad nesubliukstu tas burbulas paskutinem minutem biggrin.gif
As ir ne kiek neabejoju kad isgyvensim mirksiukas.gif

Giega, dirbi jau? Pasveikai?
Atsakyti
Nedirbau siandien.. Mazaja ziuriu biggrin.gif
Atsakyti
Nu, bet pirkti vandenį. Gi, blogiausiu atveju iš krano atsigersi.
Atsakyti