Heida, jau 18 mergaitei nu nieko sau ot greitai laikas eina
Labai greit, nesuprantu kada ji uzaugo.
Savi vaikai greit uzaugo,o svetimi dar greiciau
Jei pirksi tikrai prabangu deimanta,nes ju ten slifavimai,skaidrumai ir tt,tai gal ir gausi koki sertifikata.. As pirkau is Ernest Jones pardes auskarus uz 500£, nukainuoti biski buvo,tai gavau tik ceki ir viskas.. Ta prasme kiek buvo aprasyme parasyta,kad deimantas tiek karatu,tuom ir pasitikejau..
Siaip patarciau pirkt geriau mazesni,bet brangesni.. As kazkaip dydziu labiau susiviojau ir pasiemiau prastesnes kokybes,bet didesnius.. Ir ka,neblizga jie taip kaip noreciau.. Va drauge turi truputi mazesni,bet labai getos kokybes,pirkta Dubajuje deimantu muziejuje,tai ne lygint nera ko-is tolo blizga
O pardese po tuo apsvietimu visi vienodai graziai blizga,o realiai taip nebenlizga.
Jei pirksi tikrai prabangu deimanta,nes ju ten slifavimai,skaidrumai ir tt,tai gal ir gausi koki sertifikata.. As pirkau is Ernest Jones pardes auskarus uz 500£, nukainuoti biski buvo,tai gavau tik ceki ir viskas.. Ta prasme kiek buvo aprasyme parasyta,kad deimantas tiek karatu,tuom ir pasitikejau..
Siaip patarciau pirkt geriau mazesni,bet brangesni.. As kazkaip dydziu labiau susiviojau ir pasiemiau prastesnes kokybes,bet didesnius.. Ir ka,neblizga jie taip kaip noreciau.. Va drauge turi truputi mazesni,bet labai getos kokybes,pirkta Dubajuje deimantu muziejuje,tai ne lygint nera ko-is tolo blizga
O pardese po tuo apsvietimu visi vienodai graziai blizga,o realiai taip nebenlizga.
As savo dukrai pirkau ziedeli is Tiffany 18 gimtadienio proga.Vat sita.Tik pas ja balto aukso.
O mokyklos baigimo proga pirkau vat sita pakabuka.Turiu visus dokumentus ir sertifikatus.
Vyras man suzieduotuvem nupirko ziedeli su nedideliu briliku,tai turiu Antverpeno deimantu serifikata prie jo.Ir irgi pirko is Enest Jones.Ir kazkaip nebrangiai jis uz ji mokejo,nes buvo 50% nuolaida.Apie £500.Tai zvengiu kad papigiai prasisuko visai.
Aciu grazuoles, viskas aiskiau dabar, kad nebutinai turi but rastiskas patvirtinimas. Elija, labai grazus papuosalai, tokie is toli kokybe sviecia.
As tokiu brangiu nepirksiu, maciau neblogu nuolaidu dabar, tai kazka isrinksiu is H Samuel ar Ernest Jones.
As tokiu brangiu nepirksiu, maciau neblogu nuolaidu dabar, tai kazka isrinksiu is H Samuel ar Ernest Jones.
Labas rytas
Heida, labai faina dovana sugalvojai. Ir dovana ir prisiminimas
Heida, labai faina dovana sugalvojai. Ir dovana ir prisiminimas
Labukas
As 16m buvau gavus auksini zieduka dovanu.. Tada dar be jokiu deimantu Pameciau kokiu 19... labai gaila buvo..
ai,mano ziede deimantai irgi graziau bluzga,nei auskarai.. Net nezinau ko cia tie auskarai tokie neblizgus..
Siandien man kursai.. Mano menedzeris parase,kad 8, atvariau-sako 9 tai dabar sedesiu virs valandos Taip kad atrikit bendraut,man liudna
As 16m buvau gavus auksini zieduka dovanu.. Tada dar be jokiu deimantu Pameciau kokiu 19... labai gaila buvo..
ai,mano ziede deimantai irgi graziau bluzga,nei auskarai.. Net nezinau ko cia tie auskarai tokie neblizgus..
Siandien man kursai.. Mano menedzeris parase,kad 8, atvariau-sako 9 tai dabar sedesiu virs valandos Taip kad atrikit bendraut,man liudna
Labas rytas
Heida, tikrai gera dovana mergaitei bus. O kiek mazajai dabar
Giega, apie ka kursai? Kaip parcelius veziot?
Heida, tikrai gera dovana mergaitei bus. O kiek mazajai dabar
Giega, apie ka kursai? Kaip parcelius veziot?
QUOTE(*nova* @ 2019 01 10, 07:58)
Supratimo neturiu Dar sedziu,laukiu.. nei namo del 15 min vaziuot,nei ka..Gal iki maistines nulekt,nereiks paskui..
Sekmad nakti is sito depo pavoge dideli kieki telefu.. Vieni sneka 1000, kiti 2000, bet tikrai dideli.. Tai gal vel kokie saugumai ir panasiai.. Visi tures praeit tuos kursus,tik ne visi is kart-kazkam dirbt reikua
Eik tu sau! O telefonai siuntiniuose buvo ar imones?