Neberandu to straipsnio, vere siula kazkoki “turbo” , zinau kad tai daro vyresnes moterys, o cia.... gal tiesiog pareklamavo ta siula
As ziuriu i veidrodi ir falvoju,kad ir apacioj vokus patempt reikejo..aisku dabar tikrai nebeprisiversiu,bet prie tu anu op butu buve gersi.
Man tai reik kad po apatiniais vokais kokiu riebalu suleistu, nes taip atsibodo tie pajuode paakiai visa gyvenima, bet mes visos tokios, ir sese, ir jos dukra, kazkoks blogas genas labai stiprus 😒
Na kas belieka, tik sent oriai nors as tai daug ko noreciau, jei tai veiktu abra kadabra, kest skausmo del grozio kolkas nesinori, na bent jau kol kas
Tai vat kad. Abra kadabra ir minus 10 meteliu be skausmo, be jokiu salutiniu poveikiu
Ar jums greitai sm uzkrauna? Kelinta diena vis stringa
As? kol kas ne.. Dar nelabai reikia.. va dabar vokus susitvarkiau,akys pasimate,is vis gerai atrodau Bet as ne pries visikius botoxus.. Kitas klausimas-kiek laiko man bailei prireiktu prisiverst susikeist kazka
Ai,jei dabar palaikintunet ta gyd Jankuna fb ar instagrame,tai lupas uz dyka pripustu
Grįžau iš fermos, oras gražus. Pavasariu kvepia. Nors, pranašauja šalčiausią naktį per 9 metus.
Radau vyrui krienų, kad pasitarkuotų. O, tai pirktiniai visai neaštrūs ir be skonio. Pasidarysim patys, bus liuks. Ir, juodo ridiko radau. Žinau jį daug kas valgo.
Aš norėčiau akių vokus pasikelti. Daugiau nežinau.
Labas rytas mielosios.O as,o as,jau pradejau savo darba pilnu tempu.Reikia savo isciuciuota ciucela i zmones istempti pagaliau.
Kita sav atvaziuoja musu su Limca drauge kosmetologe.Dazysiu lupas,darysiu rugsti ir pasiryskinsiu pravedimus.Nenorit panos jungtis i grozio vakareli?
As? kol kas ne.. Dar nelabai reikia.. va dabar vokus susitvarkiau,akys pasimate,is vis gerai atrodau Bet as ne pries visikius botoxus.. Kitas klausimas-kiek laiko man bailei prireiktu prisiverst susikeist kazka
Ai,jei dabar palaikintunet ta gyd Jankuna fb ar instagrame,tai lupas uz dyka pripustu
O negalima taip palaikinti kad jis sau jas prisipustu?