Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Labas rytas mielosios.Su artejanciom jus sventem.As darbe jau su visu cemodanu i kuri pati tiplciau.Kazkaip ziuriu reikia toki tarpini isigyti man,kur nei didelis nei mazas.Rytoj isskrendu i kalnus su darbu.Vakar gerai kad batai spejo ateiti,tai turesiu kuo po sniegynus vaikscioti.Taip kad sias metais mes visi kas sau busim.Cia pries dvi dienas padariau vakariene.Issidalinom dovanas vieni kitiems.Zodziu man buvo baisus metai.Dziaugiuosi kad baigesi.

Atsakyti
Labas rytas,

Prisiplanavau reikalų, o galva plyšta kaip ten sako, į visas keturias puses. Dvi tabletes jau išgėriau, lauksiu, gal praeis.

QUOTE(Heida @ 2018 12 21, 21:58)
<p>Laba.</p><p>Mes jau ir apsipirkom sventems, Morrisons, Aldi, Vida&sons aplankyta.Giega, Morrisone koju daugybe, as viena papirkau, dar ir lasisa, po 5£ kilas.</p><p>Nova, sveikatos tau, bandyk uzbegt sinusitui uz akiu.</p><p>Limcamca, kaip dantis tavo, nekankins su gydymu labai?</p>

Ne, nekankins. Viskas gerai.
Papildyta:
Panos, kokias ar kokią mišrainę gamint Kūčių stalui?
Atsakyti

Pas mane buna tik raudona su aliejum.Jeigu lieka kita ryta as imaisau ten majonezo.

Atsakyti
Labukas

Kaip gerai,jad siemet per Kucias einu i svecius,kur viskas bus paruosta biggrin.gif Uztai Kaledoms netycia leptekejau ir...20 snukeliu biggrin.gif tiek kad sumestinis balius,as jau avies koja pamarinavau biggrin.gif o misrainiu g.gif marinuoti sampinjonai,kukuruzai,poras, galima kreveciu imaisyt. mano misraines visos su aliejum buna,mb navalgo majonezo niekur,isskyrus balta mistaine.
Atsakyti
Labas rytas

Kucios - namie, Kaledos -pas draugus mirksiukas.gif

Kucioms pas mus ir tik raudona misraine. Net nezinau kitos misraines kuciu stalui ax.gif

Elija, geru tau svenciu 4u.gif Linkiu kad ateinantys metai tau butu maziau stresuoti ... 4u.gif
Atsakyti
Laba,

Giega, o tavo misraine patiko, tik vaikai nevalgys. Ar ja irgi su aliejumi darai?
Atsakyti

Laba.

Uzsidejau bulbas/morkas virt, kad rytoj kuo maziau darbo tureciau, dar silkem pagardus pasidarysiu ir zuvi suprieskoniuosiu. Mano misraines netiks, nes su majonezu  :rolleyes:  mes tik mesos nevalgom, o kiausai, grietine, majonezas, suris priimtini, bet jau kas met ta pati sakau  :D  va MB moraliskai ruosiasi silke pataluos gamint, pats pasidaro, pats suvalgo, ramu  :D​ 

Atsakyti

Priedas  20181222_180207.jpg   85,05KB   0 Parsiųsta kartų

Nepatenkintas nykstukas :D

Atsakyti
Heida, man su majonezu tinka, jam isimti darau. Greit sakyk ka gaminsi biggrin.gif
A jau grozis, kaip pasipuoses, nai nai nai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti

Kad zinok labai paprastas darysiu, balta misraine pirmu numeriu, tada su kepta duona ir pupelem, ir dar prie zuvies tokia; kepintos morkos su svogunu, marinuoti agurkeliai ir majonezas, sitos tokios kaloringos, bet labai man jos prie zuvies tinka.

Internete paziuriu, tai labai graziai atrodo burokeliu ir avokado derinys, tos spalvos tokios sventiskos.

Atsakyti
Aš avokadą labai mėgstu, man labai skanu. Bet, kaip jį išlaikyti salotose ir mišrainėse, neįsivaizduoju. Gi, tuoj pajuoduoja.
Atsakyti

Priedas  file53978009_f1f29d85.jpg   109,82KB   0 Parsiųsta kartų

Nepajuoduoja taip greit, vakara tikrai atlaiko. Va man sita silke labai sventiskai atrodo.

Atsakyti