Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Na gali koja pakist, kad bus ji is eu, o ne anglijos piliete, tas laikotarpis toks nedekingas, na bet tikiuosi kad bus gerai. Mes jau is visu 5 gavom atsakymus jog tinkama pas juos studijuot, bet dar laikys egzus pavasari ir tik tada bus aisku galutinai. Pati ji labiausiai i ta american universyti linksta, nes yra galimybe metus Amerikoj studijuot, traukia ja Amerika, aisku butu jos valia, tai lektu i koki Seula. Na ziuresim kaip ten viskas bus, man paciai viskas nauja ir nezinoma.

Heida o tu jai padedi apsispresti?Tu ziurek pagal rankingus,nes kas is to ,kad pinigus mokesit,o paskui darbo negaus.Nes kiek zinau su visais Middlesex,Greenwich taip yra.Ji vistiek dar vaikas ir patirties tame neturi.

Atsakyti

Kuri netingit ir turit laiko,pabandykit ieit i lietuvos ambasada ir uzsiregistruot pasui..Vnz,man neleidzia nei 2 vietu pasirinkt,nei datos,nors ir ismeta laisva balandzio 19d..Bet as negaliu jos pasirinkt..Tai va idomu ar cia mano kompas knisas ar cia ambasados puslapis..

Balandzio 19 yra didysis penktadienis, pries Velykas, nedirbs ambasada. 

Atsakyti

Birzelio 13 d artimiausia rodo, kada gali registruotis. 

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2019 02 04, 07:12)
<p>Birzelio 13 d artimiausia rodo, kada gali registruotis. </p>

Iki tiek toli nenuejau.. Bet tom dienom duoda registruitus??

Na reiks dar bandyt skambint,nes birzelis visai netinka biggrin.gif
Atsakyti

Ten, kur gali registruotis dienos yra zalios spalvos. Pilkos, neryskios spalvos yra nedarbo dienos. 

Taip, pabandziau i zalias dienas veikia registracija normaliai 

Atsakyti

Heida o tu jai padedi apsispresti?Tu ziurek pagal rankingus,nes kas is to ,kad pinigus mokesit,o paskui darbo negaus.Nes kiek zinau su visais Middlesex,Greenwich taip yra.Ji vistiek dar vaikas ir patirties tame neturi.

Matai, blogiausia kad ir as tame neturiu jokios patirties ir supratimo, kolkas ji pati atsirinko situos 5, kai jau rinksis tik 1, reiks paskaityt apie juos. Atkalbejom mes ja nuo rytu kalbu ir kulturos, o gal blogai padarem, gal ten jos vieta, gal butu laimingesne darydama kas arciau sirdies, labai daug tu “gal”.

Atsakyti

Matai, blogiausia kad ir as tame neturiu jokios patirties ir supratimo, kolkas ji pati atsirinko situos 5, kai jau rinksis tik 1, reiks paskaityt apie juos. Atkalbejom mes ja nuo rytu kalbu ir kulturos, o gal blogai padarem, gal ten jos vieta, gal butu laimingesne darydama kas arciau sirdies, labai daug tu “gal”.

Oi,zinok su tais vaikais!!!!!Noriu-nenoriu su jais.Manoji buvo padavusi(cia kalbu apie ta pirma stojima)i tris.Oxford brook,Southampton ir Aberdeen.Ja prieme i Southampton ir Abedeenas.Aberdeene ji istojo i tris specialybes.Filosofija,Psichologija ir Nekilnojama turta.Mes buvom tik uz nekilnojama turta.Bet...ji kadangi buvo daknista gyvenimo su mano mama ir jau turejo psichologiniu problemu(paskutinius metus,kad baigtu mokykla as per prievarta isveziau mama cia o savaja apgyvendinau pas savo pussesere Kaune ir jau gydziau,ji pasirinko psichologija.Zodziu as jai sakiau,kad tai ne jai,bet ji tikejosi pati issispresti savo problemas.Ji net nepagalvojo,kad jai reikes susidurti ne tik su kokiais skyrybu prislegtais,depresininkais arba paaugliais,bet su majakais,prievartaujamais vaikais,nuciuozusiais zmogzudziais kurie isivaizduoja kad jie tai daro del kokio svento tikslo,ir dar kokiais sizikais persekiotojais,o ka jau sneketi apie ligu palauztus zmones.Zodziu baisu.Taip kad pati save damuse su visu tuo.

Bet siaip manoji visada gerai mokesi.Pas ja dar ir muzikalkes diplomas yra.Dalyvavusi olimpijadose.Praeinamumo balas aukstas.

O ji moka bent viena is tu rytu kalbu?Nes mano tevo zmonos anuke,mokesi Korejieciu kalba.Bet ji stojo jau ja kalbedama,taip kad tobulino specializacija.Ir darbo pas ja buvo ,nes jau moke tos kalbos pradedanciuosius.Matai ekonomika gerokai orentuota i rytus dabar.Butu paemus paskui specializacija kokia su ekonominiu arba politiniu background-u ir butu super.

Man tai kaip tik atrodo kad medijos rinka perpildyta ir prasimusti sunku.Bet cia is viso gyvenime laimes dalykas ir reikia buti reikiamu laiku -reikiamoj vietoj.O del rankingu,tai butinai ziurek.Manoji padave ir i 6 ir 9 uk univerus kaip LSE ,London busines school(bet nemanau kad pateks)Tai labai svarbu.Dar paklausiu savosios,nes kazkada cia bus perstojimas.Del sistemos tai paskambink man,as tau paaiskinsiu,nes jau dantis praedziau su tuo.

Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif

Nu nieko sau eiles ambasadoj blink.gif dar nera teke girdet kad puse metu reikia laukt eiles blink.gif Keiciausi pries kelis metus, bet puses metu tikrai nelaukiau eiles.

Ot geras dalykas tos iseigines ax.gif vartomes su sune ant sopkes pries tv rolleyes.gif kas geresnio dar gali buti tokiu oru biggrin.gif
Atsakyti
Per 4 asmenis seimoje, sakau, tikrai zinojau, kad tokios eiles.

Nova, kaip tavo mokslai?

Heidos dukra saunuole. Viska pati tvarkosi, nu liuks pana isauginta wub.gif
Atsakyti
Netikejau ir as jad tokia eile.. Kazkada keitemes pasus,tai uz poros sav gavom vietas,dukterecia lapkriti uzsisakinejo,tai irgi tik kelias dienas lauke.. Nu jas cia dabar pasidare blink.gif Kas svarbiausia gi senai zinom,kad tie pasai baigias ,bet taip ir nusprendziau-grisim is lt ir yzsakinesim..
Tikrai teks i lt varyt..
Atsakyti
Limcamca, kaput mano mokslams. Uzmesti kazkur giliai giliai... aptingau visai... gal kada veliau ....
Na, o kaip tavo italu kalba einasi? Tikiuosi "nepametei" taip kaip as ax.gif

Uzsisakem take away is Papadom restorano, Chonchurch. Nu labai skaniai pavalgem mirksiukas.gif

Atsakyti

Labas rytas, 

Nova, žinok mokausi. Dabar, paskutinį mėnesį mažiau, bet dėl to, kad dėl Brexit renku daug info ir skaitau, skaitau, skaitau...

Bet, į savaitę bent kartą prisėdu prie mokslų. 

Kokį maistą valgėt? Skamba kaip graikiškas, kad būtų. 

Atsakyti