Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Nebuvo šiandien. Dėl lietaus ir vėjo atšaukta. Kai saulė išlindo, paskui lyg suabejojo, bet, kad vos ne balos telkšo, tai nekoks ir žaidimas būtų buvęs. 

Sugalvojom mažiaus kambarį perdaryti. Išaugo jau savo lovą  :D 

Klausykit, pas mane spintelėje, normaliai sausoje ir tamsoje vietoje yra laikomos visokios žolelės. Vaistažolės. Kai kurioms jau geri 5-7metai. Kaip jūs manot? Ar po tiek metų yra iš jų naudos dar? Verta toliau laikyti?

Atsakyti
Neiseina graziai nufotkint.. Kai sugis viskas,tada ir parodysiu biggrin.gif Dabar dar sasiuku yra..

Turiu ir as zoleliu keliu m senumo biggrin.gif Ismest kazkaip nekyla rankos,bet jei tiek metu nenaudojamos,kazi ar kada dar susinaudos biggrin.gif Kiek ten tu veiksmingu medziagu,ne neaisku biggrin.gif

Netoli manes,prue pat Gold gymo atsidare baldu outletas mirksiukas.gif Buvom paziuret,tai visai padorios kainos mirksiukas.gif Yra ir lovu ir sofu ir spinteliu ir kilimu..
Atsakyti
Gal sakau pasimeetinam? Pavyzdziui vasario 10, sekmadieni? MB i pirti vaziuoja 😉

Nemanau kad tiek laikomose vaistazolese dar yra kokios galios. Nors gal 🤔
Atsakyti

Limcamca, ismesk tas zoleles, na arba pasidaryk vaistazoliu vonia, jei gaila tiesiog ismest.

Mes pries Kaledas irgi pakeitem panom lovas, nieko blatno, medines, baltos, dabar noriu visus baltus baldus i ju kambari supirkt. Aisku nieko ten daug netelpa, spinta, komoda, dar labai noreciau joms pastatyt dressing table, tik nelabai kur italpint ji yra. 

Atsakyti

Aš mielai už susitikimą, bet vasario 10 dieną su dukterėčia į SPA eisim. MB futbolu rūpinsis. 

Bet kurią kitą dieną po to savaitgalio - mielai. 

Žoleles išmečiau. Kiek vietos spintelėje atsirado  :bigsmile: 

Pas mano dičkį tamsios rudos spalvos baldai. Kažkaip taip pavyko suderinti. O, pas mažių viską perkam baltos spalvos. Stalas jau nupirktas, dabar lova. Dar kokios komodos gal reikės ir viskas. 

Atsakyti
Kaip jus manot,pries kiek laiko reikia uzsisakyt vieta ambasadoj paso keitimui? Jau dabar tik geguzes men vietos blink.gif Mano pasas baigias balandzio pabaigoj,nu tikrai galvojau kad 3-4 men eiles nebus blink.gif Teks greiciausiai it varyt keistis..
O dar pastrige tam int puslapy,negali nei 2vuetu uzsisakyt.. Laukelis kaip ir yra,bet nereaguoja i pakeitimus.. Ir datos pasiirinkt neleidzia,nors kaip ir yra vietos.. Gal kad sekmad siandien g.gif
Atsakyti
Oi, as zinojau, kad tokios eiles. Visada puse metu iki kol pasibaigs pradedu tvarkytis.
Atsakyti
Limcamca, man tiktu ir po 10. Bet gal geriau kokiam penktadieni, po darbo 🤔
Atsakyti
Labukas

Oi kaip tingis dirbt po 2sav tinginystes biggrin.gif Atsikeliau palygint lengvai,bet.. mielu noru pakrisciau dar biggrin.gif

Skaneriu eilini kart nera..

Pasimeetint butu faina mirksiukas.gif Pasiderinkit,as stengsiuos prisijungt mirksiukas.gif
Atsakyti

Labas rytas.

Tikrai nebuciau patikejusi kad tokios eiles ambasadoj, jie gal labai mazai per diena priima interesentu del pasu darymo.  Nes pagalvojus laiko tai kiek ten uzima visas procesas, maziau kaip 10 minuciu. 

Giega, lengvos darbo dienos.

Atsakyti

Laba, 

Giega po nedarbo savaičių sunkiai kėlėsi. Tai, ką kalbėti apie  mane. Vos vos po ilgų derybų su savimi atsikėliau. 

Naktį paskambino vairuotojas, kad nusėdo akumuliatorius, tai ėjo vyras su dičkiu pagelbėti, išsibudinau ir aš. Kai išsibudini tai ir užmigti paskui sunku. 

Prognozuoja daug sniego pas mus. Kaži ar bus teisybė  :hmm: 

Nova, galim kokią vasario 15 pavakarieniauti. Romforde? 

Atsakyti

As ir paskaiciau kad zada cia mus apsnigt labai, na ziuresim kaip cia bus. 

Keltis rytais man amzina tragedija, sako su metais vis lengviau, na bet man tai niekaip, va kokia 8 butu pats tas. 

Atsakyti