Ai,tu dideli pirkai.. Man tokio rankinio maziuko reikejo.. Costco ant batareiku 70£, o kur jungias i masinos prikurtke-30.. Tai primetem,kad tik masina ir tesiurbsim ir pasiemem ta uz 30.. Bet buvau Tesco nuziurejus belaidi,nepirkau vien todel,kad Sainsbury esu daug tasku prikaupus ir galvojau uz juos pasiimsiu Bet kazkaip iki Sainsburio nedavaziuoju niekaip.. Kazin,o argose galiu panaudot tuos nectaro taskus
Aha mano didelis, namams siurbt. Anksciau Argosas tikrai imdavo nectaro kortele, reik paziuret ar tebeima.
Ima,paziurejau. Bet neradau jokio padoresnio siurbliuko iki 30£.. Isbandem ta Costcini,visai gerai siurbia Ai,bus gerai.. Nes realiai masinai jo ir tereikejo.
Verdu burokeliu sriuba ir tada tinginiausim
Verdu burokeliu sriuba ir tada tinginiausim
Heida, nu labai fainas siurbliukas. Noriu ir as keist siurbli, ir mano didelis, sunkus.
Giega, matei musu pakraunama maziuka siurbli. Per silpnas jis baldu siurbimui. Kur nuo plyteliu susiurbt tai nieko, bet kur nuo kilimo - jau sh... gaunas.
Iskepiau kugeli su vistiena, einam valgyt . Draugai kviete vaziuot kur pavalgyt. Bet ai - patingejom
Giega, matei musu pakraunama maziuka siurbli. Per silpnas jis baldu siurbimui. Kur nuo plyteliu susiurbt tai nieko, bet kur nuo kilimo - jau sh... gaunas.
Iskepiau kugeli su vistiena, einam valgyt . Draugai kviete vaziuot kur pavalgyt. Bet ai - patingejom
Tai ir mb sako,kad tie batetiniai gali netraukt normaliai. O cia vis tiek ijungi i akuma. I mano batu padus labai prilenda akmenuku,paskui masinoj iskrenta,tai pilna masina ju.. tai sitas gerai susiurbe juos
O namie mes Miele turim,labai geras. Nesunkus,manevringas,gerai traukia,negarsiai uzia.. Pardej turejau Samsunga,tai reke garsiai,o nieko nesiurbe
Mus ir kviete kur pavalgyt,bet mes is namu buvom tik tik papietave,tai irgi niekur nevarem.
O namie mes Miele turim,labai geras. Nesunkus,manevringas,gerai traukia,negarsiai uzia.. Pardej turejau Samsunga,tai reke garsiai,o nieko nesiurbe
Mus ir kviete kur pavalgyt,bet mes is namu buvom tik tik papietave,tai irgi niekur nevarem.
Giega, parodyk savo miele maziukas jis
QUOTE(*nova* @ 2019 01 06, 18:06)
Giega, parodyk savo miele maziukas jis
https://www.currys.c...168844-pdt.html
Tik cia jau naujesnis modelis,musiskiui jau kokie 8m,bet siurbia,kaip naujas Modelis butent tas Cat and dog
o dydzio nu kaip normalus siurblys,neperdidziausias,bet ir nerankinis..
https://www.argos.co...ASABEgKGXPD_BwE
Mano va. Sunkus kaip velnias. Masinas gerai siurbt, bet po namus tampytis tikrai neidealus variantas.
Mano va. Sunkus kaip velnias. Masinas gerai siurbt, bet po namus tampytis tikrai neidealus variantas.
Nu bet tuos Henrius llabai giria,kad geri siurbliai.. Jei lygint ta Henri su miele,tai miele per puse zemesne,bet pailgesne.
Sunkus, nepatogus, ypac tampytis per laiptus. Noriu kito, lengvesnio... gales MB masina siurbtis su situ
Skaniu desertu pasidarem - ledu su uogom. Taip skaniai sulindo
Skaniu desertu pasidarem - ledu su uogom. Taip skaniai sulindo
Laba,
Pas mane irgi Miele, man labai patinka.
As vis dar negaliu atsidziaugti dziovykle. Nu, pasaka
Pas mane irgi Miele, man labai patinka.
As vis dar negaliu atsidziaugti dziovykle. Nu, pasaka
Dziovykle superinis daiktas, tik galetu dar turet ir lyginimo funkcija nes maniske, jei tik daugiau pakrauta, tai paglamzo rubus, ypac mokyklinius baltinius.
Kaip atsibodo siuksliu nevezimas, pilnas kiemas jau, dar gerai kad nors juodus veze, tos ruosiuojamos nors nesmirda, bet nezinau per kiek laiko man issilygins tos siuksles, pridetiniu maisu nepaima, tik kas konteineryje, sita kai isves as vel iskart pilnuteli pridesiu, zodziu beda.
Kaip atsibodo siuksliu nevezimas, pilnas kiemas jau, dar gerai kad nors juodus veze, tos ruosiuojamos nors nesmirda, bet nezinau per kiek laiko man issilygins tos siuksles, pridetiniu maisu nepaima, tik kas konteineryje, sita kai isves as vel iskart pilnuteli pridesiu, zodziu beda.