Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Uzjauciu unsure.gif
Atsakyti
Apsiasarojau net .... vargsiukas verysad.gif

Atsakyti
Ilgai nenoresiu jokio gyvunelio... Vaikystej as ju daug turejau,bet kazkaip tai pabegdavo,tai atiduodavom kam,labai nesureiksmindavau to dingimo.. Viena musu kate prie musu akiu nusove sungaudziai,tada man gal 7m buvo.. Pamenu tevai vaziavo aiskintis,tada kazkuek ju taisykles pakeite.. Nes nu bet kuriuo atveju dienis metu,daugiaaukscio kieme,prie vaiku..
O dabar antra gyvuna uzmigdom.. Seskiuke musu jau sena buvo,jau irgi nieko padaryt bebegalejo.. Mb tada laike ant ranku kol suleido vaistus..
Dabar leido atsisveikint,pajungtas visas laselinem,deguonies kauke uzdeta ir niekas neatsistato.. Bet jau atsiimsim pelenus,mb sako per sunku bus uzkast..
Isgerem vyno..

Katukas vis tiek zverelis.. Siandien svogerio tevukui antra insultas.. O dar prostatos vezys,kurio neoperuoja,nes virs 80, sirdis gali neatlaikyt... Tai va,rimtos laidotuves sviecias..
Mb brolio zmonai,kur sakiau jad kaulu ciulpo op dare, sprogo blink.gif kazkoks kateteris prie sirdies pajungtas.. Dabar vel didziausia op laukia kad ta kateteri istatyt.. Nekaip mums metai prasidejo,nekaip..
Atsakyti
Giega, laikykites.
Atsakyti

Labas rytas... Stiprybės Jums,giega... Aš vakar vos nesprogus pas advokatą...liko savaitė apskųsti sprendimą,o jis man čiauška,kad darbo pas jį iki kaklo,ir jam reikia min dviejų savaičių paruosiruošti skundui :blink: ...tai bl*t galvoju,kokio velnio prisiimti tiek darbu,kad negali aprėpti!!!!...skundas 400€,dalyvavimas teisme 80€/val.... ir dar jis man tokius pokštus skaldo!!!! Žodžiu,pažadėjo iki antradienio susisukti... :B

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mrs. Patranka: 25 sausio 2019 - 09:01
Labas rytas

Uzsibookinau atostogas, kova maunu i LT. Tikiuosi silti orai jau buna ax.gif
Atsakyti

Sveikos.

Giega, na ir supuole jums liudnu reikalu i kruva, bet gyvenime taip buna kazkodel, ligoniams sveikatos, o jums stiprybes.

Mrs Patranka, nelabai smagus etapas, bet pasiryzus tenka ji nueit, kad kuo greiciau ir lengviau viskas baigtusi.

Nova, kova dar tikrai nebuna silta Lietuvoj, dazniausiai dar buna ziema. 

Atsakyti
Labukas

Aciu uz uzuojautas 4u.gif Kremuos ir palaidosim salia seskiukes..

Nova,tikrai kova dar salta gali but..

Patranka 4u.gif O kam apeliacija? nepasidalinat turtu?
Gal keistai nuskambes klausimas,bet kas nutinka seimose? Nu suprantu kai issiskiria per pirmus kelis vedybinius metus,vis tiek svetimas zmogus,skirtingi poziuriai,norai.. Bet pragyvenus sitiek metu,vaikai uzauginti,jau tik dziaugtis patiems.. Va lt drauge susitikus buvau,25m santuokoj,pernai issiskyre blink.gif
Negaliu tvirtint,kad jau as niekada niekada nesiskirsiu,bet bent kol kas musu santykiai labai geri.
Atsakyti

Laba,

Kažkoks juodas mėnulis jums, Giega. 

Mrs Patranka, taip jau yra su advokatais. Pinigai nemaži, o laiko neturi. 

Mes šiemet dvi keliones jau esam užsisakę. Na, ir Lietuva. Mamos jubiliejus. Reikės kalbą sakyti, jau dabar panikuoju, aš gi pastoviai apsižliumbiu, tai kaip man ją reikės pasakyti?  :unsure:​ 

Atsakyti

Turbūt kiek porų tiek ir priežasčių. Visko nutinka: ir kitus susiranda, ir charakteriai  neatitinka, ir nuoskaudų per daug būna surinkta. O, ir vaikus užauginę, gal žmonės pamato, kad jų niekas nesieja. 

Atsakyti
PAs mus kol kas tik Turkija nupirkta.I LT 25m vestuviu metines,rengia dideli baliu,su nakvynem jau gavom pakvietima.Bet dar nepirkau bilietu..Dar seses 45 ir lygtai bendra drauge is Amerikos atvaziuoja,ju gimkes per pora dienu skirias,kazka sneka apie bendra baliu..Bet cia rugpjuti,tai abejoju ar i sita vaziuosim,nes kainos bus ohoho...

Limcamca,pasirasyk kalba ir skaityk..As irgi negaliu taip pasakyt,apsizliumbiu..
Buvom krikstateviais,pasiruosiau kalbu,mokejau mintinai,bet vis tiek skaiciau...MB tik bakina i koja-leciau leciau,nes as greit kalbet pradedu,kai jauciu,kad asaros kaupias...
Atsakyti

Skyryboms gal milijonas priezasciu buna, jau atmetus visokias priklausomybes, neistikimybe, smurta, na praeina meile, erzina buvimas kartu. As kartais pagalvoju, kad jei taip nutiktu na lieku viena, nenoreciau gyvent viena, man nepatinka, noriu kad salia manes kazkas butu. Reiktu susirast kita zmogu, niekaip neisivaizduoju kaip reiktu priprast prie kito vyro, isvis kur ir kaip ji susirast, kaip suprast kad jis ne koks idiotas ar nevala, ar isvis ne koks pusprotis uzsimaskaves, labai sudetinga man atrodo  :D 

Atsakyti