Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Priedas  burokeliu-ir-avokadu-salotos-kitaip-69869326.jpg   80,39KB   0 Parsiųsta kartų

Va dar koks.grozis

Atsakyti
QUOTE(*nova* @ 2018 12 23, 07:38)
Labas rytas

Kucios - namie, Kaledos -pas draugus  mirksiukas.gif 

PAs mus atvirksciai-Kucios sveciuose,KAledos namie biggrin.gif
QUOTE(Limcamca @ 2018 12 23, 12:19)
Laba,

Giega, o tavo misraine patiko, tik vaikai nevalgys. Ar ja irgi su aliejumi darai?

Aga,su aliejum.Juk sakiau,kad MB tik balta misraine valgo su majonezu,daugiau niekur jo negali buti biggrin.gif
PAsidaryt nedideli kieki,tikrai skani gaunas mirksiukas.gif

QUOTE(Limcamca @ 2018 12 23, 15:50)
Aš avokadą labai mėgstu, man labai skanu. Bet, kaip jį išlaikyti salotose ir mišrainėse, neįsivaizduoju. Gi, tuoj pajuoduoja.

Va jau Heida parase,kad nepajuoduoja mirksiukas.gif DAr citrinos sultim gali sulaistyt,tada dar ilgiau laikysis mirksiukas.gif
MAn dar skanu tokia ala gvakamole biggrin.gif As sutrinu avokada su sakute,labai i kose nepaverciu,tada smulkiai smulkiai pjaustyto pomidoro,svoguniuko,biski pipiru,druskytes ir taip valgau mirksiukas.gif

Dukra skambina,sako padaryk jai baltos koses(suprast baltos misraines biggrin.gif ) nes tik mano gaminta jai skani biggrin.gif biggrin.gif

Buvom Asfordo outletuose,labai neblogos nuolaidos mirksiukas.gif Prisipirkom visko-reikia nereikia biggrin.gif Tokia True Religion firma,siaip ji brangoka,tai tooookias nuolaidas padarius bigsmile.gif MAikutes po 19sv,bliuzonai po 30,dzinsai po 70,o dar jei du daiktus perki,pigesnis nemokamai mirksiukas.gif Tai ir as sau maikiu,ir MB,dar dovanu paemem biggrin.gif Anukei labai faina pasiltinta plosciuka paemem,dar sau is guess papirkau tympas,bliuska ir suknele,MB Hugo Boss tokia pavasarine striukyte tik uz 99£.DAr Ted Bakery persimatavau milijona sukneliu biggrin.gif Bet ten amziais mano dydziu nera...O kainos tik po 50-60£ bigsmile.gif PAlta matavaus,irgi tik 100£(padej jis 200 kainuoja)Bet vel dydzio nebuvo..Tai tik sliopkes pasiemiau uz 16£ biggrin.gif Penkta pora,tik skirtingos spalvos biggrin.gif
Atsakyti
O, kaip gerai apsiprekinot Giega, nereikia ne nuolaidu laukti 4u.gif

Labai patiko misraine su avokadu, gal taip panasiai i taures ir sudesiu. Liuks.

Mes anksti isvaziuojam, tai as turbut atsisveikinu. Linkiu visoms ramybes sirdyje, jaukaus Kuciu stalo su artimiausiais zmonemis. Labai smagu, kad musu nors ir sumazejo, bet vis dar tema gyvuoja. Aciu visoms, buckis i zanda 4u.gif
Atsakyti
LAbukas

Tai visos i virtuves ikritusios biggrin.gif MAn siandien vel nereikejo i darba mirksiukas.gif Is vienos puses gerai,va viska susitvarkiau neskubedama..Is kitos puses..Nu prasiau atostogu,tai tik biziakas biziakas,kokios dar atostogos..Norejom ar i LT ar i Lenkija vaziuot...NA yra kaip yra,nieko nebepakeisi jau..
Nieko neruosiu is maistu biggrin.gif Eisim i svecius mirksiukas.gif Rytdienai avies koja jau uzmarinuota mirksiukas.gif Jau ir namus daugmaz rytdienai paruosiau,liks tik stala padengt mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos

Limcamca, ir jums jaukiu Kuciu ir linksmu Sv Kaledu 4u.gif gero kelio 4u.gif

Giega, jo jo virtuvej tupiu biggrin.gif is ryto nulekem iki Romfordo, 2 tortus pasiemem rytdieniai. Anksti nuvaziavom, tai zmoniu dar nebuvo. Lausvai praejom mirksiukas.gif toks grazus oras, MB eina su sune i lauka, o as maratona tesiu virtuvej biggrin.gif reikia gi 12 patiekalu siandien vakarienei mirksiukas.gif

Atsakyti
Lai gerovės, ir laimės Šv. Kalėdos Jums teikia,
Te pildosi viskas, ko tik širdžiai reikia,
Daugiausia – sveikatos, giedriausių dienų,
Šeimyninės laimės ir metų ilgų.

Su sventem visas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Mielosios, su Kaledomis Jus, sveikatos, dziaugsmo, ramybes, sekmes visur ir visada, Jums ir Jusu seimoms

Atsakyti

Priedas  IMG_0768_1_3.preview.JPG   64,26KB   0 Parsiųsta kartų

Truputi sniegelio

Atsakyti

Su Sv Kaledom jus mielosios.Sveiku,stipriu,laimingu ir ramiu jums metu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo I.Elija: 25 gruodžio 2018 - 22:47
Labas rytas,

Kaip laikotės? Ar Kalėdų seniai dosnūs buvo?

Heida, ar sniegas iš Lietuvos? Šiemet visi foto tokias siunčia. Faina, smagu jiems. Per šventes tas sniegas tik gerus jausmus kelia.

Mes, vakar važiavom į Portsmouth. Po miestą pasižvalgyti, karinės technikos apžiūrėti. Visai gražus miestas, pasirodė. Galėčiau ten ir gyventi.
Atsakyti

Labukas

Su sventem🎄🎂
Kucias pas draugus pavakarojom,12namo grizom.. Kaledom pas mus atvare daug sveciu,kepuau avies koja,tai vel visi isgyre ir tuoj pat ja suvalge biggrin.gif Net tie,kurie reje,kad avis smirda biggrin.gif Drauge kalakuta didziausia atsiveze,tai dar puse atgal idejau.. maisto ir taip pilna liko.. Kaledas linksmai,su sokuais iki 3 biggrin.gif Net vaikai nemiegojo biggrin.gif
Vakar velai kelemes,papusryciavom,is kart uzmigom pietu biggrin.gif Tada susitvarkem namus,vel pasmaudem ir vakare filmus ziurejom.. Tingejos kur nors eit..
Dovanu irgi neblogu gavau-kosmetikos,nagu lako,daug saldumynu,daug gardumynu-skilandzio,surio mirksiukas.gif pora buteliu vyno,mb sustra konjaka gavo mirksiukas.gif

Dabar kaupiames naujiems biggrin.gif O sestad dar anukes gimke atsvesim mirksiukas.gif Siaip jos gimke vakar buvo,bet tik siandien is Lenkijos grizta.. Uzsakiau toki kremini kremini torta,leisim terliotis,valgyt rankom,kaip ten jai iseis biggrin.gif

Atsakyti
Giega, aš tave kai skaitau apie anūkę, tai man pačiai anūkų norisi bigsmile.gif bigsmile.gif Taip, šiltai, taip fainai. wub.gif

Patenkinta dovanomis ir aš. Džiovyklė bigsmile.gif baigsis mano vergavimas lygintuvui biggrin.gif batus, pusryčių padėkliuką, knygų, žurnalų, visokių skanumynų, puodelių ir pan.
Atsakyti