Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Savaitgaliaujat? As tai darbe sedziu ninja.gif
Kazi dar ilgi batai madingi, va isireike man dabar, zamsiniai ant zemo kulno, vos virs kelio.

Madingi,nemadingi,koks skirtumas.As nesioju net nesuku galvos.Va Russell-Bromley varo juos kad grazu ziureti.

Atsakyti
Labai gerai, vadinasi mes jau pacios galim nuspresti kas mums madinga ir kas ne, liux 👍

Neragavau Ikejos kukuliu rolleyes.gif

Atsakyti
Sveikos

Aha, Giega, kas cia per ikejos kukuliukai bigsmile.gif

As einu mielines bandeles su varske kept. Ryt balandzius suksiu rolleyes.gif

Nu bet ir oras. Net suva nosies nekisa...
Atsakyti
Kad visai neblogas tas oras mirksiukas.gif

Visose Ikejose yra valgyklos. Be keliu saltu uzkandeliu duoda ketvirti vistos,zuvi arba tuos kukuliukus. Su fritkem arba bulviu kose. Nu nerealaus skonio mirksiukas.gif O uz kasu yra maisto parduotuvele,ten galima saldytu nusipirkt mirksiukas.gif
Jei kada busit,nueikit pavalgyt i Ikeja mirksiukas.gif Papigiai ten mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai ta Ikea toli, reik jau specialiai ten vaziuot, siaip man ten patinka pazyliot, prisirenku visokiu
nieku, MB nelaimei biggrin.gif
Atsakyti
Načiort, neisejo pustos, minkstos mano bandeles unsure.gif neiseina man is mielines teslos bandeles, nors tu ka. O jau taip čyriai recepto laikiaus huh.gif

Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2019 01 12, 20:31)
Labai ta Ikea toli, reik jau specialiai ten vaziuot, siaip man ten patinka pazyliot, prisirenku visokiu
nieku, MB nelaimei  biggrin.gif

Daznai ir mes i ta Ikea nevaziuojam.. Bet jei bunam salia ir noris greit uzkast,tai ten geriau nei macdonalde biggrin.gif

QUOTE(*nova* @ 2019 01 12, 21:03)
Načiort, neisejo pustos, minkstos mano bandeles  unsure.gif neiseina  man is mielines teslos bandeles, nors tu ka. O jau taip čyriai recepto laikiaus  huh.gif

esu kazkada lt kepus,gavos,bet kita diena vistiek sukietejo.. pamenu kaip mociute iskepdavo,tai ilgai minkstos tos bandeles budavo..
Pabandyk is gatavos teslos,buna ir mielines mirksiukas.gif
Atsakyti
Labukas

Na kaip savaitgalis visoms biggrin.gif
Mano toks tinginio,kad jau nepanemu ne kada toks buvo biggrin.gif Vakar grynai visa diena ant sofu prasedejom,serialus praziurejom biggrin.gif Valgyt sestad padaryta buvo,tai tik pasisildyt tereikejo biggrin.gif Ai,vakare varskes apkepa iskepiau mirksiukas.gif Ir visi musu darbai biggrin.gif Uz tai siandien namus tvarkyt eisiu biggrin.gif
Atsakyti
Laba,

Aš net nežinau kaip mūsų savaitgalį pavadinti. Šeštadienį futbolas, paskui išsivalėm namus, visas spinteles, sodą. Sukrovėm visokius nereikalingus daiktus, vakar ryte išvežėm į šiukšlyną. Kai prasidės pavasaris, reikės dar kartą važiuoti, kad visokius aplūžusius vazonus išmesti.
Paskui važiavom pasivaikščioti iki Eppingo miško, grįžę kepėm naminę picą. Na ir viskas. Kažkaip anksti ėjom miegoti visas dienas, tai, bent jau išsimiegojom.

Turiu ir aš ilgus batus, bet niekaip nepritaikau prie ko juos nešioti.

Ikea kukulius žinau, esu ragavusi. Žinau, juos daug kas mėgsta. Va, namus išsikuopėm, reikia vėl iki Ikea pavažiuoti, vėl naujų dalykų užsipirkti. Tuo pačiu ir į Lakeside įlysti. biggrin.gif
Atsakyti
Kad tuscia vieta ilgai nebutu,reik us naujo uzpildyt biggrin.gif
As siaip nelabai Ikeos megstu.. Nies ir vaiku spintos ir salione a la sekcija is Ikejos,ir kilimas,ir kokybe nesiskundziu,bet kazkaip jie sustinge laike biggrin.gif Pamenu dar Lt varciau Ikejos kataloga,tai buvo prues kokua 20m,man ten tai visjas grazu buvo biggrin.gif Beeeeet,nelabai kas ir pasikeite biggrin.gif Turbut vartytum ta 20m senumo ir siumetini ir didesne puse daiktu butu tie patys biggrin.gif
Atsakyti
Mano savaitgalis tai dirbamas, penktadienio nakti dirbau, tai sestadieni gryzus miegojau iki pietu, po to vaziavom maisto apsipirkt, valgyt pasidarem ir telika ziurejom, sekmadieni irgi po namus, o vakare vel i darba isejau.
Pas mane mieles saldytuve stovi nuo kuciu, nusipirkau, o net kuciuku nekepiau, reiktu kazka iskept, bet gal paprasciau ismest tas mieles biggrin.gif
Atsakyti
Sergu... vakar visa diena namie pratupejau. Ir dabar jau namo vaziuoju. Puses zmoniu darbe nera- serga. Ventiliacijos normalios nera, langai nei vienas neatsidaro, uztat ir perdavinejam gripo estafete vienas kitam blink.gif
Vakar balandzius padariau, tai ir siandien dar uzteks. Taip noreciau karstos burokeliu sriubos mirksiukas.gif jei bus buroku namie, issivirsiu siandien.

Limcamca, daug per diena pasidarot darbu bigsmile.gif man tikrai vienos dienos neuztektu tokiam dideliam tvarkymui mirksiukas.gif klausyk, minejei kad skrydziai is city airporto i LT yra? Nerandu LT ju marsrutuose ax.gif o gal as ka maisau, gal tik zada atidaryt tokius skrydzius ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti