Jau po darbo, lekiu i meeta. SB prie teskines meetinames
Gal pasidalinam kalediniais meniu ka kepsim ir virsim per sitas dienas
VA taip pas mane siais metais Drauge viska ruos,o mes ateisim ant gatavo KAledoms kepsiu avies koja,jei gausiu pirkt Nes kada cia ziurejau,tai jau niekur nebemaciau ju...Jei negausiu avies kojos,turiu kameroj avies kepsniuku,tuos pamarinuosiu
Limcamca,gali imest,kaip atrodo tas purskalas?SAke nusprende pas mus svest Tai parodysiu,lai nusiperka-ju vaikas alergiskas
Avies koju vakar maciau Asdoj, po 5 su kazkiek pensu, bet manau uzves dar ju iki svenciu visur, vistiek jos labai populiarios. As paciupau 2 lasisas, bet i saldikli padejau, bus naujiems metams, pilna troba zmoniu bus, tai reiks pramoninius puodus traukt
Meniu neturiu, tai nesidalinsiu, bet nemanau kad kazka idomaus gaminsiu.
Pakuoju dovanas i LT. Pora nespejo atsiusti, is ryto dar teks i parduotuves lekti. Paskui grazinsiu pardavejams atgal. Blyn, tvinksi dantis, skauda, treciadieni pas stomatologa skubiai uzsirasiau. Bus grozis man sventems
Labas rytas.
Limcamca, uzjauciu del danties, na kodel D sukure zmonijai tokius dantis per kuriuos tiek problemu buna, gi galejo but is negendancio materiolo
As ir siandien varau paskutines dovanas nupirkt, reik pasiust i LT, o ir savo panom noriu nupirk po kokie miela prieda prie pagrindines dovanos.
Ką taviškės dovanos gaus?
Oj tai tu dabar ir kursa antibu ko gera gausi, na linkiu kad butu greitas ir paprastas gydymas.
Paprasti norai mano panu, vyresne kvepalu nori, mazoji knygos ir dzemperio su mikimauzo logo. Labai ilgai mazoji nesugalvojo ko nori, sako as gi visko turiu, ot laimingas vaikas
As is pat ryto nuveziau vaikus i orouosta PAskui tik masinas susikeiciau ir i darba..Darbo nei daug,nei mazai-100,bet tikrai nebiziakas Anksti baigiau..Bandziau pasnaust,bet aisku kas nors paskambint turi.As savo garsa atjungiau,bet skambino MB,o jis dar garsiai sneka..Vnz,nepamiegojau..
Reiktu namus susitvarkyt,dabar jau nera,kas vercia,bet ai,kokia kita diena Nes ne tik dulkes pavalyt reikia..KAledas svesim pas mus,tai reikia vietos padaryt-zaislus i kita kambari isnest Tikiuosi niekas nesugalvos likt nakvot,bet patalus pasiruosiu...
Limcamca Nu tikrai galetu ir pas zmones,kaip pas ryklius dantys atsiverst,jei koks iskrenta..
MAn irgi dar keliu dovanu prireike..Mergaitei 15m,galvoju PArker tusinuka uzsakyt,vistiek mokykloj raso.Draugei galvoju silkine skarele,nes irgi megsta tokias,o gal kokia sage kazkada minejo,kad patinka,bet vis pagaili nusipirkt...DAr vyrui reikia Viski megsta,gal kokias viskio stiklines
Heida, kaip smagu, kad tavoji skaito knygas. Ką skaito?
Maniškiai nieko, apart wimpy kid.
Labas rytas, o jau lyja kaip.
Dork Diaries maze gerbeja, turim visas knygas, bet skaito ir kitokias, dabar mokyklos biblioteka atrado, tai po tris knygas iskart skaito. Megsta abi skaityt, vyresne apie visokius vampyrus,monstrus ,mistikas, gerai kad dabar daugiau skaito internetines knygas, nes pirkt tai brangu, knygos po 14-16£ , o perskaito greit.
As irgi neisaugu is "man nieko nereikia" amziaus, net negalvojus galiu ispyskint sarasa 10 punktu, o jei dar pagalvociau
Priviriau manu koses pusryciams, bet tiek daug gavosi, jauciu pati ir valgysiu visa diena