Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

QUOTE(Mrs. Patranka @ 2019 01 23, 18:21)
<p>Giega,va man ir yra didžiausias malonumas,kad nereikia tu pakietinimų visų,o ir be liemenuko negriekas išeiti....</p>

DAr negaliu be liemenuko iseit biggrin.gif biggrin.gif IS vis siandien ejau ir dar laikiau papus biggrin.gif DAr neiprantu,kad kazkas yra biggrin.gif
Atsakyti

Tai tau dar anksti be papinyko lakstyti :D ....Dabar pas tave pats gražiausias liemenukas :) 

Atsakyti
Labukas

Na tai niekas i Romforda neatvarot?
Atsakyti

Aš tik grįžau, su I.Elija kavą gerėm. Tai, dabar jau laikas dirbti.

Kaip tavo katinas?

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2019 01 24, 11:07)
Aš tik grįžau, su I.Elija kavą gerėm. Tai, dabar jau laikas dirbti.

Kaip tavo katinas?

4u.gif  4u.gif  4u.gif

Blogai.. Paliko pas vet,sako,atrodo mirstantis.. Leidzia visokius vaistus ,gal reiks i ligonine vezt..Paskambins uz keliu val..
Atsakyti
Oi, užjaučiu Giega.

Čia biški negražu klausti, bet jūs draudimą turit?
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2019 01 24, 11:15)
Oi, užjaučiu Giega.

Čia biški negražu klausti, bet jūs draudimą turit?

Katinui? ne.. Butu koks veislinis,tai jo,o cia gi maisytukas.. I PDSA vezam,atseit uosvienes,ji benefitus gauna..
Atsakyti
A, aisku. Negrazu, bet as is karto apie bapkes pagalvojau, tokia liga sergant, gydant, taigi kosmosa palikti reikia.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2019 01 24, 11:20)
A, aisku. Negrazu, bet as is karto apie bapkes pagalvojau, tokia liga sergant, gydant, taigi kosmosa palikti reikia.

Oi,neissimoketume turbut.. I ta PDSA katina jau antra karta vezu.. Kazkada kai po dantim pulinys buvo. Tada dar i mokama vet nuvezem,160£ susimokejom ir nieko nepamate.. Sav katina kefyru maitinau,atvezam vel patikrinimui-sako reikua migdyt ir ziuret,gal skrandis,gal zarnynas,300 jainuos.. Tada ir pasiemem ir nuvezem i PDSA,ten is kart pasake-pulinys po dantim,istrauke ir katinas pasveiko.
Atsakyti
Jo, be draudimo sunku.
Mes kai gydėm katę, kurią iš Londono pasiėmėm, tai kelis šimtus palikom. Galų gale numirė, nes virusas nepagydomas buvo.
Atsakyti

Laba. 

Nabagutis katinas. 

O kokiu principu veikia draudimas? Pvz mano suo suserga, einu pas vet, nurodau draudimo numeri ir gydo, ar pirma as susimoku pati, o po to kreipiuosi i draudima kad apmoketu? 

Giega, o tu cia papildomus lazerius pirkaisi, ar vis dar tuos pacius eini? Kaip ten tie plaukai elgiasi, auga, neauga?

Atsakyti
Vis dar tuos pacius biggrin.gif Cia 4x buvo,dar 3liko biggrin.gif Juk kas 6 sav eit reikia,dabar tik kovo men..Plauku akivaizdziai maziau mirksiukas.gif
Atsakyti