Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

VA ir as neisivaizduoju..Cia viska zinai,ka megsta,kas patinka,supranti nuotaikas..O pratintis is naujo prie kazko...Nors visos,kiek pazistu issiskyrusiu,susirado antras puses..O kiek nasliu(jaunu,apie 40+-) is vis atsigavusiu,isgrazejusiu..

Ryt man siulus jau istrauks..Ant akiu dar sasiuku yra,bijau lupt,kad randu neliktu..O po vienu papu melyne net juoda blink.gif UZ tai man ji kazkaip labiau skauda...
Atsakyti

Va va, viska jau zinai, as kartais dar MB neissiziojus, jau zinau ka pasakys.  Ir siaip ziuriu kad ir i draugiu vyrus ir suprantu, kad negaleciau su jais gyvent, na niekaip, visur atrandu erzinanciu ar net man nepriimtinu savybiu.  Ot butu sunku tokioms pabuvusioms panteroms i medziokle issiruost 😂😂

Atsakyti

Giega, nelupk nieko pati, juk eini rytoj ir islups. 

Atsakyti

Bet, matai kokie žmonės skirtingi. Aš, dabar kai pagalvoju, išsiskyrus nei aš ieškočiau naujo vyro, nei man reiktų. 

Taikykis, ieškok čia ant savęs. Gal kokį draugą ateinantį ir gerai turėti, bet, kad gyventi kartu, vargu ar norėčiau.  :D​ 

Atsakyti

Giega...taip,esu nepatenkinta vienu punktu iš sprendimo,reikia man kitokio,eisiu iki paskutinio (neturtinės žalos atlyginimo) ,kas LT labai sunkiai eina teismu praktikoje,t.y. skirybos neištikimybės atvėju..

Aš savęs irgi neišsivaizduoju su kitu vyru,o ir nežinau ar dar yra ant svieto toks kuris mane pakęstų...jis nuostabus tėvas vaikams,buvo nuostabus vyras,bet va ,kaip kažkuri pasakėt,erzina,neįdomu,nors tuo pačiu ir rūpi,o dar ir tas faktas,aišku jis ne šviežias,bet laaaabai trugdė man,aš moku atleisti,bet va PAMIRŠTI man taip ir nesigavo :frusty:

Plati tema,tos skirybos,mažai čia gali pasisemti patirties iš kitų,visų atvėjai skirtingi.(Kas dėl aplinkinių vyrų dėmesio,niekad nesiskundžiau,bet šiuo metu kaip bites ant medaus lipa,sakau gal kokius feromonus organizmas išskiria,kai skiriasi moteris :B )

Atsakyti

Gavau brošiūrą, kad užsidaro Yves Rocher, bet internete nerandu, tik išpardavimas vyksta  :hmm:​ 

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2019 01 25, 14:11)
<p>Gavau brošiūrą, kad užsidaro Yves Rocher, bet internete nerandu, tik išpardavimas vyksta  hmm.gif </p>

Gavau ir as. Brexit..
Atsakyti

Gavau ir as atsisveikinimo laiska  :rolleyes: 

Atsakyti
Ir as prie daugumos, draugą gal koki ir isitaisyciau, bet gyvent po vienu stogu - tikrai ne mirksiukas.gif

Patranka, stiprybes tau 4u.gif
Atsakyti
Ziurim MAMA apdovanojimus.. Nu geda..
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2019 01 25, 19:37)
Ziurim MAMA apdovanojimus.. Nu geda..

biggrin.gif kodel bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*nova* @ 2019 01 25, 18:47)
biggrin.gif  kodel  bigsmile.gif

Vedejai kazka megdzioja,parodijuoja,lievai taip.. Atlikejai iseina i scena su treningais..
Vnz jei bando but prestiziniais apdovanojimais,tai ir elgtis turetu atitinkanai.. As jau persukciau kanala,mb vis dar ziuri ir kraupinas biggrin.gif
Atsakyti