Tai tada pakiltu skrandzio rugstingumas? Nu nieko man neskauda, nejauciu jokio diskomforto ir viduriai veikia normaliai... tik tas kosulys , plesiantis krutine ir galva
Tu jo gali ir nejausti,nes jis gali pakilineti nakti.Dar gali isivystyti alergija gyvunams.Nes as kaip laikiau suni,budavo daznai segu,koseju menesiais ir tt.Net nepagalvojau kad cia taip gali buti.Paskui man padare testus ir rado kad sunims as alegiska 5 is penkiu galimu matmenu.O katems tik 4 is penkiu .Dar kosulys gali buti nuo stuburo ir sirdies.Apie asmas net nekalbesiu.O pienas isviso musu organizme vysto gleives ,kurios stiprina kosusli.Mes apie 95 pasaulio zmoniu esame pieno netolerantai.Ji is viso nuodija mus.
Del dovanu tai mano mergina turi ant tiek visko,kad nezino kur deti jau.Zodziu nupirkau telefona.
Man pernai vyras padovanojo Pandoros auskarus.Tokius paauksuotus .Zodziu senos bobos auskarus.Nunesiau juos pakeisti i kitus arba i bele ka kitka.Tai sake kad auskaru nekeicia ir atgal nepriima del higienos reikalavimo.Labai ant ju pykstu.Kaip ir ant savo vyro ,kad pripirko kazkokiu nesamoniu nereikalingu.
As paskendus darbuose.Kaledoms isvaziuoju i alpes.Nieko nenoriu.Pirmi metai be mamos.