Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Sveikos

Limcama, indusu restoranas. Nesu ju gerbeja, bet patiko visai mirksiukas.gif

Baugina tas brexit su savo nezinia. Klausimu daug - atsakymo ne vieno. Labiausiai mus neramina tai, kad jei teks isvaziuot, kaip bus su pensijom. Mokesciu moketa daugiai kaip 15 metu.
Patranka, gal tu ka zinai apie tai? Juk manau ziurejaisi kaip su pencija bus isvykus is uk mirksiukas.gif
Atsakyti
LAbukas

Mes kazkaip plaukiam pasroviui..Nei labai skaitom apie ta brexit,nei domimes..Isgyvenom ne Europos sajungoj,isgyvensim ir dabar mirksiukas.gif

Sergu..Nejau i darba..Einu ieskot kokiu vaistu,kad mazosios neuzkrest..
Atsakyti

Laba.

Giega, kas tau, temp uzkilo? Sveik  :4u: 

Nova, apie soc. garantijas ir pensijas vakar buvo straipsnis delfi, nieks negali siuo metu atsakyt tiksliai, jei iseis be sutarciu, viskas nutruks, ir kaip jau per nauja susideres, taip ir bus, jei iseis su sutartim, tada kaip ir viskas galioja kolkas.  Man tai ziauru kai rodo siaures airija, zmones kaip pasakoja kokios baisybes ten vyko kol siena buvo, ir baigesi viskas su sienos panaikinimu, o dabar vel siena gresia. 

As per daug irgi nesigilinu, na paskaitau kazka, bet MB man viska istransliuoja, jis ir angliskai, ir lietuviskai viska suskaito ir dar darbe su anglais isdiskutuoja, tenka isklausyt. 

Siaip tai kiek skaiciau, jei cia gyveni daugiau kaip 5 metus ir neturi teistumo ar kokiu nuobaudu, chuliganizmu ir pan, tai nieks nesikabint turetu, na bet bus matyt. 

Atsakyti
Va butent,kad tempos nera,o galva plysta,sloga,ciaudau ir siaip kaulus lauzo..Bandziau pamiegot,bet uzsimaniau i tulika ir miegai issilakste..Einu prasivirsiu vistos buljono ir gal tada pasnausiu..
Atsakyti
Apie pensiją aš turbūt mažiausiai galvoju. Nesi dėl jos garantuotas nė vienoje šalyje.

Giega, kuom čia apsirgai unsure.gif girdėjau LT labai daug sergančių, gripai, peršalimai siaučia unsure.gif
Papildyta:
Aš Airijoje gyvenau šalia sienos, važinėjom po Šiaurės Airiją, dar lankėmės tuose miesteliuose, kur bombos sproginėdavo ir pan. Per sieną kai važiuodavom, labai nejauku būdavo, puldavo ten visi žegnotis, galvas lankstyti. O, vieną kartą naktį užblūdijom, jėtau, gerai, kad sveiki kailį išnešėm. Įsiprašėm į tokį hostelį nakvynės. Nes, nė vienas viešbutis nenorėjo įsileisti, o kaip durniukai, į barą užėjom pavalgyti, tai kai įėjom, kaip filmuose, kad rodo. Visi atsisuko, ir stojo mirtina tyla.. Belfaste tuomet karinės auto važinėjo ir kareivių ginkluotų pilna buvo.
Atsakyti
VA va,kad ir kai tarybu sajunga subyrejo..Zmones gi daug metu dirbo ir kokias pensijas tegavo..Ar pinigai ant knyguciu padeti..Mociute mums 5 anukems po 2000 rubliu padejus buvo,kuriuos gavom 18m..Vyriausia puske dar vestuves (30zmoniu) uz juos issikele,as dzinsus nusipirkau,sesei jau tik lupdazis isejo..KAs tom dviem jaunesnem isejo,jau ne nebezinau..
Be to,kad ir dirbau daug metu cia UK,bet visada self buvau,tai ir ta pensija mano tik bazine bus..

Neisivaizduoju net..DAr vakar diena visai gerai jauciaus,o vakare pajutau,kaip kaulus lauzyt pradejo.JAu is vakaro isgeriau vaistu,bet nesuveike..
Atsakyti
FB raso,kad pastoviai tikrint ambasados puslapi ir galima rast vietu anksciau..TAi siandien jau koki 10x ilendu,kol kas nieko...Bet kas dar idomu,tai pvz liepos ir velesniems men dar net neduoda datu rinktis..Yra laisvos tik birzelio paskutines dienos..
vnz durnyste su ta ambasada...
Atsakyti

Jei koks virusas, tai per nakti juk nepraeis kad ir vaista isgersi, gerk skysciu daug ivairiu, reik plaut is organizmo ji, tik negerk arbatos labai karstos, tegul pravesta, nes dar labiau sudirginsi visa gleivine nosies/gerkles. Ir buljonas aisku gerai, vista tik geriau butu organiska, ciberzoles jei turi imesk, gerai ji zudo visus brudus. Sveik.

Atsakyti

Limcamca, va tu pati patyrei ka ta siena airiams reiske, suprantama jog bijo vel neramumu zmones.  Per telika kai ziurejau, tai kelis kartus pasitikslinau kelinti ten metai, sunku patiket kad viskas taip nesenai dar vyko.

Atsakyti
Sveikos mergicos mirksiukas.gif

Nu butu ziauriai gaila kad viskas nuplauktu. Sitiek kas men moku. Nachiort... nu bet bus matyt. Gal gi issiskirs be didelio skausmo unsure.gif

Heida, kaip TB darbu yra? Nestoja?

Giega, sveik 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *nova*: 06 vasario 2019 - 19:30

Dirba maniskis, kolkas stabiliai. 

Siaip as netikiu kad ims ir tas pensijas nubrauks, vistiek viskas nusistoves su laiku.  Nors as apie pensija nelabai galvoju, nemanau kad spesiu labai ja pasinaudot. Man aktualiau dabartis.

Atsakyti

O jus lietuviska pensija esat uzsidirbe? As susiskaiciavau pagal darbo knygele, tai turiu reikalingus 15 metu, nes mama mane dar moksleive buvo idarbinus, teisingiau darbo knygele “dirbo”.

Atsakyti