Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Labuka,

Ačiū už sveikinimus :)

Jetau žinokit Lotuliuko komentarą apie vežimus skaičiau taip lyg jį rašytų Limcamca :hmm: :oh: :lol: :lol: :lol:  nick'us kažkaip nesužiūrėjau, skaitau ir mąstau...kokie dar vežimai? kokios dar auklės? :oh:

Žinokit šiandien mano vyrui gatvėj išplėšė iš rankų telefoną kažkokie geziukai su motoroleriu...!!! Nu nafik, ir telefonas nepigus buvo, apie 500 svarainių, žiauriai gaila ir pikta.

Atsakyti

Labas rytas.

Gotte, eina sau kaip pikta, priplot tik tokius bjaurybes vagis  :bash: 

Na ka, vel ziema atejo, saltaaaaaa.

Atsakyti
LAbukas

Gotte 4u.gif 4u.gif O tai gal draudima turit,gal grazintu pinigus 4u.gif 4u.gif

As esu macius,kaip metro panai is ranku telefa istrauke...Sedi traukiny,skaito ar zaidzia su telefu...Tik durys pradejo uzsidarinet,salia sedintis bachuras griebe uz telefo ir issoko pro uzsidarancias duris..durys uzsidare,metro nuvaziavo,visi issizioje liko blink.gif

Aga,atsalo vel...As jau galvojau isnest kailinius i palepe(1x siais metais uzsidejus buvau biggrin.gif ),bet ziuriu reiks dar ju atsiprasyt biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

Laba,

Uzjauciu Gotte! Labai nesmagu ir labai isgasdina tokie dalykai. Gal tikrai turejot draudima, ar telefonas bent ne kontraktinis buvo?

Pas mus prie mokyklos siandien policija masina gaude. Mazute Ford Fiesta pypsa isijungusi, kad lekia. Siaubas, per raudona sviesoforo signala, per sankryza. Per pati rytini pika, kai vaikai i mokykla eina. Ir policija is paskos. Bent kelios masinos. Tikiuosi pagavo ir nieko neuzmuse. 

LT atsale, tai ir pas mus matyt, saltukas. Vakar ziurejom, gal nuskristi kur kt savaite per vaiku atostogas, bet pigus bilietai toki durna laika siulo. Pvz Hamburgas, 2 naktys, mums 4-iems 78 svarai. Tai pigiau grybo. Bet, is Hamburgo isskrendi 6:40 ryte. Praktiskai vienos nakties ir nera. Be rysio. 

Atsakyti

Cia kaip suprantu komentaras i mano dukterecios gimtadieni, kad kaip vestuves. 

Is tikruju tai toli grazu iki vestuviu. Vaikas anksti subrendo, anksti is tevu namu isejo, daug malesi po pasauli, ir praktiskai visas sventes sutikdavo viena. Labai gerai zinojom, kaip jai del to buvo liudna. Taip ir kilo ideja padaryti jai tokia viena svente, kad visi susirinktu ir seima ir draugai ir smagiai pasibutu ta proga. 

Nei tu teisinkis nei mes visi privalom vienodai suvokti gyvenima ir jo sventima.As parasiau savo nuomone,tu savo ir tai visai mums netrugdo draugauti ir sugyventi vieni su kitais.As tik zinau kad man taip nepatiktu ir tiek.Bet cia visiems skirtingai.

Labuka,

Ačiū už sveikinimus :)

Jetau žinokit Lotuliuko komentarą apie vežimus skaičiau taip lyg jį rašytų Limcamca :hmm: :oh: :lol: :lol: :lol:  nick'us kažkaip nesužiūrėjau, skaitau ir mąstau...kokie dar vežimai? kokios dar auklės? :oh:

Žinokit šiandien mano vyrui gatvėj išplėšė iš rankų telefoną kažkokie geziukai su motoroleriu...!!! Nu nafik, ir telefonas nepigus buvo, apie 500 svarainių, žiauriai gaila ir pikta.

Uzjauciu.Bet ten pas jus Islingtone tai gan daznai taip buna.Kaip ten gyvenau-man taip 2 telefonus yra isplese is ranku.

Sveikutes visos.

Atsakyti

Ačiū už užuojautas, draudimo neturim, telefonas ne kontraktinis.

Kaip šalta šiandien, o aš dar noriu į LT žiemą varyt nes sniego pasiilgau. Matyt jau labai atpratę mes nuo tų šalčių...brrr... tiek nedaug tepavaikščiojau lauke o tas šaltis kūne dar tebetupi, nors jau namie esu geras pusvalandis. Eisiu kojas sumerksiu į karštą bliūdą :)

Mes eisim ketvirtadienį į ZERO III. Woodgreen kinoteatre. Gal dar kas planuojat eit į šitą filmą?

Atsakyti

Ar ne rytoj ir Seseliu antra dalis startuoja? Vyrai i Zero, moterys i seselius  :D 

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2017 02 09, 16:52)
<p>Ar ne rytoj ir Seseliu antra dalis startuoja? Vyrai i Zero, moterys i seselius  biggrin.gif </p>

Knygas 3skaiciau,Grejaus neskaiciau,bet filmo nei pirmo nemaciau biggrin.gif Ir nelabsi traukua biggrin.gif I Zero III zadam eit mirksiukas.gif
Atsakyti

Kažkodėl aš prieš tuos šešėlius esu nusistačiusi...man atrodo tūpas reikalas. Aš nei knygų skaičiau nei filmo žiūrėjau. Laukiu Zero  :bigsmile: 

Atsakyti

As irgi. 

Nu ka veikt kita savaite? Taip norisi kazkur lekt, kas metai budavo kazkur skrisdavom per tas atostogas. Uzsisakem pora spa, viena Bournemouth, kita Marlow. Paskui pagalvojom per brangu kaip vienai nakciai. Iskrenta Valentino diena, tai kainos pakeltos. Nu, tai patarkit kur lekt kita savaite cia vietoje? Galvojam, gal Shard'a uzsisakyt? Bet, jei toks rukas, jokios naudos. Gal kokia pilis, muziejus ar kas yra idomaus, kur nebuve? Nu patarkit. 

Atsakyti
Labukas

MAno drauge alpsta del tu seseliu,eis per valentinke i antra dali biggrin.gif
Knygas perskaiciau tik del visuotinio bumo biggrin.gif Skaites gana lengvai,bet kazko ten WOW ar tu ypatingu sekso scenu as ten neradau biggrin.gif Bent jau ,,Nimfomanes ispazinty" ju dvigubai daugiau biggrin.gif

Kazin ar dar Sharde bus vietu g.gif Kazkaip bent jau kiek as ziurejau,tai ten vos ne menesi i prieki reikia uzsisakyt...O cia irgi valentinke...
Atsakyti

Doverio pilyje nesam buve. Kazin ji verta demesio?

Atsakyti