Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Pasakykite skaniausią patiekalą iš vištienos filė. 

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2019 02 01, 10:02)
<p>Pasakykite skaniausią patiekalą iš vištienos filė. </p>

Greiciausiai-imeti i griliu ir pakepi.. Skaniausia,bent jau man,Kijevo kotletai. As is maltos darau,tai biski greiciau gaminas..
Atsakyti

O kuom marinuoji pries dedant i griliu?

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2019 02 01, 10:33)
<p>O kuom marinuoji pries dedant i griliu?</p>

Pirmais,pasitaikiusiais prieskoniais biggrin.gif Mes ala sveikiau valgim,tai jokiuose majonezuose nemarinuoju.
Svarbu neperkept,tada sausa buna.
Atsakyti

Man is file Kijevo kotletai skaniausia butu, o jei siaip kept, tai arba gabaliukai kaip kinietiska  traski vistiena, arba marinuoju su prieskoniais grietinelej, tada mesa sultinga ir ne sausa buna. 

Atsakyti
Gabaliukais vistiena su uncle bens buvo vakarykste vakariene biggrin.gif

Skaitet aie ta kudyki parke,tai ji rado musu gera pazistama mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu.

Oi girdejau per radija apie mergaite. Kaip baisu. Bet, kaip gerai, kad ja rado.
Ji verke, ar ka? Foto, tai su vamzdeliais nosyteje visokiais.
Atsakyti
Skaiciau ir as kad rado parke naujagymi, gerai kad nesusalo, taip salta dabar.
Atsakyti

Limcamca, tai ka gaminai is file? 

Man tai maisto gaminimo krize istikusi, viskas taip atsibode, nieko nebesugalvoju, net pati nebezinau ko noriu.  Pasakokit ka valgyt gaminat, pas mus pietums buvo zirniu sriuba ir kepti sparneliai.

Atsakyti
Burokeliu sriuba,greit ant keptuves apkepti(del grozio) ir isgarinti jautienos kotletai su brokoliais ir burokeliu misraine biggrin.gif Beveik sveikuoliskai biggrin.gif o dabar vynas man,kokteilis-mirganas +cola mb ir vytintos mesytes uzkandele-nebesveikuoliskai biggrin.gif
Atsakyti

Burokeliu misraine vakar buvo pas mus, na sriubos tai nebuvo, o vakariene tai labai panasi siandien, kabanosiukai su alyvuogem ir vynas  :rolleyes: 

Skaiciau kad pikule dare veido pakelima, bet tai blyn, ji dar tokia jauna  :hmm: 

Atsakyti
Ka jau tai Pikukei kelt blink.gif Nors gal,kai tokie kiekiai makiazu,ta oda ir sensta greit g.gif
ne ne,as su visokiom op jau apsiraminau,nebent tai sveikatai butuna biggrin.gif
Atsakyti