Nova, nesirk
Apie balandzius ir as galvoju, gal rytoj susukt, senokai bedariau.
Man rods is city dar nevyksta skrydziai.
Na, išaušo būti ar nebūti Brexit, diena
Nova, skrydžiai prasidės nuo balandžio, su persėdimu, bet nuo gegužės bus tiesioginiai.
Man visai patinka Ikea. Tokie klasikiniai baldai, daug kur tinka, bet kokiam stiliui.
Sveik Nova
Mus uzkviete i sidabrines vestuves birzelio pabaigoj LT.. Paziurejau bilietus,tai dar puse velnio.. Bet nepirkau dar.. Dabar biski issileisim nemazai.. O dar tutim 150£ nuolaida easy jetui.. gaila,jis i lt neskrenda...
Stebėsiu svaro kursą. Jis man aktualus šiuo metu. O, dėl brexito matysim po šiandienos balsavimo.
Orouoste 1£ maziau nei 1euras
Blogiausias kursas yra pašte. Net, nežinau iš ko jie nukabina tuos kursus.
Bet, tai Lietuvoje kokia žiema, kaip pusto. Mums, čia, be sniego sėdint taip gražu
Patarkit. Ant suknelės užsidrėbiau barbekiu padažo. Kuom išvalyti?
Matau sniega per langa )) Man tai zavesio jis visai nekelia.. dar ryt kazkaip iki Kauno dasikast reiks..Slidu.. Vakar palatoj gulejau su mergina,kuri papu pakelima dare. Irgi is Kauno,pati su masina atvarius.. Tai siandien jau stresavo,kaip parvairuos atgal..
Nezinau kaip isvalyt.. Playciau su kokiu fairiu..
Sveikos mergaites kas nuomoja gyv patalpas Londone noriu ispeti.Isnuomavau buta Ilforde dviem panom,viena is ju vardas Anastasiya sneka su stipriu rusisku akcentu veikeja is Vilniaus.Butas buvo paverstas landyne,lankesi visokie neaiskaus plauko vyrai,galu gale paaiskejo,kad dirbo eskortu ir pabego isiskolinus uz komunalkes.Saugokites.
Nastute http://cutt.us/Nastute
Turke Soraya baisine Nevala http://cutt.us/TurkeSoraya
Ai as net nuorodos neatidarineju nes visai nesenai prisidirbau visai nekalta dalyka padariusi. Ieskojau kavos puodeliu graziu per googla, vieni patiko, paspaudziau ant nuotraukos, ir opa, pareina zinute i tel, aciu kad uzsisaket paslauga kazkokia ibooks, kainuos 4.50£ per savaite. Greit ieskot internete, tai iskart radau kad daznam o2 vartotojui sis reikalas nutinka, per o2 puslapi ir susitvarkiau, bet tai blyn pilnas svietas aferistu
Limcamca, ar priveikei deme? As ir gal pirma su indu plovikliu bandyciau, po to jau su demiu valikliu.