Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

LAbukas

O as tik dabar daaugau iki to-man nieko nereikia biggrin.gif Nu rimtai,eini i shopingus,bet paklinoji batus-nu 6 poros namie,kad dar..Paziuri dzinsus-4 kabo..KAip ir sukneles kokios reiktu,o kur su ja eit-darbas,namai biggrin.gif Striukes reiktu-paltas yra,dvi odines striukes,kailinukai..Nu kam dar...Vnz,paskutiniu metu kazkaip ir nebeperku nieko biggrin.gif Sau nebeperku biggrin.gif UZ tai anukei perkam viska biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos

Ir pas mus lygiai tas pats. Nusipirkau dovanu sau 2 poras batu, kaip ir viskas. Nieko nereikia...ai gal ir reiktu dar ko, nu bet jau taip tingisi po tuos shopingus sliauziot. Vistiek nieko gero, tie patys modeliai visose pardese biggrin.gif

Vakar partis darbe buvo. Pietus su desertais, dovanu gavom... dar ryt prastumpt diena, ir penktadieni iki 12 dar kazkaip. Ir vsio - man merry christmas biggrin.gif
Atsakyti

Tai pirkt paciai viena, o gaut dovanu kas kita, tegul tik klausia manes ka man padovanot, as jau rasiu ka atsakyt  :D 

Visada labai laukiu dovanu is Lietuvos, nes zinau kad jos bus labai apgalvotos ir man labai patiks. 

O man iki mery christmas liko sianakt atidirbt ir dar viena naktis  :newyear:​ 

Atsakyti
Heida, ir kada paskui i darba? Man ir merry christmas ir happy new biggrin.gif i darba gryztu tik 2019 mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti

Man i darba sausio 3,  MB jau isejo atostogu, rytoj nebeis, siandien pavare uz dvi dienas ir atostogos, tik butu gerai kad uz jas dar ir moketu  :rolleyes:​ 

Atsakyti
Labukas
Mb siandien padirba,ryt vaidina dirbanti-tvarkos nusiplauna darbine masina ir visi eina i puba biggrin.gif Gris i darba tik 7 mirksiukas.gif ir uz viska moka bigsmile.gif
O man realiai dar siandien ryt,sekmad piemad.. bet kai cia toks biziakas biggrin.gif Gal vel gausiu sms,kad nereikia.. Paskui 25-26 laisva. vel padirbu tas kelias dienas,o gal ir nepadirbu biggrin.gif i darba man 2.. ir man nemika,jei nedirbu..
Atsakyti
Labas rytas

Giega, tai is jusu biziako shnipshtas gavosi. Koks tikslas imt is agenciju zmones, jei savi ne pilnu pajegumu dirba? Blogas menedzmentas mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(*nova* @ 2018 12 20, 07:43)
Labas rytas

Giega, tai is jusu biziako shnipshtas gavosi. Koks tikslas imt is agenciju zmones, jei savi ne pilnu pajegumu dirba?  Blogas menedzmentas  mirksiukas.gif

Pernai uzsikase buvo.. Siemet apsidraude.. Man gerai,man uztenku tu 100 stopu,as visai nenoriu draskytis. tik va abidna,kad nedave atostogu,o dabar lausvas dalina..
Atsakyti
Laba,

Grįžau iš paskutinių grožio procedūrų šiemet, nusiryškinau nagus, galvoju ar ne per daug unsure.gif
Vakar buvau pas dantistę, Gants Hille, tai labai patiko, labai švelni gydytoja. Aišku, kaip visada gydymas priešingas nei NHS, bet, kad pas juos ir brangiau, ir greičiau, tai liksiu gydytis čia.
Atsakyti
Giega, kazkaip prastai siais metais valdzia pas jus tvarkosi. Nedave atostogu, prisieme zmoniu is agenturu, dabar offus dalina. Isivaizduoju kaip jauties... 4u.gif

O man kosulys praeidineja, bet uztat sinusitas kimba blink.gif tiek negerai siandien jauciaus darbe. Nu gal nieko, gal neisisirksiu .

Atsakyti
Iš ryto užbėgau į Lidl, šventėms maisto apsipirkti. Pradžia buvo tuščia, paskui kiek žmonių prisirinko blink.gif blink.gif
Atsakyti

Laba.

Mes jau ir apsipirkom sventems, Morrisons, Aldi, Vida&sons aplankyta.Giega, Morrisone koju daugybe, as viena papirkau, dar ir lasisa, po 5£ kilas.

Nova, sveikatos tau, bandyk uzbegt sinusitui uz akiu.

Limcamca, kaip dantis tavo, nekankins su gydymu labai?

Atsakyti