Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Tai tada pakiltu skrandzio rugstingumas? Nu nieko man neskauda, nejauciu jokio diskomforto ir viduriai veikia normaliai... tik tas kosulys , plesiantis krutine ir galva unsure.gif

Tu jo gali ir nejausti,nes jis gali pakilineti nakti.Dar gali isivystyti alergija gyvunams.Nes as kaip laikiau suni,budavo daznai segu,koseju menesiais ir tt.Net nepagalvojau kad cia taip gali buti.Paskui man padare testus ir rado kad sunims as alegiska 5 is penkiu galimu matmenu.O katems tik 4 is penkiu .Dar kosulys gali buti nuo stuburo ir sirdies.Apie asmas net nekalbesiu.O pienas isviso musu organizme vysto gleives ,kurios stiprina kosusli.Mes apie 95 pasaulio zmoniu esame pieno netolerantai.Ji is viso nuodija mus.

Del dovanu tai mano mergina turi ant tiek visko,kad nezino kur deti jau.Zodziu nupirkau telefona.

Man pernai vyras padovanojo Pandoros auskarus.Tokius paauksuotus .Zodziu senos bobos auskarus.Nunesiau juos pakeisti i kitus arba i bele ka kitka.Tai sake kad auskaru nekeicia ir atgal nepriima del higienos reikalavimo.Labai ant ju pykstu.Kaip ir ant savo vyro ,kad pripirko kazkokiu nesamoniu nereikalingu.

As paskendus darbuose.Kaledoms isvaziuoju i alpes.Nieko nenoriu.Pirmi metai be mamos.

Atsakyti
Labukas

Nesimiega.. Ryte gavau sms,kad siandie galiu but laisva. Buciau atejus,but dave darbo,bet jau vakar su menedzeriu tariaus,kad jei apsiena be manes,lai ir apsieina biggrin.gif

Krikstadukra nezaidzia su jokiais zaislais. Mes pernai jai ta lol dovanojom. nu isarde,paziurejo kas yra ir kita diena jau viskas ismesta buvo. Ji auga su dviem suaugusiom sesem,tai.. Su mb juokemes,kad greit kokia e-cigarete reiks dovanot,net ten tik sunys ir ji dar neruko.
Vnz vakar uzejom i ta Smiggle,nu bet labai jau viskas vaikuska pasirode.. +sakau,ji niekuom nesidomi,neskaito,raso sunkiai,tai net ir tu uzrasiniu nenori.. Paskui uzejom i River island,kazka is rubu paziuret,bet ir man ten taip viskas baisu biggrin.gif Bet i akus krito kuprinyte,tai va ja ir nupirksim. Uzdakysiu intiku tiesiai jiems i mamus,kam man dar paskui uz pasta moket(Svindone jie gyvena) biggrin.gif

Apie refluksa irgi girdejus,kad koset nuo jo gali.. Atkreipk demesi ar nesuaktyveja kosulys pvz pavalgius mirksiukas.gif Tu gali nieko nejaust,bet rugstys sukyla ir erzina,o tai isaukia kosuli.
Atsakyti
Laba,

Kokia vakar šilta ir faina diena buvo wub.gif Ir, šiandien tokia pusė velnio, tik, kad šiandien jau darbas nelabai to grožio pasijaus. O, vakar futbole net nešalta buvo. O, gal nuo nervų? unsure.gif biggrin.gif

Liko paskutinė savaitė iki švenčių. Namai sutvarkyti? Šventinis meniu sukurtas?
Atsakyti
LAbukas

MAn tai laisvadienis biggrin.gif TAi va,patalus skalbiu..GAl bus tas biziakas pries pat sventes,tai tada jau nebus kada..Tvarkos dar labai nedariau,tuoj isvaziuos vaikai i Lenkija,tada ir susitvarkysim.Nes dabar kaip ir tolko jokio biggrin.gif Stala tik nuvalai,ateina grazuole ir vel pripirsciuoja biggrin.gif Nors irgi labai tvarkos..tik paimk skuduriuka dulkem valyt,tai ir jai reikia to skuduriuko valyt is paskos biggrin.gif

Meniu irgi negalvoju biggrin.gif Siemet eisim pas draugus i svecius ir ten viskas bus pagaminta,man tik pinigeliu duot reiks mirksiukas.gif O KAledas sumestini baliu darom mirksiukas.gif Tik va dar nezinom vietos..GAl pas draugus,gal pas mus...Tik va kompanijoj bus 9men leliukas labai alergiskas gyvunams..O ir pas tuos draugus ir pas mus katinai yra..Aisku mano katinas bus pasislepes nuo svetimu zmoniu,bet jei labai alergiskas tas vaikas,tai vis tiek,kokie plaukai ar kvapas...Vnz,kviecia jie pas save,bet ten 1 bedroomo butelis...TAi nezinau nezinau...
Atsakyti
Giega, issivale namus ispurskit antialerginiu purskalu, padeda zinok.

Nova, kaip tavo sveikata?
Atsakyti

Laba.

Vaje vaje, pas mane nei meniu yra, nei dovanos supirktos, nei namai sutvarkyti  :bijau2:

Oras tai super, beveik pavasaris.

Giega, padejeja faina turi .

Atsakyti
Sveikos

Heida, nesinervuok, as dar net egles neturiu biggrin.gif tavo tai labai grazi mirksiukas.gif tikra eglute?

Limcamca, kalu dar, bet jau maziau mirksiukas.gif neatsakei man, kieno vaikus per prievarta priziuret tenka biggrin.gif

Mes antra kaledu diena pas draugus ir vaziuojam. Dovanas supirkom vakar, tai liko tik supokuot ir vsio. Dar su kitais draugais planuojame pietu kur vaziuot pavalgyt. Dar nenesprendem kur tiksliai, bet manau i mirror, Hornchurch . Ir dar, jei kokia diena pasitaikys kaip vakar, prie juros su sune vaziuosim. Pasiilgstu as tos juros. Man ir ziema patinka pasivaiksciot mirksiukas.gif
Atsakyti
Nova, drauges vaikas nakvojo. Mūsų berniukai anksčiau draugavo, bet kažkaip ta draugystė išblėso. Maniškis nebelabai nori. Kitas berniukas toks biški savanaudis, paerzina maniškį, tai va taip ir gaunasi.
Bet, vaikis vistik miegojo.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2018 12 17, 13:39)
Nova, drauges vaikas nakvojo. Mūsų berniukai anksčiau draugavo, bet kažkaip ta draugystė išblėso. Maniškis nebelabai nori. Kitas berniukas toks biški savanaudis, paerzina maniškį, tai va taip ir gaunasi.
Bet, vaikis vistik miegojo.

Idomiai kaip.. nei vaikai draugauja,nei jus,o vaika vistiek ikiso blink.gif Nu as jau buciau leptelejus biggrin.gif

Gal zinot kaip galima suzinot ivaziavau as i mokama zona centre ar ne?
Atsakyti

Netikra mano egle,  nera ji grazi, paprastute is Asdos, as gi vis verkiu kad ji man nepatinka, siemet jau tikra buvau nusprendusi pirkt gyva, bet visi choru dejuot pradejo, ojojoj suniukas spygliu privalgys, susirgs, tai vel ta pati stovi.

Cia netelpa idet visu ugiu, imesiu i mesingeri.

Atsakyti

Giega, nezinau as, pamenu MB kazkada ir ieskojo ar neivaziavo, tai kazka lyg rado internete  :hmm:​ 

Atsakyti
QUOTE(giega @ 2018 12 17, 14:53)
Idomiai kaip.. nei vaikai draugauja,nei jus,o vaika vistiek ikiso blink.gif Nu as jau buciau leptelejus biggrin.gif

Gal zinot kaip galima suzinot ivaziavau as i mokama zona centre ar ne?

Nu, mes draugaujam.
O vaikai ypac daug draugavo, geriausi draugai buvo, kol mokykla baige.
O, dabar nebenori maniskis.
Ir man kazkaip nesinori vaiko stumti, ir su ja pyktis nesinori.

Va cia: https://tfl.gov.uk/m...one?intcmp=2055
Atsakyti