As pati tai nelabai susidurusi su vaistais cia, bet darbe kiek matau, tai visiskas svaistymas, arba tiesiog visiems gerai, visi uzdirba. Pvz tas paprasciausias paracetamolis, eilinis gp jo priraso kas menesi, ir ne kokiu 10 tabletku, o rimta kieki, 100 tableciu pakuote, is kurios tas zmogelis isgeria kokias 3-5 tabletes, menesio gale mes viska nurasinejam, ir metam lauk. O kur kiti brangesni vaistai, papildai, vitaminai, pamatytumet kokias kiekiais viska metam. Dar "paletem" naudojam sultytes,kokteilius, jogurtukus, desertukus is vaistines, pagalvojus nepasiturinciu seimu vaikai tokiu dalyku nemate, o cia beveik viskas keliauja i siukslyna.
Vat butent, Heida - svaistymas, todel kad visko pilna. MB turi nuo spaudimo vaistus gert kiekviena diena, reikia ju ar nereikia - nezinia. Bet vat pirkt ir gert reikia. Buvo nustojes gert, nuejes pas gp velniu gavo, kad kodel nenaudoja vaistu padare tyrimus vel, tyrimai geri , bet vaistus vistiek gert reikia
Laba ryta.
Vaistu nuo spaudimo tokia specifika, kad negali gert kada uzsinori, turi juos gert reguliariai, arba is viso negert. Jei spaudimas iki 140 virsutinis, dar pataria nevartot vaistu, bandyt naturalius metodus, o jei aukstesnis, vistik reiktu vartot vaistus, nes ilgainiui nualins organizma, o ir insulto/ infarkto rizika didele.
Eik tu sau, Heida! O, neiseina pasiimti sau tu vitaminu, papildu?
Pirkau Westfielde kaledines dovanas
Ai tiek to, visai man nesinori nieko namo nest is ten, o ir siaip nelabai mes vartojam kokius papildus. Jei kazka susigalvojam, tai nusiperkam, bet po to pamirstam isgert, taip ir stovi kol ismetu.
Eina sau, as dar neturiu nei vienos dovanos
Aga,as ir zinau,kad nuo spaudimo reik istisai gert,net jei ir jis kaip ir susinormalizaves..Arba tada is vis negert..Mes nebegeriam paskutiniu metu..Kai svorio nusimetem,kazkaip ir spaudimai sumazejo
Del tu nurasymu,tai negi taip sunku kazkam suziuret KAzkaip gaila ir valdisku pinigu,ir gamtos..Juk tersias..
Na ka,as jau gaunu kaledines dovanas MB nupirko man nauja telefa-iphone x Aisku atidave iskart,nededa po eglute
Va kokia vaivorykste maciau palei namus
https://scontent-lht...amp;oe=5C9C0456
Cia bandziau visa paimt,bet labai greit zalia uzsidege,tai net lango nespejau atsidaryt
https://scontent-lht...amp;oe=5C97359B
As jau pasidovanojau sau dovana: 2 poras batu is office Saviskiam dar nieko neturiu bet jau reiks kita penktadieni, po darbo uzlekt i Westfielda
Limcamca, sakyk ka pirkai
Kokios greitos jus, ir apdovanotos, ir pacios apsidovanojo jau MB pasieme iphone xr si menesi, na nieko toks visai, vyresne pana irgi tokio nori, bet kainos dabar kad dideles, gal dar bus kokiu kalediniu nuolaidu, palaukt reik. Mano sutartis jau virs metu kaip pasibaigusi, bet nezinau kokio telefono noriu, o ir moket brangiai nesinori, dabar kai 13£ moku, tai labai smagu. Jauciu panai paimsim ta xr, o as paveldesiu jos sena, nors ir maniskis dar puikiai veikia, o ir nei apibraizytas nei ka.
Aš dar tik advento kalendorių gavusi iš Holland Barret, dienas skaičiuoju.
Dovanų iš anksto nenoriu gauti, nepatinka tokie bajeriai.
Pirkau Pandorą, Lush čekius. Pirkau Lush dalykėlių, Ritualz, alyvuogių aliejaus, kojinių, knygą.
Gerai gerai gaut tas dovanas Negi dabar lauksi to telefo puse men
biziakas biziakas,o gavau sms,kad nei ryt,nei pirm nereikia i darba
Turiu Luch kvepalus. Nu jau toooks stiprus kvapas kai pereini per lauka, jau buna nieko toks, pakenciamas ir dar kas - palieka ruzavas-rudas demes ant sviesiu rubu purskiu tik ant tamsiu, ir labai maza kieki.
Pasiemiau savo dovana is office siandien ryte. Patenkinta baisiausiai. Nenusivyliau intiku pirkdama batus liuks dar SB sunei lova ir zaisliuka nupirkom. Kai vaikas ji, iskart uz zaislo ir i nauja lova miega dabar joje
Lush organinė parduotuvė. Mūsų natūralistei dovaną ten pirkau. Ana, net visų plastmases suskaičiuoja Patinka ta parduotuvė ir man, tik pvz veido kaukių kai kurių trumpas galiojimas.
Nepatinka man iš anksto dovanojamos dovanos ar kai aš apie jas žinau. Man, kaip vaikui siurprizo norisi. JOkių susitarimų.
Man šiandien bloga diena. Ryte užgesau viduryje žiauriai judrios sankryžos. Kvaila auto nebesikūrė. Jaučiat koks stresas. ATsijungė kažkas kompe Namie nuo SAVO skalbimo mašinos numečiau VYRO akumuliatorių ir aišku, sudaužiau. Nėra čia ko apkrauti mano skalbimo mašiną. Vyras galvoja kitaip Savaitės viduryje skambina iš mano Eon"o, elektros ir dujų tiekėjo. Tipo, gaila, kad išeini. Nu, galvoju scam'as. Šiandien pareina laiškas, pasirodo tikrai išeinu. Kažkokia octopus energy nusprendė mane pas save persirašyti. Telefono nr net nėra internete tai kokį čia karą dabar užsivesiu