Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Va,parvaziavo is Lenkijos,ten 3pusseseres,dvi vyresnes,viena neturi 2metuku. Su ja niekuom ir nepasidalino biggrin.gif Ana (pussesere)reke,kad viskas jos biggrin.gif Tai dabar ir musiske biski krenta ant zemes,jei ko nagauna biggrin.gif O kaip savo zaislu pasiilgo-ta ima,ana ima,viskas i rankas netelpa.. o dar apsiziuri ar niekas atimt neatbega biggrin.gif
Dar ismoko viska(maista) i rankas imt,tai manau gerai gausis su tortu,leisim pasiterliot biggrin.gif Vakar metukai buvo,sestad cia atsvesim mirksiukas.gif pafilmuosiu,pagotkinsiu mirksiukas.gif parodysiu mirksiukas.gif

Atsargiai su dziovykle,ziurek tempas. esu sugadinus kelis rubus.. realiai dziovinu tik ranksluoscius. ir nebent kazko staigiai reikua.. kitu rubu negadinu.. beje,lygint vistiek reikia mirksiukas.gif nebent iskart istraukei ir graziai sulankstei.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giega: 27 gruodžio 2018 - 22:59

Labas mielosios.Mano Kaledos labai ramios.Ka sefas dave ta valgiau.Gaminti nereikejo,tvarkyti nieko nereikejo.Sedziu balkone ir ziuriu i kalnus.

Nepasiilgau namu visai.Dar cia atsedeciau kokius 5menesius.

Pridėta:

• Priedas  image.jpeg   134,26KB   0 Parsiųsta kartų
Atsakyti

Del dziovykles tai as irgi atsargi su ja.Ranksluosciai tai taip.Dar kokios pigios maikes su vyro apatiniais irgi taip.Visa kita eina ant kereplos pas mane.Nes kaip be dziovintum,viskas po truputi traukiasi.Pataline vistiek gerokai suglamzo man,taip kad dziaunu ant kereplos.Dar buna kartais imetu  nuemusi jeigu reikia kur greitai eiti beveik sausa daikta,tai dziovinu ji 10-15 minuciu.Bet dziovykle tureti reikia butinai.Super daiktas.

Atsakyti
Labukas

QUOTE(I.Elija @ 2018 12 28, 19:07)
Bet dziovykle tureti reikia butinai.Super daiktas.</p>

VA,su situo tikrai sutinku mirksiukas.gif

Na ka,sestadienis biggrin.gif Iki KAledu liko 361 diena biggrin.gif Ta proga einu marinuot aviena naujakui biggrin.gif VAkar planavom iki maistiniu,bet netiketai i Wonderlanda nuvaziavom biggrin.gif Ai,zmoniu daug,musu kompanija dar didesne biggrin.gif ant supyniu mes nesisupam,tai laukem,kol draugu vaikai pasisups.O kaip sakiau-kompanija didele,vaiku amzius skirtingas,vieni ant vienu nori,kiti ant kitu biggrin.gif NA pavaikstinejom,karsto vyno pagerem,desreliu suvalgem ir namo biggrin.gif
TAi reikia siandien varyt apsipirkt..Vaziuosim iki Costco..Kai as jos nekenciu biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Giega, o ką perkat Costco? man ten visko per dideli kiekiai.

Išbandžiau džiovyklę, labai patiko. Superinis daiktas. Labai patenkinta bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Kaip greitai tirpsta iseigines blink.gif tik 3 beliko unsure.gif oi kaip gera namie wub.gif nenoriu i darba 😣

Giega, kaip tu? Ar dirbai po kaledu?

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2018 12 29, 15:56)

Išbandžiau džiovyklę, labai patiko. Superinis daiktas. Labai patenkinta  bigsmile.gif

Vandeni,vyna,nes niekaip iki Prancuzijos nesusiorganizuojam.. Tual popieriu,kava,kiausus,skalbimo priemones. vaikai pampersus ten perka,gerokai pigiau,vaisine kosyte ir puse kainos nei paprastoj pardej. Dideli kiekiai,bet paskui ilgam uztenka.

QUOTE(*nova* @ 2018 12 29, 19:54)
Sveikos  4u.gif

Kaip greitai tirpsta iseigines  blink.gif  tik 3 beliko  unsure.gif oi kaip gera namie  wub.gif  nenoriu i darba 😣

Giega, kaip tu? Ar dirbai po kaledu?

Dirbau.. nors ir darbo nemazai turejau,bet visi namie buvo,tai labai anksti baigiau mirksiukas.gif

Atsakyti
Sveikos,

Su ARtejanciais 4u.gif

Giega, jo, tu teisi. Turint anuke apsimoka Costco, tikrai.
Atsakyti
Su Naujais metais visas 4u.gif
Atsakyti

Išbandžiau džiovyklę, labai patiko. Superinis daiktas. Labai patenkinta bigsmile.gif

Sveikos mielosios,su Naujaisiais jus ir jusu seimas.Geru,sveiku,ramiu metu.

Del Costco tai mes irgi ten daug ka perkam.Pvz Filipo Berio alieju po 5litus,baklazanus,korzetes,pomidoru pasta po  12vnt,vaisius ,kokoso alieju,antis, tt.Man ten patinka.Kad ir didesniais kiekiais bet tauposi neblogai.

Atsakyti
Labukas

Su naujaisiais 4u.gif Kaip atsventet? Mes tik vakar grizom,siandien jau dirbu.. Biski biziakas-104 stopai biggrin.gif per kaledas tiek neturejau biggrin.gif
Atsakyti
Su Naujais metais 4u.gif

Atšventėm ramiai. Važiavom pas draugus, su kuriais senai matėmės, tai tiesiog daug plepėjom. Pasiilgę buvom. Kitą dieną grįžom namo, lovose prasivartėm.
Šiandien vaikai jau į mokyklas grįžo, tiek jie, tiek aš labai sunkiai kėlėmės.
O, ir darbo iš tikrųjų daug. unsure.gif
Atsakyti