Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Nesupratau sarkazmo..

Vakar atvare draugai,issikepem plovo ant lauzo,apsirijom mirksiukas.gifo namie bardaku bardakas biggrin.gif

Sarkazmas tame kad nera baisiau uz pripustas lupas.

Atsakyti
QUOTE(I.Elija @ 2019 02 03, 16:16)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="giega" data-cid="72342608" data-time="1549186421"><div><p>Nesupratau sarkazmo..

Vakar atvare draugai,issikepem plovo ant lauzo,apsirijom vartotojo įkelta nuotraukao namie bardaku bardakas vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p>Sarkazmas tame kad nera baisiau uz pripustas lupas.</p>

nu bet gi niekas neliepia tau ju pust.. net jei palaikinsi ta gyd,ko irgi niekas nei praso nei vercia,as net pati jo neseku,nelaikunu ir fb neturiu.. tai irgi nebutina lekt ir pustis..
Be to,viskas normose yra grazu.. Turiu drauge kuri pasiputlino lupas ir labai graziai atrodo.. nesipute iki anciukinio dydzio.

Limcamca,o tavo puodas tas slowcookeris ar kur su slegiu? As vis pasidairau,bet neissirenku smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giega: 03 vasario 2019 - 18:22

As va sita nusiziurejau, na arba panasu tik pigesni is ebay

https://www.argos.co...sRoCG9YQAvD_BwE

Atsakyti

O ciucela tai kas pas tave? 

Ciucela todel kad isciuciuta pagaliau.Pas mane ji.Manoji.

Atsakyti

Nova, matysim kiek čia tos žvaigždės bus. Dar anksti sakyti. 

Aš labai norėjau Redmond, jie geriausi. Bet, pas mane Tauras, nes mama dovanojo. Bet, visas funkcijas atlieka puikiai. Slow cooker funkcija irgi yra. Negaliu atsidžiaugti koks geras daiktas. 

Atsakyti

Ciucela todel kad isciuciuta pagaliau.Pas mane ji.Manoji.

Aisku, taip ir pagalvojau kad cia apie dukra kalbi, bet po to suabejojau, kad gal ir apie save pacia :) Prades vel studijas taviske, bet ji jau baige viena univera?

Maniske nuo rudens irgi tikiuosi prades, gavo atsakymus is visu 5 univeru, kad pagal ankstesniu egzu rezultatus ir numatomus kurie dar bus, ji gali but priimta i visus 5, tik labai bijau kad tas shudinas brexitas nepakistu kojos kur, pritruksim kokio popiergalio ar dar ko. 

Atsakyti

Aisku, taip ir pagalvojau kad cia apie dukra kalbi, bet po to suabejojau, kad gal ir apie save pacia :) Prades vel studijas taviske, bet ji jau baige viena univera? Maniske nuo rudens irgi tikiuosi prades, gavo atsakymus is visu 5 univeru, kad pagal ankstesniu egzu rezultatus ir numatomus kurie dar bus, ji gali but priimta i visus 5, tik labai bijau kad tas shudinas brexitas nepakistu kojos kur, pritruksim kokio popiergalio ar dar ko. 
Heida,nebaige ji.Du kursus ir atsiveziau gulincia lovoje su stiklinem akim,sveriancia 130kg.Zodziu ziauru.Du metus gydziau.Dabar cia kazkuria diena parvaziavo namo ir man sako-vaziuoju metru,oras nuostabus,saule sviecia,taip ant dusios gera.Supratau kad smagu gyventu.Senai sita jausma beturejau. Tada apsilabinau ir isvadinau ciucela(ne del to kad bezabrazna,bet del to kad isciucinau). Kur tavoji padavinejo?Ir i ka?

O ko tu to brexito bijai?Jeigu ne tokie studentai,univerai subankrutuotu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo I.Elija: 03 vasario 2019 - 21:59
Kuri netingit ir turit laiko,pabandykit ieit i lietuvos ambasada ir uzsiregistruot pasui..Vnz,man neleidzia nei 2 vietu pasirinkt,nei datos,nors ir ismeta laisva balandzio 19d..Bet as negaliu jos pasirinkt..Tai va idomu ar cia mano kompas knisas ar cia ambasados puslapis..
Atsakyti

Elija, kaip ziauru, gerai kad jau pasveiko, duok D kad niekada nebesugriztu liga.

Mano pana pasirinko media, o univerai, Richmond  the american international university, grinvicio universitetas, vestminsterio unv., o dar dvieju nepamenu. Matai jai teks imt studento paskola mokslui, tai toj vietoj ir bijau kad gali negaut tokiu pereinamu laikotarpiu. 

Atsakyti

Elija, kaip ziauru, gerai kad jau pasveiko, duok D kad niekada nebesugriztu liga.

Mano pana pasirinko media, o univerai, Richmond  the american international university, grinvicio universitetas, vestminsterio unv., o dar dvieju nepamenu. Matai jai teks imt studento paskola mokslui, tai toj vietoj ir bijau kad gali negaut tokiu pereinamu laikotarpiu. 

Aciu.O tai kokiu principu gali neduoti?Ji gi pas tave cia mokesi,cia augo.As tai va turesiu is savu moketi,nes jokios paskolos mums neduos,kadangi jau vienas univeras jau mestas.Per tuos du metus labai daug pinigu isejo ,o rezultato taip ir nera.Todel ir darbuojuosi iki pazaliavimo.Bet bele ji man sveika.Net idomu,nes manoji irgi padave i penkis,bet visi su labai aukstais rankingais.Kol  kas atsakymas atejo tik is vieno.Ir sitas trecias pagal jos pasirinktu univeru pagal savo lygi.Bet neatejo ir atmetimai.Taip kad laukiam,gal i geresni dar pateksim.

O kuri ji pasirinko?

Atsakyti

Kuri netingit ir turit laiko,pabandykit ieit i lietuvos ambasada ir uzsiregistruot pasui..Vnz,man neleidzia nei 2 vietu pasirinkt,nei datos,nors ir ismeta laisva balandzio 19d..Bet as negaliu jos pasirinkt..Tai va idomu ar cia mano kompas knisas ar cia ambasados puslapis..

Zinok as jiems skambinau ir mane uzregistravo,nes irgi nesamones rode ju sistemos.Ryt duok jiems zvana.

Atsakyti

Na gali koja pakist, kad bus ji is eu, o ne anglijos piliete, tas laikotarpis toks nedekingas, na bet tikiuosi kad bus gerai. Mes jau is visu 5 gavom atsakymus jog tinkama pas juos studijuot, bet dar laikys egzus pavasari ir tik tada bus aisku galutinai. Pati ji labiausiai i ta american universyti linksta, nes yra galimybe metus Amerikoj studijuot, traukia ja Amerika, aisku butu jos valia, tai lektu i koki Seula. Na ziuresim kaip ten viskas bus, man paciai viskas nauja ir nezinoma.

Atsakyti