Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

biggrin.gif biggrin.gif mes jau seniai tu parodiju neziurim biggrin.gif ant kiekvieno kampo kopijos biggrin.gif
Atsakyti
Kad nieko idomaus nerodo.. Tnt mes labiausiai ziurim,bet ten irgi kartojimai eina.. Siaip lietuvisku as beveik visai neziuriu. Anglisku irgi biggrin.gif
Atsakyti
Jus per emigranta ziurite?
Atsakyti

Mes ir Mama apdovanojimus ziurim, tie treningai mane erzina, nebera jau kuo apsirengt atrodo.

Atsakyti
QUOTE(*nova* @ 2019 01 25, 19:29)
Jus per emigranta ziurite?

Aga
QUOTE(Heida @ 2019 01 25, 19:51)
<p>Mes ir Mama apdovanojimus ziurim, tie treningai mane erzina, nebera jau kuo apsirengt atrodo.</p>

Butent.. Is vis,jau net apdovanojimu niekas nebeatrina pasiimt biggrin.gif Pirmais metais gal tik 1-2 atlikejai neatsieme,o dabar tiek turbut tik atsieme biggrin.gif Vis kazkam perduot duoda..
Atsakyti

Kuo toliau tuo labiau nusitampo ir isvis grupes kazkokios nominuotos kuriu gyvenime negirdejus nemacius, jauciu man reik kokias puko radijo nominacijas ziuret, gal kazkas butu pazystama 😂

Atsakyti

Ziurim per lnk komedija , ten sako “jei tavo kaire koja padekos diena, o desine kaledos, ar galiu uzeit tarp svenciu?” negaliu nustot kikent 😂😂

Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2019 01 25, 23:23)
<p>Ziurim per lnk komedija , ten sako “jei tavo kaire koja padekos diena, o desine kaledos, ar galiu uzeit tarp svenciu?” negaliu nustot kikent 😂😂</p>

😅😅
Atsakyti

YR buvo įdėtas popieriukas su Evidence kvepalais. Kaip skaniai kvepia. Kaip gauti daugiau popieriukų, į spintas pasidėliočiau.  :D 

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2019 01 26, 12:38)
<p>YR buvo įdėtas popieriukas su Evidence kvepalais. Kaip skaniai kvepia. Kaip gauti daugiau popieriukų, į spintas pasidėliočiau.  biggrin.gif </p>

O man visai nepatiko,ismeciau biggrin.gif Buciau zinojus,buciau tau palikus biggrin.gif
As i spintas tuscius kvepalu buteliukus sudedu mirksiukas.gif

Na ka,istrauke siulus man.. is voku tai taip nemaloniai.. Bet iskart lengviau mirkset pasidare biggrin.gif
Atsakyti

Nu tikrai, gerą daiktą išmetei  :D 

Tuščius buteliukus ir aš naudoju, bet išsigaruoja jie po kurio laiko. 

Ir, kaip atrodai be siūlų? 

Laba  :4u:​ 

Atsakyti
Sveikos mergicos mirksiukas.gif

Aga, Giega, pasirodyk mirksiukas.gif

Limcamca, po trevkiu jau bigsmile.gif

Kepu marmurini pyraga su bananais, dar dadejau obuoliu mirksiukas.gif
Atsakyti