Laba,
Nieko nezinau, tik pargrizom. Jezau, kaip tie francai gerai gyvena: toks maistas, toks vynas, toks alus. Ir oras: saule zeme ridinejas, silta.
Limcamca, 15 Vas 2017 - 18:18, parašė: Laba, Nieko nezinau, tik pargrizom. Jezau, kaip tie francai gerai gyvena: toks maistas, toks vynas, toks alus. Ir oras: saule zeme ridinejas, silta.
Cia kaip kam pasiseks. Nu gerai tai gerai bet pas mano frankus saule besiritinedama ledynus apsviecia.O maistas suriai ir visa kita tai super.
Aaaa... nu cia jau tu pati i tuos ledynus nusigrudai Man paveiksliukus paziureti laabai grazu. Nu gyvai irgi noreciau paziureti, bet galetu buti taip pat viskas grazu, bet silta. Trumpomis rankovemis.
Giega, o is kokios vyno parduotuves jus gerimus perkat dazniausiai?
Laba
Nebera. Svaru, grazu. Prie vyno sandeliu matem du begiojancius, bet manau tokius pavienius greit surenka.
Patikra Border Force gan rimta. Klausineja kur UK gyveni, kur buvai atvaziaves, ka pirkai, ar turi cigareciu. Tiesa, Prancuzu patikra pasitiko kariai su automatais. Taip juokinga buvo. Ir visu zmoniu reakcija, visi akis ispucia: tipo kur cia vaziuot, kaip elgtis, ka cia daryti. Jie masinas apziuri, pasisveikina.
Dabar per sias atostogas, uzsisakant telefonu bilieta, kaina 23 svarai pirmyn/atgal, jei grizti ta pacia diena. Tai pigiau grybo. Ryte nuvaziuoji, ten viskas vietoje, jei nori apsiperki ar tai vyno, ar i outlet, ar i cite europa (mes ten makaluojames dazniausiai, nes ten yra tas Carefree a la Asdos tipo parduotuve, mums patinka maistu prisipirkt) ir vakare grizti namo. Liuks dienos kelione gaunasi.
Oj ne, dar tikrai nieko nedarau kieme, labai slapia pas mane. Siaip tai jau narcizai, tulpes ir dar ten kazkas gerokai paauge, jei kokia savaite toks oras issilaikys, galima bus ir pasikapstyt. Vakar kaip tik Lidle tokiu graziu zydinciu gelyciu prideta, bet gaila jas butu lauke kankint, na nebent primules jau galima sodint, tos tai tikrai nebijo vesesnio oro. Va jei kazka norint pasidaigint paciai ant palanges, tai jau pats laikas.