Nebejaunas,bet kazkaip labai staigiai ji cia susuko.. Uz tai ir nenurasau tik senatvei..
Papildyta:
Nebejaunas,bet kazkaip labai staigiai ji cia susuko.. Uz tai ir nenurasau tik senatvei..
Labas.
Aciu uz sveikinimus visoms 😘❤
Giega, grazuole tu, papai spec papinyke supakuoti, bet nors triusus sexy uzsidesi sakai 😂
Parasyk kas katinui tam nabageliui, ne jauniklis aisku, bet dar ir ne seneliukas, kad tik nebutu nuodu uzvalges.
Apie Camila skaiciau, kad lyg ir skirtis jie ruosiasi, kartu i sventes nebevaiksto, bet gal ir pletkai.
Labas vakaras...
Heida,su gimtadieniu jus
Nova,sekasi gal...nežinau kaip atsakyti ...yra trugdžių visokiausių,bandau spręsti...sunkios ir tos skyrybos ir dalybos ir .t.t.... Labai lėtai veikia teismų sistema...kažkokie visi vos kruta,advokatai,teisėjai...
Giega,mano (.)(.),gal jau kokie 6/7 metai,nepamenu tiksliai,reikia kelti popierius. Tas mano noras pasikeisti juos tik ir noras,reikmės nėra... oho kokius didelius susidėjai,bet tu stambesnė,ir juk deda kiekvienai pagal išmatavimus...nors pamenu aš norejau 400,bet gerai kad nedėjau,nes man ir su šitais vasarą karšta,nepatogu....
Šalta pas mus,šiąnakt bus iki 14 šalčio,smagi žiem labai...