Tik kursai
Na bet ar labai reikalingas tas sertifikatas? Eisi ir mojuosi juo? Kas nusimano,mato iskart deimantas ar ne,kas nenusimano,tai ir sertifikatai nepades
Nezinau,gal as tokia perfectioniste,bet man tai svarbu.As ziuriu kad ir mazesnis jis butu bet kokybiskesnis.Jau vien pardavimo atveju jis tures savo isliekamaja verte.As daug ziedu turiu.Su rubinais,deimantais ir tt.Kazkaip musu seimoj jie persiduoda is kartos i karta.Kaip kuriuos gaminius planuoju persidaryti i apyranke.
Na bet ar labai reikalingas tas sertifikatas? Eisi ir mojuosi juo? Kas nusimano,mato iskart deimantas ar ne,kas nenusimano,tai ir sertifikatai nepades </p></div></blockquote><p></p><p>Nezinau,gal as tokia perfectioniste,bet man tai svarbu.As ziuriu kad ir mazesnis jis butu bet kokybiskesnis.Jau vien pardavimo atveju jis tures savo isliekamaja verte.As daug ziedu turiu.Su rubinais,deimantais ir tt.Kazkaip musu seimoj jie persiduoda is kartos i karta.Kaip kuriuos gaminius planuoju persidaryti i apyranke.</p>
Kazin jazin ar tas sertifikatas suveils pardavimo atveju.. nebent per kokius aukcionus.. Viena drauge buvo istekejus uz anglioko,tas jai padovanojo brangu zieda su dideliu deimantu,su sertifikatais. Kai issiskyre,jai reikejo pinigu ir nunese i juvelyrine parduot su visom dezutem ir sertifikatais.. ir vistiek paskaiciavo ciut brangiau nei uz lauza..
Kazin jazin ar tas sertifikatas suveils pardavimo atveju.. nebent per kokius aukcionus.. Viena drauge buvo istekejus uz anglioko,tas jai padovanojo brangu zieda su dideliu deimantu,su sertifikatais. Kai issiskyre,jai reikejo pinigu ir nunese i juvelyrine parduot su visom dezutem ir sertifikatais.. ir vistiek paskaiciavo ciut brangiau nei uz lauza..
Nu tu paziurek ta pati Ebay.Kur sertifikuoti ir su cekiais kaina kyla dvigubai.
is Ebejaus nepirkciau jokiu deimantu,nesvarbu sertifikuoti jie ar ne
is Ebejaus nepirkciau jokiu deimantu,nesvarbu sertifikuoti jie ar ne
Ir as nepirkciau,bet yra kas perka.Ir uz tuos kur serifikuoti gauna daug daugiau.Bet cia kaip kam atrodo.As paprasciausiai sekiau kainas viena karta pries perkanti dukrai dovanas,tai ir susidariau bendra vaizda.
Ir isviso,cia pries kelis metus eidama gatve Chelsea and saligatvio radau brilika.Ale toki nemaza.Nu nuostabus.Ziba uz kilometro.Su vyru nunesem zmogui kuris dirbes deimantu kasykloj ir turi visa tikrinimo aparatura ir pasirodo kad ten kristalas.Ale ziba taip-kad deimantam pasislepti.Tai tiek pas mane patirties su deimantais.
Kazi dar ilgi batai madingi, va isireike man dabar, zamsiniai ant zemo kulno, vos virs kelio.
Kazi dar ilgi batai madingi, va isireike man dabar, zamsiniai ant zemo kulno, vos virs kelio.
Nezinau kiek madingi,bet koki lapkriti ir as nusipirkau virs keliu ant zemo kulno batus Dar daug kas nesioja Ant dzinsu tai gerai laikos,bet jei su sijonu,tai biski smunka..
Susitvarkem namus..vakar neissiemiau jokios mesos us kameros,tai kol atsils dabar.. Turim is Ikejos ju saldytu kukuliuku,nerealiai skanus jie,tai juos valgysim