Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

QUOTE(Limcamca @ 2019 01 23, 09:57)
Na, žiūrėkit, ką pasakys vet. 11,5 metų jau vistiek nebe jaunas katinas.

Nebejaunas,bet kazkaip labai staigiai ji cia susuko.. Uz tai ir nenurasau tik senatvei..
Papildyta:
QUOTE(Limcamca @ 2019 01 23, 09:57)
Na, žiūrėkit, ką pasakys vet. 11,5 metų jau vistiek nebe jaunas katinas.

Nebejaunas,bet kazkaip labai staigiai ji cia susuko.. Uz tai ir nenurasau tik senatvei..
Atsakyti
Varom i vet,jau tik uz kampo pasukt beliko,policija ant mocu rodo stot i salikele. Kitas su mocu ant kampo stovi,dar vienas pravaziuoja.. Jau suprantam,kad kazkas svarbaus pravaziuot turi.. Vzn,atvaro limuzinai,islipa ta Hercogiene Camila. As su akiniais,nedatraukiu normaliai biggrin.gif Bet ejo inkazkoki valytoju susirinkima.. Tie valytojai lauke sluotas pakele,sudauze taip biggrin.gif Kai iejo i pastata,bet jau toki nubelsta,tada leido pravaziuot.. ilgai neuzsibuvo,matem kaip uz kokiu 10 min isvaziavo..

Katinui krauja paeme,laukiam ats..
Atsakyti

Labas.

Aciu uz sveikinimus visoms 😘❤ 

Giega, grazuole tu, papai spec papinyke supakuoti, bet nors triusus sexy uzsidesi sakai 😂

Parasyk kas katinui tam nabageliui, ne jauniklis aisku, bet dar ir ne seneliukas, kad tik nebutu nuodu uzvalges.

Apie Camila skaiciau, kad lyg ir skirtis jie ruosiasi, kartu i sventes nebevaiksto, bet gal ir pletkai.

Atsakyti
Diabetas blink.gif
Atsakyti

Nieko sau, diabetas, ir kas toliau? Vaistai ar spec maisto uzteks? 

Atsakyti

Labas vakaras...

Heida,su gimtadieniu jus :4u: 

Nova,sekasi gal...nežinau kaip atsakyti :B ...yra trugdžių visokiausių,bandau spręsti...sunkios ir tos skyrybos ir dalybos ir .t.t.... Labai lėtai veikia teismų sistema...kažkokie visi vos kruta,advokatai,teisėjai...

Giega,mano (.)(.),gal jau kokie 6/7 metai,nepamenu tiksliai,reikia kelti popierius. Tas mano noras pasikeisti juos tik ir noras,reikmės nėra... oho kokius didelius susidėjai,bet tu stambesnė,ir juk deda kiekvienai pagal išmatavimus...nors pamenu aš norejau 400,bet gerai kad nedėjau,nes man ir su šitais vasarą karšta,nepatogu.... :oh: 

Šalta pas mus,šiąnakt bus iki 14 šalčio,smagi žiem labai... :wub: 

Atsakyti

Kazkokios spec dietos nera,bet est grieztai tik 2x dienij tuo paciu metu. Edant suleist vaistus. Kuo maziau nukrypstant nuo laiko. o dabar 2sav po 2 dienas vezt pas vet,ims krauja,ziures kokios normos to insulino reiks.

PAtranka,nera dideli tie mano papai biggrin.gif KAzkaip ziuriu,kad tikrai reikejo didesnius detis,nes dabar be liemenuko jie tokio dydzio,kaip kad su pakietintu liemenuku buciau..Kas nezino,kad susidejau,net nepasakytu..

Blyn,man nakti taip galvos skausmas uzeina,kad be vaistu negaliu..O siandien turejau lazerius..Ir nedare,nes nakti gerus ibuprofeno.Gali nesuveikt..Ryt vel eisiu,tai reiks nakti kentet...
Atsakyti
Giega, tai musu katinai vienmeciai. Kazkaip galvojau kad taviskis pacanas palygint su musiskiu biggrin.gif bartui si birzeli 12 sueis.

Patranka, stiprybes 4u.gif nemalonus tokie procesai, bet jei jau reikia, tai reikia mirksiukas.gif

Giega, nu o kaip spaudimas?
Atsakyti
QUOTE(*nova* @ 2019 01 23, 17:33)
Giega, tai musu katinai vienmeciai. Kazkaip galvojau kad taviskis pacanas palygint su musiskiu  biggrin.gif  bartui si  birzeli 12 sueis.

Giega, nu o kaip spaudimas?

MAniskui rugpjuti 12 bus.

Tingiu traukt matuokli,tai nezinau koks tas spaudimas.Bet turetu jau normalus but 140/90 biggrin.gif
Atsakyti
Mrs Patranka 4u.gif

Giega, o dabar jau visą laiką taip katinui? Ar kažkiek pagydoma?
Eina sau, bet kaip nustatyti vieną ir tą patį laiką?
Atsakyti
Na kaip zmogui,tai ir gyvuliukui diabetas nepagydomas..Reiks pastoviai leist vaistus..Nu bandysim leist 7 ryte ir 7 vakare..ten +- kelios min reiksmes neturi,bet negali veluot valanda laiko..Ai,jei matysis,kad alpsta katinas,tai medum dantis patrint ar cukraus ikist reikia..
Blyn,gyvenime negalvojau,kad tokiom ligom gali susirgt..

GAl kas ryt i Romforda?Kokia 12.30..As 12 einu lazeriuotis,paskui laiko turesiu mirksiukas.gif
Atsakyti

Giega,va man ir yra didžiausias malonumas,kad nereikia tu pakietinimų visų,o ir be liemenuko negriekas išeiti....

Atsakyti