Labas rytas.
Man tai salta ir vakar buvo, ir siandien, suneliukas namie su megstuku dreba, tam tai pastoviai salta
Savaitgali dirbsiu, tai nieko ir neveiksim, nors reiktu dar iki kokio Romfordo palekt, pabaigt dovanas supirkt, bet gal paprasta diena geriau, ta zmoniu mase labai jau vargina. Laukiu atostogu ir pykstu ant saves, kad galejau nuo anksciau paimt, o ne nuo 24 dienos
Pirkau uzuolaidas is ebay seniausiai, niekaip negaunu, parasiau pora kartu pardavejui, tai raso atgal visokias pievas, tai vaikas serga, tai bukit gera dar palaukit stringa pastas pries sventes, o pardavejas uzuolaidu kaip ir parduotuve, daug visokiu turi, negi jiems ne paprasciau naujas atsiust blyn man tai ir norisi iki svenciu uzuolaidas pasikabint.
Oi,ryt tiek reikalu,kad nezinau kaip viska suspet Ir pas gyd,gundaus ir as vokubop pasidaryt,ir lazeriai ir dar uosvienes gimke..o dar ne dovanu nenupirkkm..
o sekmad dirbu.
Darbo yra, o ranka kaip medinė. Niekaip nekyla dirbti. Imk ir pagriūk ant sofos pamiegot
Kalėdų senis atneš vyrui dovanų rūkyklą.
Nezinau ka dukrai nupirkti Kaledoms.Vakar visa Brent Crossa isvaiksciojau ir nieko.Labas rytas.
As dukrai kvepalus nupirkau
O as va nesugalvoju ka 9m mergaitei nupirkt.. su zaislais jau nezaidzia,knygu neskaito,ausu neprasidurus.. is rubu gal ka bet gimkej jau dovanojom..
Kitai daug ko iš Lush parduotuvės.
Man tokioms jaunoms atrodo labai lengva ką nupirkti, viskas tinka.
Giega, devynmetei gal kokias ausines muziką klausytis, ir šiaip vaikai jungia prie telefonų, planšečių?
NA ka,susitariau ir del voku op Ai,tuo paciu metu padarys ir ramu bus Nes dar karta neaisku kada prisiruosiu
VAkare lazeriuotis eisiu,paskui pas uosviene i gimke..KA tai dovanu irgi nenesa fantazija Greiciausiai is Pandoros ka nors nupirksim,gal dovanu ceki
Lauke nebuvau - kosciu baisiai. Tempos nera, gerkles neskauda, nu bet kosciu nesustodama. Sausas, ikurus kosulys. Priepoliai kai uzeina, neturiu kur detis. Kaip gydotes tokius kosulius? Pas gp buvau, tai viskas okay. Plauciai svarus. Turi po 3-4 dienu praeit. Jau net koset bijau - krutine pleso.
Nachiort kaip durna....
Mes vaikiui kvepalus nupirkom ir debengham voucheri. Nusipirks ka nores pats
Prie tokio kosulio geriam Hedelix arba Pertusino, na arba angliską koki sirupa. Acc kiek zinau gerai padeda. O, daugiau virtu bulviu inhaliacijos, siaip visokios inhaliacijos. Koju kaitinimas ir tepu eukaliptu kokiu arba tiesiog wicks. Wicks tam reikalui super geras. Vistienos buljonas. Karstos arbatos. Grieztai jokio pieno.