Tikrai labai miela ir meili sunyte. Labai prisirisus... nepaleidzia nei per zingsni. Kaip uodegyte sekioja visur.
Gerai kad treciadienis jau. Laukiu atostogu...
Giega, o kokios suknytes ieskot, sventem pasipuost? Tkmaxx anksciau tikrai budavo pries sventes daug groziu, keista kad dabar nera.
Nova, nuo kada atostogos? Man nuo 24 d. tai dar yra ko palaukt, dabar galvoju kad reikejo dar is anksciau imt, taip tingiu dirbt kad baisu
Laba,
Nelaukit mano eglės. Aš, tik pašnekėti mandra. Realybėje man nesigauna taip pat gražiai, kaip paveiksliukuose
Susirašėm su agentūra, tai joa, nori namą tikrinti. Tipo, nespėja namo tvarkyti, nes turi 100 kitų reikalų. Taip ir parašė. 10 metų netikrino, dabar kas pusę metų. O, tvarkyti eilė ilga, pasirodo.
Idomu ko cia visi taip namais susirupino Gal pacius nuomuotojus labiau tikrint pradejo
Nu norim kokios piosnesnes.. Ir Kaledos ir gimke 26d ir naujakas,nu reik papuost Bet tkmaxxe bent jau Romfordo is vis nieko nera.. Net kelis kart aplink apejau,galvojau,gal nerandu kur sukabinta.. Yra leliujams ikj 3men,yra vaikams muo 3 metu,bet va tokiems metinukams visiskai nieko..
Nu teks pirkt Ted bakerio Nors ten irgi neisrinkom,nes viena uz kita grazesnes
Alia gerai Giega sako, gal cia pries brexit toks sujudimas
Jetau, kad man kas tiek iseiginiu. Rasciau ka veikti
Agentura tipo sako, sorry, mes buvom neatsakingi, uztai dabar atsakingai tikrinsim kas puse metu.
Parvedziau vaika is daktaro, gavom antibiotiku ir vel ruda astma pompa isiule.
Ne, čia dičkiui. Jam ta astma anksčiau pripažinta buvo, ir jie vis nori, kad jis naudotų purškalą kasdien. Nu, man kažkaip ranka nekyla, tuo labiau, kad jam niekada nėra buvę nei priepuolių nei ką. Panaudoja kartą į du mėnesius kai sunku kvėpuoti, paprastą purškalą ir praeina.
Limcamca Nu bet tikrai,jei nei koseja,nei dusta,kam vartot kasdien?
Aš to nepastebiu. Nejaučiu, kad būtų paprasta vaistų gauti.
Bet, su astma pirma priemonė yra profilaktika, o antra kai jau yra priepuolis. Tai va tos profilaktinės aš jam ir nenoriu duoti.
O, jie sako, kad reikia. Dar, tas astmos nustatymas toks, pusiau iš akies, nors maniškį jungė ir prie aparatų.
Panašiai, kai kreipiesi dėl kokios bėrimo. Ir klausimas, kačių turit. Jeigu turit, tai alergija automatiškai.
Limcamca, as savo vaikui tos profilaktikos irgi neduociau, stebeciau, tureciau namie vaistu jei priepoli reiktu malsint, bet palikciau organizmui paciam kovot ir tvarkytis. Dar man atrado kad tavo vaikis isaugs ta reikala, na nera kaip sakai ta tipine astma, tikrai iki pilnametystes ji praeis.