Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Laba,

Nieko nezinau, tik pargrizom. Jezau, kaip tie francai gerai gyvena: toks maistas, toks vynas, toks alus. Ir oras: saule zeme ridinejas, silta. 

Atsakyti

Limcamca, 15 Vas 2017 - 18:18, parašė: Laba, Nieko nezinau, tik pargrizom. Jezau, kaip tie francai gerai gyvena: toks maistas, toks vynas, toks alus. Ir oras: saule zeme ridinejas, silta.

Cia kaip kam pasiseks. :D  Nu gerai tai gerai bet pas mano frankus saule besiritinedama ledynus apsviecia.O maistas suriai ir visa kita tai super.

Pridėta:

• Priedas  image.jpg   260,69KB   0 Parsiųsta kartų
  • Priedas  image.jpg   160,78KB   0 Parsiųsta kartų
  • Priedas  image.jpeg   129,64KB   0 Parsiųsta kartų
Atsakyti

Aaaa... nu cia jau tu pati i tuos ledynus nusigrudai  :B Man paveiksliukus paziureti laabai grazu. Nu gyvai irgi noreciau paziureti, bet galetu buti taip pat viskas grazu, bet silta. Trumpomis rankovemis.  :D 

Giega, o is kokios vyno parduotuves jus gerimus perkat dazniausiai? 

Laba  :4u: 

Atsakyti
LAbukas

Limcamca,cia apie prancuzija klausi?Mes is Pidou ir dar vienos,tokios nedideles,nepamenu pavadinimo..ten duoda paragaut vynu mirksiukas.gif

Va va,as gal ir noreciau kokia 1d po kalnus sniega pavaikstinet,bet moket uz saltas atostogas-neee...DAbar draugai slidinet i Ukraina isvaziave biggrin.gif Viskas papigiai,kapeikas kainuoja..Nu bet negundo visiskai biggrin.gif

Kur Nova pradingus g.gif
Atsakyti

A, tai tu turbut kalbi apie Calais Wine store, cia paciu britu parduotuve? Vo, mes ten si karta buvom uzeje, ir nutrukom. 

Jo, pagalvojau ir as, kad Nova netiketai pradingo. Reikes sms suraityt. 

Atsakyti
GAli but,kazkaip panasaii ir vadinas biggrin.gif KAzkur turejau vizitine,bet gal jau ismeciau ax.gif Tokia nedidele bazyte,iejus-tasting room-gali ragaut biggrin.gif Patiko man tas ragavimas,nes is tikru stikliniu tauriu,o ne kokiu vienkartiniu puoduku mirksiukas.gif
O as angli ji ar prancuzu,net nesidomejau g.gif Kazkaip uzvaziavom karta,patiko tas ragavimas biggrin.gif Na ir vynai kitokie,nei pvz tam Pidou...Bet sitoj as tik kokias 2-3dezes pasiimu...Pagrindas vistiek Pidou buna..As Torreso vyno butinai pasiimu,Cheneto keliu rusiu..Dar paragavimui kokiu keliu rusiu po pora buteliu,paskui fotkinuos ir sekanti karta imu dezem,jeigu patiko mirksiukas.gif
Reiktu jau man vaziuot,o tai liko keli buteliukai tik...
Atsakyti

Jo britu ta parduotuve. Patiko mums. 

Dar biski apsipirkom pavasariui/vasarai. Uzejom i tuos outletus, tai neblogi visai. Tomy Hilfiger, Calvin Klein, Nike, Adidas jei kam patinka tai labai neblogos kainos. Ypac Nike. 

Atsakyti

Labas rytas, su svente  :lietuva:

O kaip ten Calais dabar, nebera pabegeliu ant kelio?

Atsakyti

Nebera. Svaru, grazu. Prie vyno sandeliu matem du begiojancius, bet manau tokius pavienius greit surenka. 

Patikra Border Force gan rimta. Klausineja kur UK gyveni, kur buvai atvaziaves, ka pirkai, ar turi cigareciu. Tiesa, Prancuzu patikra pasitiko kariai su automatais. Taip juokinga buvo. Ir visu zmoniu reakcija, visi akis ispucia: tipo kur cia vaziuot, kaip elgtis, ka cia daryti. Jie masinas apziuri, pasisveikina.  :D 

Dabar per sias atostogas, uzsisakant telefonu bilieta, kaina 23 svarai pirmyn/atgal, jei grizti ta pacia diena. Tai pigiau grybo. Ryte nuvaziuoji, ten viskas vietoje, jei nori apsiperki ar tai vyno, ar i outlet, ar i cite europa (mes ten makaluojames dazniausiai, nes ten yra tas Carefree a la Asdos tipo parduotuve, mums patinka maistu prisipirkt) ir vakare grizti namo. Liuks dienos kelione gaunasi. 

Atsakyti

Ar jus dar nieko nedarot soduose? Nieko nesodinat? Bijau praleist. 

Atsakyti

Oj ne, dar tikrai nieko nedarau kieme, labai slapia pas mane. Siaip tai jau narcizai, tulpes ir dar ten kazkas gerokai paauge, jei kokia savaite toks oras issilaikys, galima bus ir pasikapstyt. Vakar kaip tik Lidle tokiu graziu zydinciu gelyciu prideta, bet gaila jas butu lauke kankint, na nebent primules jau galima sodint, tos tai tikrai nebijo vesesnio oro. Va jei kazka norint pasidaigint paciai ant palanges, tai jau pats laikas.

Atsakyti

As apejau vakar kieme, pas mane tas pats. Narcizai ir tulpes jau islinde. Bet, slapia dar labai. 

Atsakyti