O pas mus atvirksciai-isveze rusiuojamas,o paprastu ne Jau 3maisai aplink guli.. manau turetu susirinkt viska,nes realiai jau 3 sav eina,kaip nevezta. mums penktad isvezdavo.
Zinok neima salia padetu, ir pas mane 2 maisai buvo padeti, ir pas beveik visus kaimynus, tai visus ir paliko gulet. Tikrai turetu paimt viska, veza nesamoningu grafiku, o dar ir siuksliu per tas sventes didesnis kiekis, pas mus sveciai savaite buvo, tai vien buteliu jauciu konteineris gavosi (na cia aisku baisi geda). Ir siaip gi jos prasmirsta, o jei dar lapes kokios isisuktu.
Heida, nu ir ko dabar gedinies del buteliu sventes gi buvo juk ne po eilinio savaitgalio tiek prisirinko
Negaliu skustis siuksliu isvezimu musu pusej. Viska pas mus surenka. Neteko matyt maisu besivoliojanciu ant gatves.
Bet kaip silta siandien. Atsilapojus ir is ryto i darba ejau, ir po darbo - namo.
Negaliu skustis siuksliu isvezimu musu pusej. Viska pas mus surenka. Neteko matyt maisu besivoliojanciu ant gatves.
Bet kaip silta siandien. Atsilapojus ir is ryto i darba ejau, ir po darbo - namo.
Siaip vidada tvarkingai isveza,tik per sventes sumakaluoja savo grafika,taip ir prisikrauna..Isveze siandien,3maisai ant zemes buvo,viska surinko
Pas mus vežė įprastai, tik dviem dienom vėliau, nei įprasta. Nuo 24 d pradės rinkti eglutes. Praeitais metais mūsiškės nepaėmė, šiemet matysim.
Aš vakar sugalvojau, kad reikia senus dokumentus supjaustyti. Prisipjausčiau 3 didžiulius šiukšlių maišus. Galvoju, nuvešiu prie Sainsburys, stovi dideli konteineriai - išmesiu. Ką jūs sau galvojat. Va, ten tai matosi konteineriai nevežti, turbūt nuo švenčių. Negana to, perpildyta, tai dar ir aplink šiukšlių krūvos primėtytos. Ir, taip visokios pakuotės, dovanų popierius ir pan.
Heida, mano džiovyklė (kol kas), atvirkščiai išdžiovina taip, kad man net lyginti nereikia. Na, visokius rimtesnius rūbus, pralyginti gal ir reiktų, bet kasdieniniai tai super gerai išdžiovinti. Savaitgalį vaikščiojau po namus, ir net neramu buvo, kaip čia nieko lyginti nėra
Aš vakar sugalvojau, kad reikia senus dokumentus supjaustyti. Prisipjausčiau 3 didžiulius šiukšlių maišus. Galvoju, nuvešiu prie Sainsburys, stovi dideli konteineriai - išmesiu. Ką jūs sau galvojat. Va, ten tai matosi konteineriai nevežti, turbūt nuo švenčių. Negana to, perpildyta, tai dar ir aplink šiukšlių krūvos primėtytos. Ir, taip visokios pakuotės, dovanų popierius ir pan.
Heida, mano džiovyklė (kol kas), atvirkščiai išdžiovina taip, kad man net lyginti nereikia. Na, visokius rimtesnius rūbus, pralyginti gal ir reiktų, bet kasdieniniai tai super gerai išdžiovinti. Savaitgalį vaikščiojau po namus, ir net neramu buvo, kaip čia nieko lyginti nėra
Eglute dirbtine,nupuosta,i palepe uzkelta
Siandien taip ilauziau naga,per puse mesos.. Tai klibinau klibinau,dabar iki galo nuplesiau.. Dar tvinksi visas pirstas..Prisiliest neina.. Bet tas iluzes nagas irgi visur kabinosi..
Dabar ta Ryanairo sistema.. Jei as turiu priority,bet vietu nepirkau,tai registruotis vis tiek neleidzia? Ar vazinejot kuri su ta Citybee masina lt? kaip ten ? Intike taip idomiai raso-ir laika skaiciuoja ir km Sprendziam ar nuomuotis masina ar uzteks to citybee
Siandien taip ilauziau naga,per puse mesos.. Tai klibinau klibinau,dabar iki galo nuplesiau.. Dar tvinksi visas pirstas..Prisiliest neina.. Bet tas iluzes nagas irgi visur kabinosi..
Dabar ta Ryanairo sistema.. Jei as turiu priority,bet vietu nepirkau,tai registruotis vis tiek neleidzia? Ar vazinejot kuri su ta Citybee masina lt? kaip ten ? Intike taip idomiai raso-ir laika skaiciuoja ir km Sprendziam ar nuomuotis masina ar uzteks to citybee
Mano egle jau seniai nupuosta. Antro sausio ir "nurengiau" eisim su MB isodinsim kur gardene.
Gal reikejo iluzusi naga su pleistru uzklijuot, kad taip nekliutu kol siek tiek ataugtu ot nemalonus jausmas...
Nu nea, neteko dar vazinet tokia masina o ir nuomotis kolkas neprireike kada i LT jau vaziuojat
MB gimtadienio dovana. Ar geros jos? Gal kas turite tokia?
https://www.google.c...HVdKBIAQgTYI9wU
Gal reikejo iluzusi naga su pleistru uzklijuot, kad taip nekliutu kol siek tiek ataugtu ot nemalonus jausmas...
Nu nea, neteko dar vazinet tokia masina o ir nuomotis kolkas neprireike kada i LT jau vaziuojat
MB gimtadienio dovana. Ar geros jos? Gal kas turite tokia?
https://www.google.c...HVdKBIAQgTYI9wU
Mano nagai labai ilgi,bsndziau kiek imanoma trumpiau nukirpt,bet liko tik kampukas priauges.. nu tai plesiau po truputi.. dabar pleistru uzlipdytas,bet vistiek jautrus..
15 isvarom. Trumpam kaip visada
15 isvarom. Trumpam kaip visada
Man net skura pasisiause ... nemalonios tokios nagu "proceduros"
Nu nu , o kada ant ilgiau vaziuosit lyg sausio men app turi
Labas rytas,
Tikrai gi, Giega, taves LT laukia.
Nova, mano vyras turejo tokia kazkada. Bet, jam labiau prie dusios malkos, anglis ir tikra ugnis. Kazkiek esam burgeriu kepe, o paskui tiesiog stovejo sode. Siaip, man, kadangi as nekepu, labai faina. Bet, vat vyrui nelipo nors tu ka.
Tikrai gi, Giega, taves LT laukia.
Nova, mano vyras turejo tokia kazkada. Bet, jam labiau prie dusios malkos, anglis ir tikra ugnis. Kazkiek esam burgeriu kepe, o paskui tiesiog stovejo sode. Siaip, man, kadangi as nekepu, labai faina. Bet, vat vyrui nelipo nors tu ka.
Labukas
QUOTE(*nova* @ 2019 01 07, 21:27)
Man net skura pasisiause ... nemalonios tokios nagu "proceduros"
Siandien jau geriau.. tik prilietus skauda.
Kad brangu i ta Lt ilgiau vaziuot Ten tiek isleidi,kiek per atostogas neisleidi
Mb vis paziurineja tas dujines bbq,sako,tik pasukai rankenele ir kepa bet sau neperka
Limcamca, o ten kokia ugnis? Netikra? Sita gali kurt ir su dujom ir anglim. Ant malku mes nieko nekepam nors ir sita, gerai pakrovus ir ant malku gali kept
Giega, ziurejau ir as bilietus i LT kovui. Neiseina anksciau niekaip. Tai bilietai puse velnio. Tik nezinau, netraukia kazko manes ten. Nors reikia pas mamas vaziuot, nu bet kazkaip ... pasisnekam skypu, ir to uztenka. Nu bet vaziuosiu vistiek, nors keliom dienom. Apie kainas nesneku - brangi salis
Giega, ziurejau ir as bilietus i LT kovui. Neiseina anksciau niekaip. Tai bilietai puse velnio. Tik nezinau, netraukia kazko manes ten. Nors reikia pas mamas vaziuot, nu bet kazkaip ... pasisnekam skypu, ir to uztenka. Nu bet vaziuosiu vistiek, nors keliom dienom. Apie kainas nesneku - brangi salis