Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Neberandu to straipsnio, vere siula kazkoki “turbo” , zinau kad tai daro vyresnes moterys, o cia.... gal tiesiog pareklamavo ta siula  :D 

Atsakyti
Nors... Va Mainly kad ir jauna,bet tikrai gili rauksle kaktoj buvo.. o va susitvarke ir nieko nebera..
As ziuriu i veidrodi ir falvoju,kad ir apacioj vokus patempt reikejo..aisku dabar tikrai nebeprisiversiu,bet prie tu anu op butu buve gersi.
Atsakyti

Man tai reik kad po apatiniais vokais kokiu riebalu suleistu, nes taip atsibodo tie pajuode paakiai visa gyvenima, bet mes visos tokios, ir sese, ir jos dukra, kazkoks blogas genas labai stiprus 😒

Atsakyti
Apie plastika kalbat, ania? As labai atsargiai i visa tai ziuriu, nors kai pagalvoji gal ir gerai butu kazkur patempt, nupjaust, nusiurbt ... biggrin.gif bet, ai, tiek to - sensiu oriai rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti

Na kas belieka, tik sent oriai  :D nors as tai daug ko noreciau, jei tai veiktu  abra kadabra, kest skausmo del grozio kolkas nesinori, na bent jau kol kas

Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2019 02 01, 23:22)
<p>Na kas belieka, tik sent oriai  biggrin.gif nors as tai daug ko noreciau, jei tai veiktu <em> abra kadabra</em>, kest skausmo del grozio kolkas nesinori, na bent jau kol kas</p>

Tai vat kad. Abra kadabra ir minus 10 meteliu biggrin.gif be skausmo, be jokiu salutiniu poveikiu mirksiukas.gif

Ar jums greitai sm uzkrauna? Kelinta diena vis stringa unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *nova*: 02 vasario 2019 - 00:47
Na pries labai drastiskas ir as nusistacius.. nors va papus pasidariau biggrin.gif Bet koki botulina 45+ jau skaitau visai normalu susileist..Tuo labiau kad ir kainos siais laikais visai padorios..
Atsakyti
Galvoji leistis?
Atsakyti
QUOTE(*nova* @ 2019 02 01, 22:50)
Galvoji leistis?

As? kol kas ne.. Dar nelabai reikia.. va dabar vokus susitvarkiau,akys pasimate,is vis gerai atrodau mirksiukas.gif Bet as ne pries visikius botoxus.. Kitas klausimas-kiek laiko man bailei prireiktu prisiverst susikeist kazka biggrin.gif
Ai,jei dabar palaikintunet ta gyd Jankuna fb ar instagrame,tai lupas uz dyka pripustu mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba,

Grįžau iš fermos, oras gražus. Pavasariu kvepia. Nors, pranašauja šalčiausią naktį per 9 metus.
Radau vyrui krienų, kad pasitarkuotų. O, tai pirktiniai visai neaštrūs ir be skonio. Pasidarysim patys, bus liuks. Ir, juodo ridiko radau. Žinau jį daug kas valgo.

Aš norėčiau akių vokus pasikelti. Daugiau nežinau.
Atsakyti

Labas rytas mielosios.O as,o as,jau pradejau savo darba pilnu tempu.Reikia savo isciuciuota ciucela i zmones istempti pagaliau.

Kita sav atvaziuoja musu su Limca drauge kosmetologe.Dazysiu lupas,darysiu rugsti ir pasiryskinsiu pravedimus.Nenorit panos jungtis i grozio vakareli?

Atsakyti

As? kol kas ne.. Dar nelabai reikia.. va dabar vokus susitvarkiau,akys pasimate,is vis gerai atrodau mirksiukas.gifBet as ne pries visikius botoxus.. Kitas klausimas-kiek laiko man bailei prireiktu prisiverst susikeist kazka biggrin.gif
Ai,jei dabar palaikintunet ta gyd Jankuna fb ar instagrame,tai lupas uz dyka pripustu mirksiukas.gif

O negalima taip palaikinti kad jis sau jas prisipustu?

Atsakyti